|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ ωραία ξεκινάω διαβασμα !! μπορώ να πάρω λευκή αμμο από παραλία και να την καθαρίσω ????
2. αυτός θα μου έδινε πολύ ψιλό χαλίκι που εμειαζε με αυτό αλλά δεν ξέρω αν είναι τέτοιο, πάντως ήθελε 55 ευρώ τα 25Λιτρα http://www.votsalo.net/Products/Sand...,6-1,2-mm.aspx 3. τι ήταν αυτό που μου είπε να βάλω από κατω μια στρώση ότι ταχα είναι λίπασμα, ήταν και αυτό σαν πολύ ψιλό χαλίκι και μου είπε να βάλω 25Λιτρα 4. και τέλος αν πάω σε άμμο ποία να πάρω ?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Πάρε ένα τηλέφωνο και εδώ να δεις τιμές http://xomatexniki.gr/%CF%87%CF%89%C...E%BC%CE%B1.php Παράθεση:
http://www.petsupermarket.gr/255/%CE...%8E%CE%BD.html Δεν το θεωρώ απαραίτητο, εκτός αν θες να φτιάξεις ενυδρείο για έκθεση ή High Tech Θα σου συνιστούσα χαλαζιακό ψιλό χαλίκι 1-3 mm, δεν είναι χοντρό για μαζεύει σκουπίδια ανάμεσα, δεν είναι ψιλό σαν την άμμο να σου δημιουργεί αναεροβιες περιοχές. Το χρώμα ότι σου είπε ο Γιώργος πιο πάνω, εξαρτάται από τα ψάρια σου. Για να πάρεις μια ιδέα απο φυτεμένο δες το δικό μου,όχι ότι είναι πρότυπο, αλλά είμαι ευχαριστημένος και με τα φυτά αλλά και από θέμα βρώμας με χαλαζιακό ασπρο χαλίκι 1-3 mm ![]() ------------------------- Ξέχασα να σου πω, αν έχεις σκοπό να βάλεις corydoras θέλουν πολύ ψιλό χαλικι χωρίς να έχουν κοφτερές άκρες ή καλύτερα άμμο
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-06-14 στις 11:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για αυτό ρε γ.... αγαπώ τόσο πολύ αυτό το φόρουμ !!
επειδή όλα τα παιδιά είναι πρόθημα να βοηθήσουν ... λοιπών όπως είπα και ποιό πάνω έχω μέσα Swordtails, Guppies, Neon (αυτά μάλλων θα τα δώσω αν δεν τους κάνω αλλο νανο ενυδρείο), red cherry shrimps, amano shrimps, Malesyan snails, ramshorn snals, 1 apple snail. για τουλάχιστον κανένα χρόνο αυτά θα έχω μέχρι να ξυπνήσω ανάποδα :Ρ το λίπασμα είναι αυτό που μου είπατε !!! αρα αμμο από θάλασσα όχι !!! μια απορία το ψιλό χαλαζιακό χαλίκι 1-2 mm και η χαλαζιακη αμμος 0,8-1,5 είναι το ίδιο πράγμα ???? εδω στην κύπρο δεν έχει τιποτα από τα περισσότερα και μας κλέβουν κανονικά !! |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ άρα πάω πρώτα για κανένα μήνα με ελαφροπετρα και μετά για τον βυθό..
Εν τω μεταξύ είπαμε ότι πρέπει να βάλω περίπου 6cm υπόστρωμα. Εμένα που το ενυδρείο μου είναι 130μηκοςχ40πλατοςχ60υψος πώς υπολογίζω πόσα λίτρα υπόστρωμα χρειάζεται?? Επειδή κανω 130χ40χ6/1000 και μου βγάζει μονο 31 λίτρα Κάτι πάει χ λογικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κατσε να μας πει κάποιος άλλος γιατι με το μάτι το έχω κάνει όσες φορες χρειάστηκε
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω παντα με το ματι βαζω.και παιρνω λιγο παραπανω γιατι προτιμω να περισεψει παρα να ξανατρεχω.
καπου υπαρχει ενας τυπος εδω μεσα για να το υπολογισεις.τον ειχε γραψει ο στελιος αν θυμαμαι καλα.(αληθεια αυτος που ειναι;...) αν ψαξεις λιγο στην αναζητηση θα το βρεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως, έχω καιρό να τον δω
|
||||
|
||||
![]()
Τα νεύρα μου..
Ψάχνω όλη μέρα για μια T8 SYLVANIA GROLUX 8500K (90cm) 30watt Και για χαλαζιακο άμμο ή χαλίκι, και δεν βρίσκω πουθενά... Λοιπών 3 θεματακια 1. Βάζω 2 φωτογραφίες, μια ειναι απο το λίπασμα που μου είπε θέλω 25λιτρα και κάνει 44 ευρώ και η άλλη από το υπόστρωμα που πάλι 25 λίτρα 55 ευρώ... Τα ξέρει κανείς? 2. Ξέρει κανείς που βρίσκω Gro Lux T8 SYLVANIA και χαλαζιακο άμμο εδω στην Κύπρο?? 3. Ποιος είναι ο τύπος για το υπόστρωμα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τζίφος δεν βρίσκω χαλαζιακο άμμο πουθενά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός βυθού ενυδρείου....(???) | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 25-05-11 23:28 |
Καθαρισμός Βυθού | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 42 | 16-03-09 20:09 |
Καθαρισμός Βυθού | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-10-07 15:48 |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Καθαρισμός βυθού | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-12-05 21:53 |