|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ξες γιατι εχω το πυθαρι:1ον γιατι οταν το αγορασα δεν ηξερα οτι θα βαλω δισκους.και 2ον αρκετες φορες τα 2μεγαλυτερα μπενουν μεσα.ισως για λιγο σκια, μερικες φορες κανουν και κατι κολπακια εκει μεσα.
![]() οποτε ασ το αφησω μεσα και βλεπουμε |
|
||||
|
||||
![]()
αλαν ,το γουστο του καθενος ειναι καθαρα υποκειμενικο.αν σου αρεσει το πυθαρι αστο μεσα.....αν βεβαια τωρα στην πορεια σε ενδιαφερει το ενυδρειο σου να φαινεται 100% φυσικο,εε τοτε καταλαβαινεις οτι δεν ταιριαζει...οχι μονο το πυθαρι ,αλλα ολα αυτα τα ''δηθεν αξεσουαρ....δυτες,και νεκροκεφαλες και εγω δεν ξερω τι αλλο.....εσυ κοιτα να προσεχεις τα δισκακια σου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος ο μικρος σου red melon θα κανει παρεα στο μικρο που θα παρεις αυριο.....ειναι περιπου ιδιο μεγεθος φιλε και εσυ βλεπω εχεις οργανωθει αρκετα........μπραβο και απο μενα θα τα πουμε απο κοντα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
mikele ευχαριστω για το ψαρι.ελπιζω να βρει την ηρεμια του.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να σου ζησει φιλε.......ελπιζω να του εκανες καλη προσαρμογη γιατι εχουμε διαφορα στα νερα μας......θα το χαρεις ειναι ομορφο ψαρακι.........
|
|
||||
|
||||
![]()
πειτε και ενα ευχαριστω βρε στην προξενητρα......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρε κλαζ ευχαριστουμε ρεεεεεε......θα γινει καποια εκδηλωση στις 22 ακουσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστουμε θειε κλαζ............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα , που έφερα σε επαφη την προξενήτρα με τον alanboy ,τίποτε ;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,σωστα βρε σοκ μου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σωκρατες εχεις δικαιο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντως το ψαρι ειναι μια χαρα.εφαγε σημερα.και αρκετο μαλιστα |
|
||||
|
||||
![]()
Να το χαίρεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε ωραια πολυ χαρηκα....με τα υπολοιπα ψαρια πως πανε.......
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα.δεν μαλωνουν καθολου.ο μικρος τρωει συνεχως.
|
|
||||
|
||||
![]()
να τος και ο μικρος πρωτη μερα που μπηκε.με εμφανει τα σημαδια στο κορμι αλλα οσο παει καθε μερα στρωνει και τρωει κανονικα.εχω προσεξει οτι το γυρω γυρω του ματιου απο μαυρο που ηταν εχει αρχιζει να κοκκινιζει.ολοι οι δισκοι εχουν κοκκινο το γυρω γυρω απ τα ματια τους?γιατι οι αλλοι 3 που εχω ειναι κοκκινο.
να και μια φωτο του ενυδρειου με τα φυτα πιο μεγαλα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alan boy : 16-10-06 στις 08:02 |
|
||||
|
||||
![]()
θελει δουλεια το ψαρι στο ειχα πει αλλα αν ταιριαζει με τα δικα σου ψαρια και το ενυδρειο σου θα στρωσει πολυ γρηγορα...δες το πως ειναι εκει που ποσταρα για να το δωσω.......
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον στο τανκ ειναι 5 δισκοι οι 4 βγηκαν ζευγαρια
![]() ετσι μου γεναν απ τη μια γωνια οι μεν απ την αλλη οι δε... βεβαια αυτον που λυπαμαι ειναι ο 5ος εμεινε μπακουρι ![]() να πω επισης οτι μονο αυγα βλεπω...αλλα κατι ειναι κι αυτο. α και ο μπλε στη 2φωτο ειναι ο δισκος που ειναι στην 1η φωτο 2 ποστ πιο πανω. να και φωτος
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σου αλαν μπραβο.....
σοβαρα ο μικρος μεγαλωσε τοσο πολυ..... πολυ χαιρηκα μπραβο σου....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
παω για δισκους βοηθεια! | stratos | Δίσκοι | 17 | 22-11-04 12:05 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |