|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχες Φώτο κοντεύω να ψηθώ για στήσιμο νέου ενυδρείο με κιχλιδες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() και δεν το λέω από ζήλια ![]() η παρακάτω είναι αληθινή 100 % ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 29-11-07 στις 18:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Φαν κλαμπ βορείου ελλάδος οι Tanganyikes..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για κανα δισκάκι δηλαδή δεν??
ή γαριδούλα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ !!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ.. αρχίσαμε πάλι.. άντε να δουλέψεις τώρα.. Είναι πραγματικά η μία φωτογραφία καλύτερη από την άλλη!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο "πήρα" μερικές για φόντο. Πραγματικά υπέροχες! Τρομερά χρώματα και πανέμορφα μοντέλα! Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο! Μπράβο^100
|
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι αυτό κ, Χρήστο μας
αυτό μήπως το τελευταίο είναι δικό σου? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις επεξεργασια.
Ο2 ![]() Ξαπλες ![]() Εεεεεπ ![]() Καλη σας ορεξη ![]() Πιτσουνακια μου ![]() ![]() Τσα. ![]() Δεν εχει μεζε σημερα? ![]() Ποιος ειναι αυτος? ![]() Ναζια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κατα την δημιουργία φωλιάς...
![]() ΥΓ:Το κανιβαλήσαμε το θέμα...νομίζω είναι μόνο για φωτογραφίες ψαριών από την Λίμνη Tanganyka |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος και αν εχουν account και ειναι μελη στο GAB οι ταγκανικες. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Χρηστο η τελευταια φωτο ειναι απο τις νεα brichardi?
Ειναι τελεια η φωτο!!! ![]() Τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις? (Εχω την Nikon D-50) Μπραβο και στα αλλα παιδια για τις φωτο. |
|
|||
|
|||
![]()
Delta66 να δηλωσεις συμμετοχη στο διαγωνισμο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο διαγωνισμο?
Γιατι πυροβολας? Εχω κανει καποιο λαθος? ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωπα Χρηστο τι δουλεια εχεις εσυ με βαρβαρους?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πηγα να του βάλω μυαλό.... Και επι της ευκαιρίας... |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μια Θαλασσινή πινελιά....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η ονομασια του θεματος ειναι "οσο χιλιες λεξεις" και σορυ, παιδια τωρα το προσεξα, στο πρωτο ποστ λεει "Δείξτε με την ματιά του φακού σας, την ομορφιά των κιχλίδων σας" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και μια δικια μου χωρις καθολου επεξεργασια.αν και εχω ακομα για να φτασω τον χρηστο.αχχ
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο..ολες ειναι καταπληκτικες!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπραβο μπραβο μπραβο!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυφλα να'χουν τα γκαπις....!!!! | klaz | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 12-11-06 22:50 |
Τι πληροφοριες υπαρχουν για τα πλατυ? | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 08-11-05 23:15 |
Ερώτηση για όσους έχουν R.O. | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-05-04 00:37 |
Τι έχουν πάθει οι αρλεκίνοι μου? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 03-07-03 18:07 |
Αρρωστο Οτο | George-A | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-05-03 18:29 |