|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά νομίζω πως είναι καιρός να κανονίσουμε για κανα καφεδάκι πριν τις γιορτές.
Τα διαθέσιμα Σάββατα μάλλον είναι 10/12 και 17/12 Για πείτε την άποψη σας να κανονίσουμε να βρεθούμε ![]() Προτείνετε εδώ http://doodle.com/poll/mas3edf3xq5xxqga Στον συνηθισμένο χώρο κατά τις 5 το απόγευμα Στον παλιό Στάυλο που τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 για το χώρο αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση αλλά να βολεύει ας την ακούσουμε. Προσωπικά πιστεύω πως το Θησείο βολεύει γιατί είναι κοντά σε μετρό και είναι το ίδιο μακρυά από Βόρεια/Δυτικά/Ανατολικά/ Νότια προάστια, δεν ξέρω αν βολεύει το ίδιο καλά τους περισσότερους μια άλλη περιοχή
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 28-11-16 στις 17:51 |
|
||||
|
||||
![]()
για τις 17 ειμαι μεσα σιγουρα απο τωρα.
για τις 10 ξερω πως θα δουλευω αλλα δεν ξερω ακομα τι βαρδια θα εχω. ισως ναι ισως και οχι και εξαρταται και απτο ποση δουλεια θα εχω εκεινη τη μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μέσα και για τις 2 επιλογές. Το μαγαζί καλό είναι αρκεί να μη ζητάτε περίεργα πράγματα όπως φραπεδάκια κλπ (Λάμπρο)
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...........καλόοοοο
Εμένα πάλι με φοβίζει ο "μαλιάς", ο "παραγωγός δίσκων"...τρομάζει τις κοπέλες και πρέπει να το παίζω εγώ γλυκούλης !!! ![]() ![]() ![]() Μέσα πάντως και για τα 2. ¶ντε καιρό όντως έχουμε να τα πούμε απο κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα είμαι και εγώ παιδιά!
Γιάννη με φραπέ μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε για απογευματινες ωρες τοτε κατα 99% ειμαι κι εγω μεσα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Απόγευμα μαζευόμαστε Γιώργο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στις 10/12 ή στις 17/12 θα γίνει τελικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για 17 Δημητρη λεμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο (voas) η μεταφορά ειναι στις 10/12
![]() 1 ) Τάκης +1 2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=golf4470;984855]Νίκο (voas) η μεταφορά ειναι στις 10/12
![]() αα ωραία! απλα εχω χάσει λιγο τις μερες με την δουλεία! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ιγνατιε,αν τελικα δεις οτι ερχεσαι,στειλε ενα πμ να παραγγειλω κατι ψιλα που θελω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω Αθήνα 99%. Αλλα μήν βιαστείς να βάλεις παραγγελία. Την δευτέρα θα παίξουν προσφορές :P
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι ωραιος
![]() οκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66 14) tsoui |
|
||||
|
||||
![]()
1 ) Τάκης +1
2 ) kgf12345 3 ) Δημητρης rottbea 4 ) no_name 5 ) Λάμπρος.Τ 6 ) christoschor 7 ) Maverick 8 ) voas 9 ) Κωστας malawi 10) Ιγνάτιος 11) golf4470 12) dinos99 (ισως) 13) delta66 14) tsoui 15) Πάνος (το πιθανότερο)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω κατι Γιαννηδες Μ κατι Ντιμηδες ,Γιωργο Κ και στεναχωριεμαι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτε και εμενα...λογικα θα μπορεσω...αν δεν παει κατι στραβα οπως παντα...να μην πεταει και "καρφακια" ο κ.τακης
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Σε κραζει συνηθως ο παλιος? Ντροπη του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου όλο λέει πως θα έρθει και δεν έχει έρθει ποτε ,
ε δεν θα πέσει καραμουζα ; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι επεσε δουλεμα καργα...το αξιζω δεν λεω..εχει 1000 δικια...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν ανακεφαλαίωση....
Τάκη κατά τις 5 με 6 στον παλιό Στάβλο ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Λάμπρο
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα κύριοι...
Τα Χριστούγεννα έφτασαν... Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει... Το 2016 φεύγει (και ας μην ξαναγυρίσει)... για πολλούς δεν ήταν η καλύτερη χρονιά... Κάποιοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν γιορτές και όχι μόνο... Προτείνω για εμάς που θα κάνουμε γιορτές.. να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Να βάλουμε 1-2 πράγματα (τρόφιμα ή ρούχα) και να τα δώσουμε σε άστεγους ή σε οικογένειες.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή Ιδέα!!!!!!!!!
Αυτό μπορούμε να το κάνουμε και σαν φορουμ για να μαζευτούν περισσότερα ! |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ειχα 5 σακουλες ρουχα..τα εδωσα σε ενα ιδρυμα,θα δω τι μπορω αν μπορω να μαζεψω κατι και θα σας πω...
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ο Γιωργης!
ανοιξτε κι εναν λογαριασμο να βαλουμε και οι μακρυνοι το κατιτις για τροφιμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ήρεμα.
Καλές και αγαθές οι προθέσεις αλλά το φόρουμ δεν είναι μκο, ούτε μπορεί να ανοίξει λογ/μό, ούτε μπορεί να αναθέσει σε κάποιον αυτό το ρόλο. Μπορούμε σε άλλο θέμα να κάνουμε πχ μια έκκληση στα μέλη μας να βοηθήσουν όπως μπορούν τους φορείς που επιτελούν αυτό το έργο (δεν ξέρω και αν είναι δυνατό να τους κατονομάσουμε όλους γιατί είναι πολλοί). |
|
||||
|
||||
![]()
το ανοιξει, σε εισαγωγικα.
δεν μιλησε κανεις για μκο ![]() απλα εννοω οποιος αναλαβει , ας το πει κι οσοι θελουν να προσφερουν να επικοινωνισουν μαζι του... αυτο ειναι ολο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|