|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο ακομη μερικες περικοπες φυτων το ενυδρειο εχει παρει αυτη τη μορφη....να δω που θα καταληξει..
![]() η μπλυξα ειναι το κυριαρχο φυτο μαζι με μια στηλη μικρανθεμου...απο γρασιδι εχω αφησει πλεον μονο γλωσσοστιγμα το οποιο και πρεπει να κατσω να συμμαζεψω λιγο.... δεξια κρατω κανα 2 ποικιλιες ακομη που δε ξερω αν κρατησω η αποχωριστω...οπως alternatheira και eleocharis..
|
||||
|
||||
![]()
Το'πε και το'κανε! Καλό χειμώνα κατ'αρχήν Πάνο! Πολύ ωραίο έγινε το ενυδρείο! Απίθανος ο "θάμνος", εντυπωσιακός! Την αλτερνάνθερα γιατί δεν τη βάζεις κάπου πίσω από το θάμνο, να δώσεις και βάθος και να δημιουργήσεις και ένα "focal point"? (α ρε τι λέω ο καλλιτέχνης!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Πσσσσστ.
Μας δουλευεις? Να δω πως μπορει να γινει καλυτερο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε μασάει ρε αυτός! Τα πάντα μπορεί να κάνει!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
χαιρομαι που σας αρεσε παιδια!
καλο φθινοπωρο θα σου ευχηθω χοντρουλη μου...μιας και σημερα παλι τσαλαβουτουσα στη θαλασσα και δε μου καθεται καλα το " καλο χειμωνα".. ευχαριστω για τις συμβουλες..κι εγω τεινω στο να κρατησω την κοκκινη κυρια και να δω που θα τη βαλω...ισως οπως επαιξα με τα επιπεδα της μπλυξα θα ηταν καλα να κανω και τα "βουναλακια" που λες στο μικρανθεμο....οιδομεν...ολα αλλαζουν...
|
||||
|
||||
![]()
Το βρηκα το ψεγαδι (οχι θα σ'αφηνα)
Παρε ενα επιπλο της προκοπης να μη φαινονται ολα χυμα απο κατω βρε αγορι μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σωστος!!!! και αυτα τα μπαλλαστ ακομη να τα κρυψω απο πισω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητη αλλαγη !!!Πολυ ομορφο ειναι το ενυδρειο σου!!!Μου αρεσε παρα πολυ!!!
Υ.Σ. Μην τους ακους αστο ετσι οπως ειναι.Να φαινετε και ο εξοπλισμος σου...Τι τζαμπα τα πηρες ολα???Να μην τα διχνεις και καθολου??? ![]() ![]() ![]() Ακομα λιγα μπραβο σου αξιζουν ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανούλη τι βλέπω???Αποφάσισες να κλαδέψεις την ζούγκλα??Όμορφααααααα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια!!
χαχα...η αληθεια οειναι οτι κοστιζουν ολα...οποτε ας τα επιδεικνυουμε.. ![]() κωστα..ναι...περικοπες βλεπεις...οχι μονο στις αδειες...και στα φυτα!! το παραξενο ειναι οτι δε μου "στοιχισε"...το εκανα ελαφρα τη καρδια....
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο δεν ξέρω τι να πω. Είναι σκέτο στολίδι...Τέτοιο αποτέλεσμα έρχεται μόνο με πάρα πολύ κόπο και αγάπη... Σε βλέπω να εξελίσσεσαι σε μετρ του είδους.
Έχεις βελτιώσει το aquascape σου δραματικά.Η πιο πρόσφατη σύνθεση του ενυδρείου σου (δεν τολμώ να πω η τελική) είναι πολύ πιο λιτή και με πιο καθαρές γραμμές από τις προηγούμενες. Εγώ πάντως θα ήθελα να κρατήσεις και κάποιο ξύλο για να σπάει την μονοτονία του πράσινου. Το φυτό πίσω δεξιά είναι Ludwigia repens; Ίσως αυτό ή η Alternanthera θα μπορούσαν να το κάνουν αλλά δεν ξέρω, σαν κάπου να χάνονται...Αυτά από εμένα σαν σκέψεις. Και μια ερώτηση για να μαθαίνω και τίποτα. Αυτά τα επιπεδα της μπλυξα πως τα πέτυχες; Περιμένω με αγωνία το επόμενο setup... ![]() ![]() ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο πολύ ωραίο,αλλά μην σταματάς βγάλε κιάλλα και ειδικά εκείνο το Glosso τι το θες το άτιμο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως θα μπορούσες να εφαρμόσεις τον χρυσό κανόνα που έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ στην τοποθέτηση του κόκκινου φυτού.
Πιστεύω οτι η blyxa ίσως παραέχει πολύ όγκο για το μέγεθος του ενυδρείου.. Ίσως να έχω και άδικο. Σίγουρα πάντως καλύτερο από το προηγούμενο setup.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα κομματια ξυλου που εχω ειναι μεγαλα..εκανα μια δυο αποπειρες μα δε μου αρεσε το αποτελεσμα...ισως αργοτερα θα ξαναπροσπαθησω... οσο για την κοκκινη κυρια (με δυσκολευει το alternartheira και ουτε που τσεκαρω αν το γραφω σωστα ![]() τελος τα επιπεδα της μπλυξα τα εκανα με το εξης κλαδεμα...η μπλυξα ειναι stem plant (και δεν της φαινεται ![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
σταυρο εκεινο το ξυλο πιανει απιστευτο χωρο...πρεπει να ξηλωσω ολο το γρασιδι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-09-08 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο Πανο ! Καταπληκτικη αλλαγη και εξελιξη. Μου αρεσει πολυ. Μηπως παςγια ADA 2009 ?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!! παω για...σπιτι μου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλο χειμωνα, εςπιστρεψαμε στην εδρα μας λοιπων, πανο, πολι ομορφο το εκανες... τα δισκακια που ειχες μεσα τι εγιναν?
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Τάσο σε άλλο πλανήτη ήσουν τα δισκάκια έγιναν CD
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαβασε το ποστ 90 αυτου του θεματος..το τελευταιο της προηγουμενης σελιδας....κι εγω ακομη απορω τι εγινε....
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μου ανακαινιζεται......ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ..
σιγουρα ειχε και λιγη μπιχλα ο πυθμενας αλλα τα κομματια χωματος που ηταν κατω απο το χαλικι με το ξηλωμα των φυτων βγηκαν απο πανω.... ευτυχως σε λιγη ωρα το νερο καθαρισε....οποτε η νεα μορφη του ενυδρειου ειναι αυτη..... συντομα φωτο με τη νεα εμφανιση.... παρεπιπτοντως λογω ανακαινισης.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27158
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε άστο έτσι Βιοτοπικό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στρατηγε μου...τελειο δεν ειναι ετσι??? ο αμαζονιος μετα απο νεροποντη κα πλημμυρα....χα χα...
σταυρο εβαλα το ξυλο που σου αρεσε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα σου άρεσε και άσε εμένα,δηλαδή στη φώτο είναι μέσα αλλά λογω νεροποντης δεν φαίνεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι...αδειο ειναι ετσι με λιγο πογκοστεμον να επιπλεει......το διαμορφωσα αλλα θελω να κανω και λιγη καθαριοτητα αυριο πριν βγαλω φωτο....
υ.γ.περιμενω πογκοστεμον.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι οχι γιατι έγινε δάσος είπαμε στης 26 Οκτ μαζί με το άλλο,πιστεύω να βγεί πολύ πράμα γιατί άλλαξα και την ΜΗ απο πάνω τους και βλέπω να τρέχω και να μη προλαβαίνω χεχεχε.
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι τρελλος
![]() ![]() ![]() Rio Araca το εκανες το ενυδρειο, μες τη μπιχλα. http://www.youtube.com/watch?v=3MzqGWi6Nn8 ___
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πανο, πολυ dirty το "ντερτι" σου χα χα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομη πειραματιζομαι..το ενα φυτο εδω το αλλο εκει...και περιμενω και κατι κλαδεματα απο φιλους....ειπαμε συνεχης αλλαγη το φυτεμενο....παντως ειναι πολυ ππιο μινιμαλ τωρα.....αυριο αν μπορεσω θα βαλω φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
καλο στησιμο και περιμενω κατι αψογο....
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |