|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα σπαει
![]() η πρωτη φωτο μου αρεσει πολυ. γενικα εχω ενα κολλημα με τα ξυλα μεσα στο νερο. θα μπορουσα να εχω ενα ενυδρειο μονο με ξυλα και χωρις ψαρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() υγ: πολύ όμορφα τα συγκεκριμένα ψάρια |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χαιρομαι που σας αρεσουν.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 12-04-14 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ομορφιές! ομορφιές! ομορφιές!
από τα ωραιότερα ψάρια που έχω δει... τύφλα να έχουν οι δίσκοι.. το aqua scape απλό και φυσικό!! πρέπει να σε χαλαρώνει απίστευτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολύ αδερφε. το ενυδρειο με χαλαρωνει και τα ψάρια με τσιτώνουν
![]() περνουν φόρα απο κατω και χτυπάνε στο καπάκι . ειναι τρελά τα ψάρια σε λέω |
|
|||
|
|||
![]()
αα.. γιατί το κάνουν αυτό? είναι πηδηχτούληδες...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο και οι ψαρουκλες σου!!!! για το χτυπημα που κανουν στο καπακι μην φοβασε, δεν παθαινουν κατι, αλλα αν γεμισει με φυτα επιφανειας ισως να σταματησουν...
|
||||
|
||||
![]()
Mανο απ τη φυση τους ετσι ειναι τα συγκεκριμενα. πηδηχτουλιδες. στη φυση πηδανε εξω απ το νερο για να πιασουν καμια ακριδα ή κανα εντομο που καθεται σε κανα κλαδί.
Θαναση ευχαριστώ αδερφε. να σαι καλά. όσο για τα φυτα επιφανειας, εβαλα ρε συ pistia αλλα δε μου κατσανε γιατι εχω ροη ψιλοδυνατη , βρεχοντε και σαπιζουν. με φακή μαλλον θα τη βγαλω |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφα ψαράκια-πανέμορφο ενυδρείο...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ φίλε μου
|
|
|||
|
|||
![]()
τα κουκλακια σου μεγαλωνουν γρηγορα η μου φαινεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλωνουν πάαααρα πολυ γρηγορα. θα πιασουν τα 25 εκατοστα θα κανουν μια παύση και θα ξαναπαρουν μεχρι τα 40. τρωνε καλάαα σε λέω
![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- χαμηλωστε και τα ηχεια για καλό και για κακο ![]() https://www.youtube.com/watch?v=nwid...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 27-04-14 στις 20:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
... και το φυτο πισω με τα μεγαλα πλατια κατσαρα φυλλα ειναι εντυπασιακο! πως το λενε? με το κερατοφυλλο στην επιφανεια πηδανε το ιδιο? ...40 εκατοστα! δηλαδη το καθε ενα θα φτασει το μισο κιλο βαρος??
|
|
||||
|
||||
![]()
το φυτο που λες ειναι aponogeton ulvaceus εχει ανθίσει κιολας και πάει πολύ καλά.τωρα εχουν ηρεμισει λίγο , όχι λογω του κερατοφυλλου αλλα , της φακής
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα, τερατακια
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 02-05-14 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την στάθμη του νερού για κάποιο λόγο την έχεις πιο κάτω?
..και έτσι ωραίο είναι! φυσικό! |
|
||||
|
||||
![]()
τον Μάιο ριχνουμε τη σταθμη κατα 30 - 40% για να προετοιμασουμε τα channa για την καλοκαιρινή περιοδος. τα είδη αυτά είναι υποτροπικά. άλλο Ph το καλοκαίρι άλλο το χειμώνα. περισσοτερο ατμοσφαιρικο αέρα το καλοκαίρι , λιγότερο το χειμώνα. περισσοτερη οξυγονωση το καλοκαίρι λιγότερη το χειμώνα. τα ψάρια καταλαβαίνουν με το τρόπο που κανουμε τις αλλαγες, πότε αλλάζουν οι εποχές.
ετσι θα μπουνε και στο αναπαραγωγικο κομμάτι. τα δικα μου ειναι μικρά και σε ηλικία αλλά και σε μεγεθος για γέννα. 2 παλικάρια στο κόσμο αυτη τη στιγμή έχουν γέννα των οποίων τα ψάρια είναι του ενός 2,5 χρονων και του άλλου 5 χρονών και τωρα βγάλανε γέννα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις πολλες γεννες για να αποζημειωθης για την δουλεια που εκανες
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά παλίκαρε . και εγω το ελπίζω
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ααα....!!!
Πως μεγάλωσαν έτσι!!! Η φάτσα τους μου θυμίζει Δράκο!.. ίσως επιδή είναι ερπετόμορφα... |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Snakehead : 09-06-14 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου!!Πανεμορφα!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
180l channa | stampolis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 7 | 24-03-13 14:24 |
Channa Micropeltes 45cm | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 17-03-13 23:00 |
Tα Snakehead Channa Micropeltes του Στεφανου | Predator..Steven | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 11-09-12 21:39 |