|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τυρφη ειναι αυτη, και δεν κανει τιποτα?
Σε τι φιλτρο την εχεις βαλει και πως?
|
|||
|
|||
![]()
Η τυρφη ειναι αυτη http://www.praktiker.gr/p/tyrfi-medi...ic-200lt-18057
Το φιλτρο ειναι αυτο http://www.boyuaquarium.com/en_Artic...?ArticleID=195 Εχω γεμισει τον καδο του φιλτρου με τυρφη και τρεχει σε ενα κουβα 10 λιτρων. Ετρεξα μετα για 2 ωρες το νερο του κουβα με ανθρακα αλλα δεν το αποχρωματισε και ιδιαιτερα. Εχω βαλει το νερο στο ενυδρειο και μου αλλαξε την αποχρωση. Μετα απο ποση ωρα θα μπορουσα να κανω τεστ στο ενυδρειο για να δω αν εχω την οποιαδηποτε αλλαγη ? Αν μετρησω αμμωνια στο ενυδρειο , να μην ανυσηχησω ? Θα φυγει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα πηρα το ph minus και εριξα στο κουβα που ετρεχε ηδη 2-3 μερες με τυρφη. Καταφερα και εριξα την kh στο 4 αλλα το ph παρεμεινε στο 8 και η gh στο 10.
Το Ph γιατι δεν επεσε καθολου ? Οσο ετρεχε το νερο με ph minus ειχα βγαλει την τυρφη. Αν την ξαναβαλω να τρεξει τωρα που εχω χαμηλο kh θα πεσει και το ph ? Ή αν απλα ριξω αυτο το νερο στο ενυδρειο θα πεφτει το ph λογω των διαφορων ουσιων που εχει στο ενυδρειο ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τυρφη | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-12-12 20:59 |
Ερωτηση για τυρφη | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 19-03-12 16:53 |
Τυρφη | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 18-02-11 09:54 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |
Τυρφη.,- (PH). | Μικρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-03-07 03:30 |