|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζομαι.βοηθεια γιατί κατά την αλλαγή νερού ,σε ένα Black moor μου,του έφυγε το μάτι και κρέμεται .Προφανως από το λάστιχο αναρρόφησης του νερού.
Το θέμα είναι, τι κάνω τώρα? ![]() ![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπέρα Λυπάμαι πάρα πολύ
![]() Φαίνεται να έχει αποκοπεί απο το νεύρο . Τώρα έγινε ?? Γιατι μου κάνει εντύπωση που είναι άσπρο εξωτερικά . Σε παρακαλώ πές μου λεπτομέρειες , μήπως μπορέσω να βοηθήσω.
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα μόλις έγινε,αυτό που βλέπεις άσπρο είναι το μέσα μέρος του ματιού .Έχει γυρίσει ανάποδα γιατί ουσιαστικά κρέμεται από μια κλωστή το μάτι .
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Λυπάμαι και πάλι .
![]() Καλύτερα κάνε καραντίνα, κάθε μέρα αλλαγές νερού 50% και augmentin των 625 . Πές μου λίτρα να σου πώ δοσολογίες για το φάρμακο . Απο εδω και πέρα βάζε σφουγγαράκι μπροστα στο αλφαδολάστιχο με ένα λαστιχάκι για να μην ξανασυμβεί . Το είδες να συμβαίνει ??? Φαντάζομαι το σόκ .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το μάτι το έχω ξεχάσει ήδη.
Αυτό που δεν θέλω και δεν μπορω να κάνω είναι να του το αφαιρέσω εγώ. Λογικά δεν θα φύγει μόνο του? Φαίνονται πολύ έντονα τα εσωτερικά του. Φαντασου ότι από τις φωτογραφίες που βλέπεις κρέμεται ΠΟΛΥ περισσότερο αυτή την στιγμή. Θα βάλω νέες φωτό . Σε 20λιτρο θα μπει για καραντινα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο στο 20 λιτρο με στρωμένο βιολογικό . Κάθε μερα 70 % αλλαγη νερού γιατι είναι μικρό για καραντίνα . Ίδια θερμοκρασία και δεν θα ταίζεις είναι πολύ μικρός ο χώρος .
Θα βάζεις κάθε μέρα 1/4 απο το χάπι , θα το κάνεις σκόνη . 10 μέρες και θα ενημερώνεις . Το μάτι δεν το πειράζεις , κατα 90 % θα πέσει . Σε αυτη την κατάσταση πρέπει να μην μολυνθεί γι αυτό ξεκίνα με augmentin και ότι θέλεις μου λές . Καλη ευκολία εύχομαι .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω φίλτρο,να τον βάλω χωρίς φίλτρο για αρχή και από αύριο να προμηθευτώ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις augmentin 500mg /125 mg απο αυτό 1/4 το κάνεις σκόνη και το βάζεις στο νερό .
Βάλε το απο σήμερα αν έχεις αεραντλία. Αν πάς αυριο για φίλτρο πάρε ένα μικρό βγάλε τα όλα απο μέσα και βάλε βιολογικό απο το ενυδρείου σου . Αφού θα πας για φίλτρο πάρε και ένα τετοιο http://www.ikea.gr/apothikeutikoi-ho...9254/99898536/ για να το βάλεις εκεί το ψάρι ![]() Και θα μου πείς να αλλάξουμε πάλι την δοσολογία .
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,για όλα .
Θα ενημερώσω...... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Nα είσαι καλά
![]() Δουλεύει μια χαρά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις μπήκε .....
![]() Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά εύχομαι , πάρε αυριο και το δοχείο για να είναι καλύτερες οι συνθήκες και αν έχεις όρεξη φτιάξε το φιλτράκι που έβαλα . Ευκολο είναι ! εδώ φτιάχνω εγω
![]() Έβαλες augmentin ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πάντως ,παρόλο που φαίνεται ότι την έχει ακούσει , το ψάρι και τρώει και κινητικό είναι. Νομίζω , ότι είναι κάπως θετικό αυτό. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
1/4 αφού το έχω κάνει σκόνη πρώτα,όπως μου είπες. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 10-11-17 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλό είναι αλλά μην ταίζεις εκει μέσα και έχουμε χειρότερα .....ότι φιλτράκι έχεις βάλε το με βιολογικο .
Ωραία , άντε να δούμε πώς θα πάει το κακόμοιρο ....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mansos : 10-11-17 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το ψάρι παραμένει κινητικό και τρώει κανονικοτατα .
Η πληγή δείχνει να πάει καλά .Φυσικά δεν έχει κλείσει απλά έχει γίνει γκρι και δεν είναι κόκκινη όπως ήταν την πρώτη μέρα. Θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες αργότερα. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι , δείχνει να έχει επηρεάστει έστω και λίγο η πλευσιμοτητα του ψαριού. Δειχνει να γέρνει λίγο ,κυρίως από την πλευρά που λείπει το μάτι. Θέλω να πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα κενό σε εκείνο το σημείο και όχι σε κάτι χειρότερο (νηκτικη κύστη). Ακούω γνώμες Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο καλα είναι μην ανησυχείς μάλλον γέρνει αν δεν καταλαβαίνει που είναι το φώς . Το κάνουν και στα κανονικά τους τα ψάρια αν ο φωτισμός δεν είναι απο πάνω
![]() Παρακολούθα το και ότι θέλεις λές .
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο ακόμα δεν έχει μάθει να κινείται με ένα μάτι , πιστεύω πως θα στρώσει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Να ενημερωσω οτι το ψαρακι επέστρεψε στο Ενυδρείο ,υστερα απο Καραντινα 8 ημέρων σε augmentin.
Το ματι επεσε τη δεύτερη μέρα,η πληγη εχει κλεισει ,το ψαρι εχει ορεξη και τρώει κανονικά. Το μονο θεμα ,που μπορώ να πω ότι εχει ειναι οτι προσπαθει να μάθει ακόμα να κολυμπαει με το ενα ματι, καθως μπατάρει λιγακι απο τη μια πλευρά.Πιστευω παντως οτι θα το ξεπεράσει με τον Καιρο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθεια τους και ιδιαίτερα την Αρτεμισια για την πολύτιμη βοήθεια της από την πρώτη στιγμή. https://youtu.be/W-zT-uatr-E Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστα νεα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλά Μανο 😊 ευχομαι να ειναι καλα να το χαίρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο χρυσόψαρο, Βοήθεια..!! | marialnta | Χρυσόψαρα | 6 | 26-11-15 16:47 |
Βοήθεια για ένα χρυσόψαρο | kostas epam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 29-05-12 19:48 |
βοήθεια για χρυσόψαρο! | aquaristas | Χρυσόψαρα | 2 | 04-01-10 00:45 |
κιχλίδα πρησμένο θολό μάτι. Βοήθεια! | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 30-12-07 01:50 |
θολό μάτι σε "χρυσόψαρο" | dialpistis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 02-05-06 12:23 |