|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γιατι? δεν θα σου γεννησουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε γεννησαν (αν δεις το βιντεο στις βαλισνεριες εχει αυγα) , αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω που να τα βαλω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειδα που ψαχουλευεις της βαλισνεριες στο βιντεο.. αλλα οχι τα αυγα.. ο χωρος ειναι ενα θεμα.. ποσα ενυδρεια να κανεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη,
πάντα τέτοια (να σε δω μετά τι θα τα κάνεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Μανο , τα αυγα προσπαθω να δειξω..
η ποιοτητα του βιντεο δεν ειναι πολυ καλη, αλλα με λιγη προσπαθεια κατι φαινεται νομιζω ![]() Τιποτα δεν θα τα κανω Τακη.. θα τα πεταξω τα αυγα... και ειναι και πολλα γμτ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανανεωση στο θεμα..
βγηκαν εξω και fancy και μωρα fancy (απο αυτο το θεμα ) γινεται ο χαμος ![]() θα φτιαξω καπως τον πληθυσμο και σκεφτομαι να ντυσω με ξυλο περιμετρικα το ενυδρειο.. εχει μπει ηδη θερμαντηρας. το βιντεακι ειναι προ 1-2 μηνων , δεν βρηκα χρονο να το ανεβασω και το κανω τωρα.. τα μικρα εχουν μεγαλωσει κι αλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ειναι μεσα?βλεπω και κανα 2-3 veiltail η κανω λαθος?
|
||||
|
||||
![]()
πολλα
![]() ενα ειναι veiltail, το calico.. τα αλλα που εχουν μακριες ουρες ειναι ενα comet κι ενα oranda. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σου ζησουν να τα χαιρεσαι γιαννη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά λες για εμένα, αντε για ετοιμάσου για λίμνη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
thanks!
![]() ![]() ![]() μπα, τωρα που εφυγα , λιμνη δυσκολα... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη τι ωραία τα ψαράκια
![]() ![]() Κάνε μια Λίμνη αφού έχεις αυλή ![]() ![]() Υ.Γ nice rock music ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
εχω και Βεροια και Δραμα αυλη ... αλλα Βεροια (που ειναι το συγκεκριμενο ενυδρειο) δυσκολα τωρα που εφυγα και Δραμα ακομα περιμενω να φερω ενυδρειο εδω... εχουμε μελλον ακομα, θα δειξει... αν και ειμαι πιο πολυ του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
ενα μικρο βιντεακι με την χρυσοψαρο-οικογενεια των fancy και των αλλων ψαριων..
τα μικρα εχουν μεγαλωσει αρκετα πλεον , το ενα μοιαζει στον πατερα του και το αλλο στην μανα του. και τα 2 μας βγηκαν αγορια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα ψάρια σου βρε Γιάννη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου να τα χαίρεσαι Γιάννη
![]() ![]() Αν βγάλεις καμία γέννα σαν αυτό το ασπρο με τα κόκκινα σχέδια , θέλω ένα ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονιά, φοβερά τα ψαράκια σου τα πήρες Δράμα η τα έχεις ακόμη στη Βέροια.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο βιντεακι γιαννη...να τα χαιρεσαι
![]() Καλα τα χρωματα τα σπανε... Φτου φτου.. Ποσα εφτασες συνολο πλεον?? Ειδα και φανταστικη ανουμπια ε? Πολλα χρωματα μεσα και μαρεσει μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια , να΄στε καλα!
Αρτεμισια εχω βγαλει γεννα απ' αυτα , ειναι 2 ασπρα comet μικροτερα (σε μεγεθος) μεσα.. αν τυχει και ξαναβγαλω (αν βγουν μονα τους δλδ , γιατι εγω δεν ξαναασχολουμε με γεννα comet ![]() Φιλε μου tkalamat καλη χρονια και σε σενα. Τα ψαρια ειναι Βεροια , κι εκει θα μεινουν (σχεδον ολα) , απο αυτα θα παρω ενα πορτοκαλι oranda και τον μικρο μαυρουλι (oranda) μαζι μου στην Δραμα. Εχω να περασω πλακακια στο σπιτι κι ετσι ακομα δεν εχω στησει το ενυδρειο (220 λιτρα , που θα γινει μονο με 4-5 fancy), μονο το εχω και το κοιταω για την ωρα ![]() Λουκα , ειναι πολλα , αλλα θα μειωθουν.. ειναι 10 μονοουρα και 5 fancy , απο τα οποια θα μεινουν τα 3. οι αλλαγες , 190 λιτρα την εβδομαδα ![]() ![]() ναι , εχει 3-4 ανουμπιες , εναν μεγαλο bolbitis ... τα "πεταξα" εκει μεσα για να κρατηθουν μεχρι να τα παρω Δραμα οταν ειμαι ετοιμος. Δεν ειχα αλλη επιλογη - ενυδρειο να τα βαλω.. Τωρα εχουν γινει ολα πρασινα απ την αλγη, αναθεμα αν θα αντεξουν μεχρι να τα παρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα mini update μιας και ειμαι Βεροια για λιγες μερες..
μας επνιξε η αλγη και τα πρασινα νερα... επεσε καθαρισμα φουλ κι εχουμε κι αυριο ![]() στο σοβαρο θεμα τωρα... οι ανουμπιες.. εχουν πνιγει στην αλγη , ο bolbitis καταστραφικε ![]() δεν φευγει η αλγη με τπτ , για πειτε καμια καλη μεθοδο ρε παιδια? να βαλω διαλυμα χλωρινης? θα μπορεσουν να καθαριστουν? ειναι κριμα και ειναι παρα πολλες.. ![]() και μερικες φωτοχαλια.. και μια καλλιτεχνικη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανο χρυσοψαρακια!Καλα το πρωτο δεν υπαρχει Γιανναρα ειναι αλλου!!
![]() Για την ανουβια τωρα μονο χλωρινη ειχα δοκιμασει με θεαματικα αποτελεσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Χρηστο!
ναι , το apple αγγιζει μπαλακι του tennis και ειναι φρεσκοκαθαρισμενο απ την αλγη ![]() ![]() Λες , ε? κι εγω χλωρινη σκεφτομαι... 10 προς 1 αν θυμαμαι καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το aple καντο μπουμπουριστο θα φάτε 2 άτομα άνετα χαχαχα
![]() το πρώτο ψαράκι όντος πανέμορφο που το πέτυχες ρε συ?
|
||||
|
||||
![]()
για δυο δεν ξερω , αλλα ενα ατομο, ανετα!
![]() Το πρωτο ψαρακι ειναι το κοριτσι μας, η γοργονα ![]() δεν ηταν ετσι παλια.. το '13 σε εναν καφε στην Θεσ/νικη με κατι φιλους ψαροκαμενους , το ειχε φερει ενα παιδι , το ειχε ξεχασμενο ο πατερας του 3-4 χρονια σε ενα ενυδρειο.. το εκανε κυκλο σε εναν εναν , κανεις δεν ειχε χρυσοψαρα... δεν το επερνε κανεις κι αναγκαστικα το πηρα εγω ![]() δεν ηταν και το πιο ομορφο ψαρι του κοσμου , αλλα εγινε ![]() λεω οτι αναγκαστηκα, γιατι δεν ειχα χωρο (οπως παντα) , αλλιως ολα τα μαζευω ![]() ετσι ηταν... το ψαρι στα δεξια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.. για ποση ωρα να τις αφησω? μην μου μεινουν οι ριζες στο χερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την ειχα βγαλει αν θυμαμαι και καλα γιατι πανε κατι χρονια οταν εγινε ροζ η αλγη στην ουσια οταν την εκαψε
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ .. θα δοκιμασω πρωτα με μια μικρη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστη κινηση
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Καινουργιος με χρυσοψαραδικο | Savou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 05-11-10 12:10 |