|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ Σακαρε!!! Τρένο πάει ρε φίλε !!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
απλα ερωτευσιμο σακη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Αλάνια πιστεύω να συνεχίσει να αναπτύσσετε το ίδιο καλά για να γουστάρουμε και άλλο!
![]() Το Skimmer Πολύ κάλο και παρόλο που υπερχειλίσε μια φορά φαίνεται να το μηδενίζει το ενυδρείο! |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε φιλε μπραβο μπραβο!!! δωσε δυναμη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην μου αγχώνεσαι από εβδομάδα μάλλον θα πάρεις πολύ δύναμη!
Έβαλα άδεια και θα ολοκληρώσω το φωτιστικό. Λεπτομέρειες το βράδυ ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το καινούργιο Skimmer πολύ εύκολα ''στέγνωσε'' το ενυδρείο.
![]() Πάντα σε μέτρησης φωσφορικών τα τεστ μου έδειχναν μηδέν αλλά το φωτόμετρο μου έβγαλε 0,052ppm. Μέτα από μια εβδομάδα τόσο χρειάστηκε για να μου φτάσει στο 0,009ppm ![]() Σήμερα μετά την αλλαγή νερού θα μειώσω στο μισό την βότκα που έριχναν για να μην έχουμε παρατράγουδα! |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα έγιναν κάτι αλλαγές μέσα στο sump.
Το skimmer μπήκε σε σημείο οπού η στάθμη με ανοιχτή και κλειστή αντλία επιστροφής είναι στο ίδιο ύψος ! Ο ριακτορα ασβεστίου μπήκε και αυτός στο sump για να μην υπάρχει περίπτωση διαρροής και για να έχει λιγότερη θερμοκρασία η αντλία το καλοκαίρι! Τώρα πάμε δυνατά πιστεύω!!! Μερικές αλλαγές νερού και είμαι όλη μέρα καναπέ να το χαζεύω!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σακη!πεντακαθαρο φιλε,σε βλεπω για πρωινο ξύρισμα μπροστα από το σαμπ!
![]() καθρέφτης εγινε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το Skimmer δουλεύει πολύ καλύτερα! τον ριακτορα του ζεολίθου να κάνω και θα είμαι κομπλέ! Είχε μεγαλύτερη ροή και μου δημιούργησε πρόβλημα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο σακη!τέλεια χρώματα με μεγάλη ανάπτυξη φιλε.
δώστε μου μάτια να βλέπω ειναι .......................τελικά ο αντικατοπτρισμος των γνώσεων μετουσιώνεται στην πράξη με τα αποτελέσματα να ειναι άκρως εντυπωσιακά και μη αναφησβητητα!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο ευχαριστώ !
Πιστεύω ότι είναι στην καλύτερη φάση του το ενυδρειο. Επίσης όσο κκοντεύει περισσότερο σε πιο φυσικά επίπεδα(NSW) πηγαινει ακόμα καλύτερα . Καλή διάφορα και τα μπλε μπουκαλάκια ....πολύ πιο καθαρά προϊόντα . πολύ εύκολα το σκιμμερ μηδενίζει και γενικά είμαι πλήρως οικανοποιημενος . |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε!!!! απο τις φωτο που βλεπω και τα χρωματα το ενυδρειο εχει αρχισει να ξεφευγει....!!!!
ειδικα τωρα που αλλαξες σκιμμερ και εβαλες το εργαλειο κατι που σημαινει νιτρικα χαμηλα.... και με το Hanna που βλεπω για να κρατας σχεδον μηδενικα φωσφορικα... το ενυδρειο θα παει σε αλλη διασταση!!!!! νιτρικα και ψωσφωρικα χαμηλα ειναι οτι καλυτερο για αναπτυξη και χρωμα!!!! πολλα μπραβο και να βαζεις φωτο να βλεπουμε τις διαφορες καθε τοσο...!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με φωσφορικά και τα νιτρικά το καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι έχει καλή διάφορα! Όσο υπάρχει αλλατι σπίτι σου ω θα έχω ελπίδες να ξέρεις γιατί το λέω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε καλο ειναι να τα λεμε ολα για να προσεχουν οσοι διαβαζουν...!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σακη μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια!
Πιστευω οτι ετσι οπως το πας θα βγαλει τρελο χρωμα το ενυδρειο! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σάκη παλιότερα μιλούσα με φίλο και είπα να κάνω μια επένδυση σε τροφές!! φυσικά λόγο ότι τάιζα παραπάνω ανέβηκαν και τα no3 po4 φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο κάλο! Ο σωστός εξοπλισμός είναι το άλφα και το ωμέγα! Ακόμα και τώρα θέλω βελτίωση σε κυκλοφορία θέλω πολύ παραπάνω με τα κερατά έχει πέσει πολύ..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά πάει έχεις δίκαιο το χαίρομαι! ελπίζω όχι άλλα λάθη! |
|
||||
|
||||
![]()
απο κοντα ειναι πολυ καλυτερο πολυ καλυτερα χρωματα το αδικουν οι φωτο μπραβο σακη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Σακη μπραβο ρε φιλε αυτα ειναι!!!
εμ ετσι παει οταν εξοπλιζεις ενα ενυδρειο σωστα και το φροντιζεις καταλιλα τοτε και αυτο φυσαει!!! τι να προτοπω!!! οχι απλα δεν το λυπει τιποτα αλλα εχει και να δανισει κιολας!!! δωσε λιγο χρωμα και απο δω ρε φιλε!!! χαχαχα μπραβο μπραβο και παλι μπραβο!!! και οποσ ξανα ειπα οταν αποφασισεις οτι αυτο το παλιοσκιμμερ ειναι για πεταμα θα χαρω να σε ξεφορτοσω!!! χαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρεμαλια
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νταξ'...μην τρελαθουμε ..καλουτσικο ειναι..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φιλαράκι ευχαριστώ για όλα! Θα αφήσω και κρασάκι να το δοκιμάσετε το πασχα με τους δικούς σου!!! ![]() Υ. Γ.χωρις φίλους τπτ δεν είναι δυνατό |
|
||||
|
||||
![]()
Με κανεις και λερωνω τα χερια με παλιοαλατια αλλα εχε χαρη που ναι αγιες μερες χαχχαχχαχα Να χρωστας χαρη στην Ελενιτσα
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |