|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας...μετα απο δυο χρονια απουσιας επιστρεφω...
Εχω ξανακανει παλιοτερα μια παρουσιαση της λιμνης μου,αλλα μπορειτε να δειτε περρισοτερα εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...hanos12345.htm Επισης αρκετο καιρο παλιοτερα εκανα μερικες υποβρυχιες ληψεις στην λιμνη μου...μπορειτε να δειτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=ykbGqZ4XUyY Χαρηκα που σας ξαναβρηκα..θα τα λεμε πολυ πιο συχνα τωρα.. ![]() Koi rules ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ξανα-ηρθες!!!
![]() το πρωτο λινκ δε δουλευει... ![]() τωρα...δουλευει! ΥΠΕΡΟΧΟ το βιντεο!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλως σας βρηκα....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε η λίμνη σου έχει θέσει των πήχη σε επίπεδα άπιαστα για πόλους από εμάς.
![]() Πολύ νερό ρε φίλε μπράβο τεραστία λίμνη και όμορφη. ![]() Μπορείς να βάλεις και μια μικρή βαρκούλα μέσα και να κανείς και βαρκάδα ![]() Ελπίζω να κανείς των κόπο να μας πεις μερικά πράγματα για την λίμνη σου. ![]() Είσαι κορυφή και τρελαμένος επίσης με την καλή έννοια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και βαρκαραδα εχω κανει..και ηλεκτροκινητα βαρκακια εχω βαλει με ψαρά πανω τους
![]() ![]() ![]() Πειτε μου τι θελετε να σας πω και τα λεω ολα... παντως σταματαει η εξελιξη αυτης της λιμνης γιατι παραδιπλα σε λιγο διαστημα ξεκινα μια καινουργια με πολλα περρισοτερα λιτρα και αρκετο βαθος Με τις γνωσεις που εχω τωρα,πιστευω θα ειναι απιστευτα καλη.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι λες τωρα?????
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ξαναρθες φιλε!η επομενη θα ειναι πολυ παραπερα πιστευω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις γραμμες που θα τραβαω στο χωμα μεχρι και την τελευταια πινελια θα ειστε οι πρωτοι που θα τα βλεπεται...
Με την ανταλαγη αποψεων σιγουρα θα βγει κατι καλυτερο.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
This video is not available in your country. |
|
||||
|
||||
![]()
to youtube ειναι λιγο π@π@ρι@..εχω ποσταρει και παραπανω..δες εδω που λειτουργει στα σιγουρα...
αν θελει καπιος moderatoras να βαλει το λινκ στο πρωτο ποστ...thnx ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τζάμι η λίμνη σου! Να δούμε πότε θα γίνει και εμένα έτσι. Από ότι βλέπω δυσκολεύεστε και εσείς στα ίδει τον ΚΟΙ που βρίσκετε στην Ελλάδα. Αρχικά είχα και εγώ τέτοιους χρωματισμούς μέχρι που βρήκα grade2! Να σου ζήσουν…. Σας στέλνω 1 φωτογραφία με τα grade2 KOI ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερα χρωματα...αν μεγαλωσουν αυτα θα ειναι τρελα...εγω οταν τα πηρα δεν ηξερα τιποτα απο ποικιλιες..τελευταια τα εμαθα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα grade1 είναι ακόμη ομορφότερα!!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
μινι pond συνεχεια.... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-08-07 19:39 |
μίνι pond....προβλήματα..... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-07 00:15 |
Maldives underwater #1 | afrodite | Παραλία - Beach Bar | 22 | 23-11-06 20:04 |