|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα πάρε την jebao 6000 ή την 7000. Η διαφορά ειναι μικρή απ'οτι θυμάμαι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη απο την street έχει +30¤ η 6000.Θα το ψάξω μήπως βρώ καλύτερη τιμή
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βλέπω στο fish-street +18Ε από Βέλγιο
|
|
||||
|
||||
![]()
έτσι ακριβώς,έχει δυο τρεις αποθήκες στην ευρωπη η f.s!
παρατήρησα τις τελευταίες ημέρες μια απότομη αύξηση στις τιμές τους,δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το γιατί,ίδωμεν............. |
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε καλησπέρα!
Τι νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει το project,εχουμε καμια εξέλιξη; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Νίκο και σε όλη την παρέα!!!
Χάθηκα λιγάκι αλλα έχω ευχάριστα νέα!!! 1ο ευχάριστο που αφορά όλους μας...Ο μηχανισμός του κράτους αρχίζει και δουλεύει.Καιρός ήτανε! Μου βάλανε 2.500¤ πρόστιμο επειδή ένας @#$#×@ μου έβαλε το 2006 κάποια ένσημα ενώ ήμουν με αναρρωτική!Με βρήκαν...τους βρήκα...δεν έχει σημασία. Μου κόψανε τον τσαμπουκά αλλά συνεχίζουμε ![]() 2ο ευχάριστο...Παραγγέλνω τα τζάμια αυτή τη βδομάδα ![]() Η πίσω πλευρά...Οι κόντρες να κοληθούν 1εκ. κάτω απο την κορυφή του ενυδρείου; Οι τρύπες σε τί απόσταση να είναι απο τα πλάγια καί απο την κορυφή της κόντρας; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιτάξεις τις τρύπες να τις κάνεις τόσο όσο να μην σου κατεβάζει περισσότερο νερό στο σαμπ από αυτό που μπορεί να χωρέσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
πίκρα μεγάλη το πρόστιμο!!!!
Καλή συνέχεια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα στέφανε για το πρόστιμο,τι να πεις!
![]() τώρα για τις τρύπες,εγώ έχω αφήσει κοντά στους 10-15 πόντους και από επάνω αλλά και από τα πλάγια και μεταξύ τους! την στάθμη του νερού την ρυθμίζεις είτε με γωνίες,είτε με κουτί και χτενάκι! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει εξέλιξη στο project?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
project reef :D | jimbaton | Reef | 16 | 31-01-16 21:40 |
νεο nano reef project 60l. | Giwrgos P. | Nano Reef | 53 | 14-10-12 12:40 |
reef led project by AkisK | akisk | Φωτισμός | 19 | 04-04-09 06:09 |