|
|||
|
|||
![]()
Για τα φυτά μου μπορω να ρίξω κάποιο υγρό λίπασμα? Θα πειράξει τα 2 sewelia sp. Ή τα μωρά ramshorn που έχω? Αν ναι έχετε κάποια πρόταση? Το ενυδρείο δεν έχει υπόστρωμα. Ταμπλέτες βυθού θα έκαναν καλύτερη δουλειά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικα μου ramshorn γεννηθηκαν σε 25λιτρο που ηταν στην διαδικασια στρωσιματος με τιμες αμμωνιας no2 kai no3 εκτος οριων.
Με φυτα και υποστρωμα με καθημερινη λιπανση μεγαλωσαν πολυ γρηγορα καθαριζοντας μαλιστα το ενυδρειο απο τις αλγες του στρσιματος παντελως |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα εμφανίστηκαν αυτες οι φυσαλίδες στην επιφάνεια... ξερει κανεις απο τι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα καιρους εμφανιζονται και στα δικα μου ενυδρεια και φευγουν.
Απο τροφη απο αντιχλωριο prime υποψιαζομαι στα δικα μου. Μετραω οταν εμφανιζονται και δεν παρατηρω αλλαγες. Επισης εμφανιζονται σε σημεια που δεν υπαρχει ροη |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρει κανείς απο sewellia sp. ? Αυτα τα μικρά π βλεπω μερες να κυκλοφορούν και αναρωτιέμαι τι είναι μάλλον ειναι μωρα. Ενα που φαίνεται λιγο πιο καθαρα μοιάζει για τέτοιο αν και μαλλον σε καμια εβδομαδα θα ειναι ξεκάθαρο. Αν ειναι μωρα τι κανω? Συνεχίζω αλλαγές κανονικά? Λίπασμα ρίχνω κανονικά ή τα ενοχλεί? Να καθαρίσω το φιλτρο που εχει φρακαρει λίγο ή να μη βαλω χέρι μέσα τώρα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όταν μια γαρίδα αλλάξει κέλυφος το βγάζουμε ή το αφήνουμε μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι μικρο για τα sewellia θελουν μινιμουμ 90*30 συμφωνα με το seriously fish.Το κελυφος το αφηνουμε μεσα.
|
|||
|
|||
![]()
Μετά την αλλαγή που έκανε η γαρίδα πριν μερικές μέρες δεν την ξαναείδα.. ακόμα και σήμερα που έκανα αλλαγή στο νερό και κούνησα τα φυτά μήπως εμφανιστεί αλλά τίποτα.... Παίζει να την έφαγε τίποτα? Αλλά τα sewellia είναι αλγοφάγα τα ramshorn το ίδιο... καμιά ιδέα???
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα μια εξαφανίστηκε.. έψαξα και μέσα στο φίλτρο και τα φυτά και όλα αλλά πουθενά και οι δύο.. ακόμα και την αφίσα πίσω απο το ενυδρείο έβγαλα για να δω από πίσω αν είναι σε κάποιο φυτό πάνω αλλά τίποτα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πληροφορίες παρακάτω (και πάλι).- http://diszhal.info/english/loaches/en_Gastromyzon_ctenocephalus.php http://www.seriouslyfish.com/species/gastromyzon-ctenocephalus/ ------------------------- Παράθεση:
Όπως και να έχει όμως... είναι πολύ μικρός ο χώρος σου (ακόμα και για ένα ζευγάρι).- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 27-03-16 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τι γαρίδες θα μπορουσαν να μπουν χωρις Α/Ο? Και μια τιμη στο περίπου που μπορω να τις βρω σε μαγαζί.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
συμβουλη για φυτο σε 25λτ ενυδρειο με μονομαχο | guppylover | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 07-05-15 06:03 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
φωτισμος σε φυτεμενο 25λτ | Liz@ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-01-11 10:38 |