|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου Κώστα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια εξελίσσεται το εργο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Κώστα,
έδειξε ακόμα περισσότερο ![]() Τελικά ο εχινόδωρος σε εσένα έδειξε κάπως, σε εμένα είχε κλείσει όλο το ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Αρτεμησία μου
![]() Σε ευχαριστούμε Σπύρο ![]() Τάκη σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα φυτά ![]() ![]() Νομίζω βέβαια θα ζοριστούν τα περισσότερα γιατί δεν έχουμε διοξείδιο και προς το παρόν λιπαίνουνε μόνο με ταμπλέτες υποστρώματος για νούφαρα. Προς το παρόν δείχνουν χαρούμενα ευτυχώς
|
||||
|
||||
![]()
Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε η μεταφορά των ψαριων και των ξύλων από το 2μ στο 3μ και σήμερα ταχτοποιήθηκαν σχεδόν όλα στη θέση τους
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρχιζει και δειχνει την ομορφια του. Τα φωτιστικα μηπως θελουν να τα σηκωσεις πιο ψηλα; Για πιο καλη διαχυση; Θεματα με την υγρασια εχεις καθολου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστούμε Γιάννη
![]() Τα φωτιστικά είναι τόσο χαμηλά για να φτάνει δυνατό φως στον πάτο στα φυτεμμένα σημεία χωρις να φωτιζεται εντονα ολο το ενυδρείο. Να φαινεται δηαλδη σαν δεσμες φωτος να φτανουν μεσα στο νερο και να δημιουργούνται σκιερα σημεία. Τα θεματα υγρασιας τα ταχτοποιεί το aircondition προς το παρον, μέχρι να φτιάξουμε το υπερυψωμένο καπάκι που θέλουμε. Χωρις aircondition το σπιτι γινεται βροχερο δασος 4τμ ζεστο νερό να εξατμίζεται ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην αφυγρανση το βάζεις;
![]() Στάλθηκε από το LG-G6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, κανονική λειτουργία σε μια μεση θερμοκρασία που θέλω να εχει το σπιτι. Και το κρατάει μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα πραγματα Κωστη!το aircondition αφυγρανση κανει μονο στην ψυξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Κώστα
![]() Το ΣΚ πήγαμε με την αγαπημένη μου βόλτα σε ενυδρειακά μαγαζιά και πετύχαμε ένα πολύ αγαπημένο είδος και των δυο μας, τον Panaque L191. Φυσικά γύρισε σπίτι μαζί μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα Leporacanthicus L240 ΅SpecialΆ μας ![]() Τώρα που τα ξύλα είναι κατα βάση στη θέση τους, έχουν αρχίσει να μπαίνουν και τα πρώτα φυτά εκτοπς νερού Microsorum pteropus ![]() Spiranthes odorata ![]() Guzmania ligulata, αγαπημένο φυτό δώρο της αγάπης μου ![]() ![]() Canistropsis bilbergioides, επίσης αγαπημένο φυτό δώρο της κοπέλας μου ![]() Lymania smithii ![]() Το ενυδρείο τώρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τέλεια Κωστα! Μήπως θα ταίριαζε λίγο leucocephala emersed?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ήδη αρχίσει και βγαίνει μόνη της από τα σπόρια και την ποσότητα που ήρθε μαζί με τα ξύλα. Όχι θα έχανε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ Κώστα... πολύ ωραίο το έφτιαξες!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι μερακλής ο άνθρωπος Αυτά τα αποτελέσματα εχει φτου φτου σκόρδα απλά υπέροχο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Νίκο και Ηλία
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χθες μπήκα στο ενυδρείο για συντήρηση και έβγαλα μερικές φωτογραφίες μετά
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέρμα οι πρόχειρες εξωτερικές σωλήνες, φτιάξαμε spraybar
![]() ![]() Τέλος και τα sieve, η ξυλόσκονη περνάει, άρα δεν είχε νόημα να τα διατηρήσουμε ![]() Και το ζευγαράκι των Panaque μας ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλη δουλεια Κωστα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα!
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι Κώστα! Εμενα μου αρέσει που κάθονται τόσο κοντα τα 2 panaque ☺τα χαζεύω!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια εξελίσσεται η ενυδρειαρα!
Μ'αρεσει το στησιμο και ο φωτισμος που επιτρεπει σκιερα σημεια...Τελειο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπέροχο πραγματικά δν υπάρχουν λογια φτου σκορδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που σας αρέσει
![]() Το ενυδρείο μετά από ένα rescaping το ΣΚ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο τέλος ΔΕΝ θα κρατηθώ... θα έρθω και θα βουτήξω, εκεί μέσα.
![]() ![]() ΜΠΡΑΒΟ Κώστα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βιότοπος.-
Έχεις θέματα με εξάτμιση/υγρασίες; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πουμε και μεις με τα "ποτηρια".... να σαι καλα να το χαιρεσαι φιλε, πραγματικα δεν υπαρχουν λογια για αυτο που εχεις κανει εκει....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Λίγα θεματάκια με υγρασία υπάρχουν αλλά τα έχουμε υπό έλεγχο με καλό αερισμό και κλιματισμό του χώρου. Σύντομα θα φτιάξουμε καπάκι. Ένα βιντεάκι του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Κώστα μερακλή! Απόλαυση!
|
||||
|
||||
![]()
Αααααααα... εσύ ΔΕΝ τρώγεσαι.
Λοιπόν... εγώ βλέπω ατέλειες στο ενυδρείο σου... για παράδειγμα στα πρώτα δευτερόλεπτα του video είναι ολοφάνερο ότι εκεί στην αριστερή πλευρά γίνεται μπούλινγκ από αυτά τα μουστακοφόρα στο σισπίλουμ... ντροπή.- ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Watch "Central and South American cichlid fish tank. enudreio ενυδρείο" on YouTube | Dahtilas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 22-02-15 14:33 |
Panaque και ροή | alexinio | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 13-05-09 15:13 |
Panaque cochliodon... | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 28-02-09 21:07 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |