|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό λέω, οι ενήλικοι ήταν εντάξει αλλά δεν έχω εμπειρία για τα μικρά (δε θυμάμαι αν είχα αναπαραγωγές το καλοκαίρι)... Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού τα μικρά σου δεν είναι στα πρώτα στάδια...
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτό από τους γόνους την προηγούμενη εβδομάδα. δυστυχώς αυτοί με τα έντονα χρώματα δε φαίνονται καθαρά. αυτό που ξεχωρίζει είναι η άλγη σε όλο το ενυδρείο (χοντρούλη τι έχεις να πεις τώρα
![]() σε λίγο ανεβαίνει και βίντεο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θέλω να σου το αλλάξουνε ρε, να σου το κάνουνε betta-grower ή betta-lover.. Να σε δω μετά! Μπράβο για την πορεία της αναπαραγωγής! ![]() Κάποια στιγμή περιμένουμε πλήρη παρουσίαση & εξιστόρηση, έτσι? Να βλέπουμε τι διαφορετικό έκανε ο ένας από τον άλλο, τι πέτυχε, τι δεν πέτυχε, κ.τ.λ... Καλή συνέχεια!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω αλγη???Να τα χαιρεσαι τα μικρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι. Μετά από πολύ καιρό ο συγκεκριμένος μονομάχος μας άφησε, αφού όλα αυτά τα χρόνια μου έδωσε γύρω στα 400 ψαράκια από γέννες που μοιράστηκαν από δω κι από κει. Ναι τελικά οι μονομάχοι δεν ζουν ένα χρόνο.
|
|
||||
|
||||
![]()
R.I.P.
Να ειστε καλα να τον θυμαστε. Πολυ καλα τον φροντισατε. Σχεδον 5 χρονων εφτασε το ψαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε φίλε...σε βαρέθηκε ο παππούς
![]() Τώρα ξέρω τι ψάρια θέλεις, αλλά πρέπει να πάρεις άδεια απο τη παντόφλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε πόσο να αντέξει πια το κακόμοιρο το ψαράκι βλέποντας τη στραβομουτσούνα σου κάθε μέρα..
![]() ..άντε έλα και για καφέ την Κυριακή και φέρε κλαδέματα από καμιά άλγη,, ![]() στήνω καινούριο ενυδρείο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να σας συστήσω τον ... Lucius | lucy | Bettas | 48 | 17-04-08 10:22 |
Λέω να περάσω απο τον Σύλλογο | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 06-01-08 11:46 |
να σας συστησω τον ερμη | rita | ¶λλα ζώα | 20 | 02-11-06 09:22 |
Να σας συστήσω το...Μανώλη! | DimmyF | Bettas | 18 | 27-09-06 14:45 |