|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Έχω ένα ενυδρείο 240 lt με 3 fancy χρυσόψαρα (τα 2 τα έχω περίπου 6 μήνες και το τρίτο το έβαλα πριν 10 μέρες). Από χθες βλέπω ότι ένα από τα δύο πρώτα, ενώ μέχρι τώρα δεν είχε κανένα θέμα, φέρεται περίεργα. Απομονώνεται, κάποιες φορές είναι νωθρό, ανοίγει αρκετά το στόμα του όταν αναπνέει και κάθεται αρκετές φορές σε ένα σημείο στο βυθό. Δεν έχει θέμα με την πλευστότητά του (εκτός ίσως από το ότι δεν κινεί πολύ το δεξί πτερύγιο, κάτω από το οποίο νομίζω ότι βλέπω μια μικρή κοκκινίλα, ίσως τη δείτε στις φωτογραφίες). Το άλλο που παρατηρώ είναι κάποια μικρά άσπρα στίγματα (πιο πολύ φαίνονται στην ουρά). Πώς σας φαίνεται; Τι μπορεί να έχει; Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρο με άσπρα στίγματα στα πτερύγια | George.GL | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 10 | 17-09-18 13:01 |
μικρά άσπρα σκουληκάκια | nitroqqq | Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 28-03-13 01:55 |
Μικρό μου χρυσοψαράκι... | in the pond | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 15-06-09 19:00 |
Gripensis με άσπρα στίγματα και πρισμένο μάτι | Alex_Salonica | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-12-08 00:40 |
Μικρά άσπρα στίγματα σε Blue (Regal) Tang | Stathis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-04-04 04:15 |