|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To nature , αλλαξε και εγινε για αλλη μια φορα πολυχρωμο...
![]() Ειχα προβλημα με αυτο το ενυδρειο, ειχε διαροη η σιλικονη, ψηλα ητανε η ζημια αλλα αδειασε αρκετα για να το επισκευασω. ![]() ![]() An updtate. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και κα'νά φυτό ρε φιλαράκι, ψιλοάδειο μου φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι πως θα γινει σε 1 μηνα
![]() Νικο μπορεις να μας πεις ποσες λαμπες αναβεις και σε τι watt/lt παιζεις; Ειναι καμια grolux;ποια η γνωμη σου για τις aquastar σ αρεσουν; Λιπανση ποσα ppm; α κ κατι ακομη ποιο φυτο ειναι αυτο που μοιαζει με κερατοφυλλο εκει δεξια πισω;
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο ειναι Νικο.
Και θα γινει ακομα πιο ομορφο οταν φουντωσει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Noμιζω η ροζ ειναι groluxm, μην δινεις σημασια μεγαλη στον φωτισμό. Στο αλλο dutch, εχει 2 Τ8 8000κ και μια 6500. Το φυτακι ειναι ειδος Myriophyllum. Απο λιπαμση Ει, με χαμηλα ppm ιχνοστοιχεια. Tρεις φορες περιπου τα παρακατω. Κνο3 7ppm Po4 1-1.5ppm K2so4 6ppm Fe (traces) 0.02ppm Fe εχτρα 0.02ppm |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά το Dutch Νίκο! Στρατιωτάκια τα φυτά σου! Ξέρεις εσύ να βάζεις τάξη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετα δεν ξερω απο που να ξεκινησω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λογια ειναι περιττα!!
Δωσε μια λιστα με τα φυτα μπορεις; Blyxa δεν ειναι στ αριστερα;φοβερη αναπτυξη, τουμπανο😃😃 Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ψαχνω για νεα ειδη. Εχω δωσει βαρος στην σωστη αναπτυξη , σωστα χρωματα των φυτων. Ρε συ εχω μια απορια, επειδη βλεπω οτι χρησιμοποιεις, ιχνοστοιχεια για φυτα κηπων, οπως και πολοι αλλοι εδω. Τα φυτα σου πως πανε ? Γιατι σε φορουμ που συμμετεχω , εξωτερικα εννοειται, παιζουν με τα traces, λογο τοξικοτητας.. Οπως και την ειχα πατησει και εγω. Εχεις παρατηρησει κατι εσυ? Παράθεση:
Πρεπει να τα ξαναψαξω τα ονοματα , δεν τα θυμαμαι τα περισσοτερα , και κραταω περιπου 80+ ειδη.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ περιμενω καποια φυτα προς το τελος της εβδομαδας που δεν τα εχω δει εδω! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βλεπω καλα
Τονινα μπελεμ και φλουαβιτις,εριοκαυλον,αρωματικα,μακραντα,2μυριοφυλ λα το ενα τουμπερκουλατουμ,αυτα για τα ευκολα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοκιμασε να βρεις και dtpa fe... Να δεις λιγο χρωμα. Για πες σε τι ppm παιζεις ? Τι φυτακια περιμενεις? Μην μου πεις buceplalantra , εχω καμια 10 αρια ειδη, και ενα φιλος κραταει ~30 ειδη και με φορτωνει και εμενα. Εγω παραγγειλα με ενα φιλο απο αμερικη, αν και ηρθαν σε 10 ημρες , ηρθαν ολα σαπια... |
|
||||
|
||||
![]()
Rotala sp. 'Pearl'.
Cuphea anagalloidea Rotala sp. 'Enie' Rotala sp. Sunset
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα λεφτα ειναι η πανταναλ,οι φουρκατες(αν και κλειστες ακομα)και οι τονινες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξερω γιατι αλλα αυτες πανε για υπνο νωρις.. ![]() Η φωτο ειναι 2 ωρες περιπου πριν κλεισουν τα φωτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες κρατας 80 + ειδη εννοεις οτι πολλα τα διατηρεις emmersed καπως;
Noμιζω ειχες πει οτι το υποστρωμα ειναι αναμιξη flourite με χαλικακι σωστα;αρα τα φυτα τραβανε ως επι το πλειστον θρεπτικα απ τη στηλη του νερου αντε κ οτι δεσμευεται απ το χαλικι ετσι ειναι; Ρωταω να βγαλουμε κανα χρησιμο συμπερασμα! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα παρελαβα τα ψαρια...
Tα συγχαρητηρια μου στο Αββυσο, πεντακαθαρο νερο , κανενα ταλαιπωρημενο ζωντανο,καμία απωλεια και δεν μιλαμε για λιγα ψαρια αλλα για 90.... Στο ενυδρειο τωρα εχει 65-70 cardinals. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Respect για αυτο, το τελειο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικη αντιθεση το erectus πισω με την furcata μπροστα..πιανεις 0,8w/lt??
|
||||
|
||||
![]()
Νταξει...το τερματισε😃
Ποσα watt δινεις για να χεις αυτο το αποτελεσμα; Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
4x39watt...
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικο ωραια τα dutch αλλα θα ηθελα να σε δω παλι σε κατι πιο nature scape οπως παλιοτερα !
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
overgrowing...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο balance οι φωτογραφιες.Δεν υπαρχει πουθενα καμμενο σημειο..
Δε θυμαμαι αν σ εχω ξαναρωτησει, με τι τραβας; Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Mε την nikon d3100, στο manual.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έχω ξανασχολιασει. Αλλά θα ξανασχολιασω . έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Πανέμορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
update.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
dutch | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 05-11-17 22:44 |
dutch style | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 171 | 06-07-16 23:37 |
Συμβουλές για 180lt. | Λάμπρος.Τ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 18-01-16 20:48 |
Newbie 180lt | nikoskal | Malawi | 69 | 25-07-15 18:09 |
dutch scape | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 25 | 21-10-14 07:01 |