|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνεται τι φύλο είναι???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη ανησυχείς από τώρα για το φύλο (θα φανεί απ' τη συμπεριφορά τους αργότερα) τώρα κοίτα να τα σώσεις.
Ξανακάνε αλλαγή νερού και πρόσθεσε seachem prime, ξαναβάλε μπόλι γιατί προφανώς δεν έπιασε και παρακολούθα τις μετρήσεις. Μη ταΐζεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Prime βάζω στις αλλαγές... Να ξανακάνω σήμερα άσχετα από μετρήσεις ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ξανακάνεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω κάνει τρεις φορές αλλαγή νερού και δεν πέφτει η αμμωνία.... Εν τω μεταξύ έχασα κι άλλο ψάρι.... Προχτές τάισα μόνο λίγο, μην τα χάσω από την πείνα.... Τι άλλο μπορώ να κάνω??
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τι έχεις κάνει μέχρι τώρα με τη σειρά.
Έβαλες ξανά μπόλι? Μετρήσεις έχεις? Τι βάζεις στις αλλαγές? Βάλε μια κοντινή φωτο των ψαριών. |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα το στρώσιμο με τροφή και μετά από καμιά βδομάδα, το μπόλιασα και έβαλα ψάρια τα οποία τάιζα πολύ λίγο.... Οι μετρήσεις μου είναι οκ με εξαίρεση την αμμωνία που παίζει απο 0,1 μέχρι 0,2 (δεν είναι και πολύ ακριβείας γιατί από το 0 πάει στο 0,25 ο πίνακας μέτησης)... Kάποια φορα που μέτρησα το νερό που ετοίμαζα, μου έδειξε την ίδια ποσότητα αμμωνίας που μετράω στο ενυδρείο... Θα δοκιμάσω και άλλης εταιρίας τεστ για να δω διαφορές...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπήκε επιτέλους και η απαραίτητη ψύξη.... Πιστεύω αρκετά καλά για πρώτη δοκιμή.....
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος... ποιο ενυδρειο ειναι αυτο φιλε μου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω ιδέα... Το πήρα μεταχειρισμένο και δεν έχει διακριτικά....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
newbie: Ξεκίνημα από το μηδέν | 888 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 18-03-13 13:11 |
newbie aporeies | nikosmtxhpc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-12 05:21 |
Newbie με μονομαχο | Hurinios | Bettas | 33 | 14-01-12 21:50 |
Φωτογραφικη του newbie | Roussaks | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 31 | 05-11-10 02:32 |