|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται Χρηστο, γιατι δεν ισχυει
![]() Τα χρυσοψαρα ενηλικιωνονται σε ηλικια περιπου 1 ετους και εχουν αναπαραγωγικη ικανοτητα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για την τροφή ,θα το ψαξω. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και σκορδα παιδιά , γιατι μου τα μάτιασατε και έτσι όπως εβγαζα τα ταζαμακια από πάνω να τα ταισω μπλουμ η γεννηστρα στο νερό ![]() ![]() ![]() Παραθέτω τα σκόρδα λοιπόν: ![]() ![]() Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A7-30HC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 09-10-16 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σου ειπα.... μην ταιζεις κροκο
|
||||
|
||||
![]()
Καλά είπες...
Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελπίζω όλα να πάνε... καλά.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι πιο φυσικο ειναι και το πιο σωστο...δεν θα διαφωνήσω
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ουπςςς ναι σορρυ...ειμαι δουλεοα και δεν εδωσα σημασια...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Στη φωτοευαισθησία πρέπει να απαντήσεις, θα το εκλαβω ως απάντηση εκεί 😉
Παιδιά ακολούθησαν κι άλλες απώλειες αλλά πιστεύω πως μάλλον θα είναι αυτό που έγραψε ο tsala, πως κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι. Έχω χάσει περίπου δεκαπέντε γόνους ως τώρα. Σήμερα άλλος ένας μας άφησε. Για να το διευκρινησουμε, πόσα είναι περίπου τα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας στα χρυσόψαρα; Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ νομίζω ότι... μπορεί να υπάρχει συγκεκριμένο ποσοστό θνησιμότητας.-
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει ποσοστο.
Εσυ κοιτα να ταιζεις αρκετες φορες την μερα και να κανεις καθημερινες αλλαγες. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει , ευχαριστω και τους δύο.
Στάλθηκε από το Turbo-X_pi μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια μεγαλώνουν κανονικά, σημερα είναι είκοσιοχτώ ημερών, μεθαύριο εχουν γενέθλια (κλείνουν 1ο μήνα.)
![]() ![]() Ή πρώτη επιχείρηση συνάντησης με τους γονείς θα γίνει πάνω στο δίμηνο. Μετά το μήνα συνεχίζω με την ίδια διατροφή, έτσι; Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι στο διμηνο, θα ειναι πολυ μικρα..εχεις ακομα καιρο μπροστα σου.
Δινε αρτεμια μεχρι να μπορουν να φανε τριμμενο flake. αν αρχισουν ,καλο ειναι να εχεις και κανα δυο καλλιεργιες grindal να τους δινεις. τις αλλαγες μην ξεχνας |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, σίγουρα μπορώ να το καθυστερησω.
Είδα ένα άρθρο για τα grindal, ίσως και να το επιχειρησω. Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Σημερα πανω στη γεννηστρα, εξω απο το νερο, βρηκα αυτα:
![]() Φαινεται πανω στην ακρη του σωληνα. Τρια απο αυτα τα σκουληκακια. Ξερει κανεις τι ειναι; Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις εδω;
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. ------------------------- Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είναι; Κινδυνεύουν τα μικρά; Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 26-10-16 στις 10:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε συ μήπως είναι κανένας από τους γόνους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, σκουληκακι μαύρο που σέρνεται κι όλας. Περπατάει κανονικά.
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. ------------------------- Τέλος πάντων δεν εμφανίστηκε άλλο αφοτου τα ξεκανα. Πήρα τροφή τε πουδρα, μπορούν πλέον να τρώνε μόνο αυτή; Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 26-10-16 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η πρεπει να συνδυαστει;
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν την τρωνε , ταιζε την.
εγω θα ελεγα να κοταξεις και κανενα grindal και καμια κατεψυγμενη Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το ενυδρείο μου χρησιμοποιώντας μυστηριώδη πλάσματα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 28-10-16 στις 10:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω παραξενος.
Και οχι μονο για τα μυστηριωδη πλασματα αλλα γενικα για ολα τα "προσθετα". Τι μας ενδιαφερει με τι τροπο και απο τι κινητο εστειλε ο καθενας το σχολιο του? Σταλθηκε με firefox απο PC intel i7, Asus mob, 32gb Kingston, υδροψυξη, samsung ssd και δεν συμμαζευεται
|
||||
|
||||
![]()
Καλά άμα σας ενοχλεί.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλος πάντων εφόσον δυσκολεύει ανθρώπους εκλεισα την υπογραφή.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν σου εβαλα επιτηδες καρτα ηχου, γραφικων, οθονες και ηχεια, για να μη τρομαξεις.
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|