|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι αν καποιος ξεκινησει ενα ενυδρειο πρεπει να δωσει στους ζωντανους οργανισμους που φιλοξενη οτι καλυτερο και δεν πρεπει να λυπηθει τα εξοδα.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το matrix ειναι καινουριο υλικο στο χομπι, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παντου.
|
||||
|
||||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan
Τις είχε μέσα στο κουτί του siporax σε μορφή μικρού εγχειριδίου (ήταν αρκετές σελίδες) όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Τότε ήταν λευκού χρώματος και επάνω έγραφε siporax, αργότερα έγινε κίτρινο και έγραφε πάνω του παράλληλα και το όνομα της sera. ΔΕΝ γνωρίζω ΑΝ μπορείς να βρεις κάτι τέτοιο πλέον... ούτε πάνω στο κουτί, ούτε μέσα υπάρχουν οδηγίες.- Τις ειχε καποτε. Τωρα δεν τις εχει, συνεπως δεν χρειαζεται να γραφεις καθε 3 και 5 οτι πρεπει να το αλλαζουμε καθε 6 μηνες! ΥΓ. Έγραψες.... Συχνά προσπαθούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες παράδειγμα το αδελφάκι της ελαφρόπετρας: ΔΕΝ είναι το αδελφάκι (απ' όσο γνωρίζω).... είναι η κίσσηρη... αυτοπροσώπως. Αυτό σε χάλασε; το οτι το ονόμασα αδελφάκι; Ήταν ειρωνικό αν δεν το καταλαβες. 1. Δυστυχώς ΔΕΝ καταλαβαίνω τι εννοείς.... Συνέστησα κάπου ότι πρέπει οπωσδήποτε να το αλλάζουμε κάθε 6 μήνες; ΜΗΠΩΣ διάβασες... τα μισά; 2. Ούτε με χάλασε... ούτε κατάλαβα την ειρωνεία... γι' αυτό το διευκρίνισα.- ------------------------- Παράθεση:
2. Έγραψα κάτι διαφορετικό; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 21-03-13 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σημερα μου ηρθε αυτο το υλικο http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1847 .λογο του οτι ειναι χυμα και οχι συσκευασμενο παιζει να μην ειναι αυθεντικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυθεντικό είναι.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω φιλε! πολυ καλη τιμη παντος!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί το λες αυτό ; Το μίνι σιποραξ που πουλούν άλλο σχήμα έχει και έχει τις ίδιες ιδιότητες |
|
||||
|
||||
![]()
Λεει καθαρα "αφού θα έχεις τροποποιήσει το σχήμα του"
Ο τροπος που γινεται η ροη του νερου πανω σε ενα υλικο παιζει ρολο στα αποτελεσματα της φιλτρανσης. Αλλου χανει αλλου κερδιζει.
|
||||
|
||||
![]()
παντως το siporax το εχω στο σαμπ τωρα κοντα 6,5 χρόνια και όλα μια χαρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις κάποιος link για καποιο κατάστημα που πουλάει Easy-Life Symbiont?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να το κάνεις βρε φίλε ;
35 Ευρω το κιλό εχει, ειχα πάρει το 2012, και τελικά έβαλα ελαφρόπετρα και ησύχασα ![]() δεν νομίζω πως αξίζει το κόπο εγω το πήρα από το petcumulus τοτε
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το http://www.pethabit.gr/ είναι απ'οτι καταλαβα για επαγκελματίες... έχουμε υπόψην κάποιον άλλον? Θα το τοποθετήσω σε JEbao 503. Ας δώσω κάποια χρήματα παραπάνω αρκεί να γίνει καλή δουλίτσα.
Παρακολούθησα το παρακάτω βίντεο και σκέφτομαι να το κάνω κάπως έτσι.. https://www.youtube.com/watch?v=szrUlHTW5Zo |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε ελαφροπετρα,
τσαμπα λεφτά θα δώσεις, και θα το πληρώσεις χρυσάφι ------------------------------------ με ένα κιλό , ουτε το ένα καλαθακι δεν θα γεμίσεις, άρα θες πάνω από 2 κιλά , ένα 80αρι Ευρώ τουλάχιστον
|
||||
|
||||
![]()
Τσάμπα λεφτά... ΔΕΝ θα δώσει.-
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κακό είναι οτι δεν μπορώ να βρώ... πόσο μάλλον στο βόλο που βρίσκομαι.... :S
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο τι εννοείς ;
Οτι αξίζουν τα 70-80 Ευρώ για αυτό το υλικό ;
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το έχω... και θεωρώ ότι τα αξίζει (1 κουτί για δοκιμή, είχα αγοράσει).-
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγω το έχω και θεωρώ πως πέταξα 35 Ευρώ όταν πήρα 1 κιλό
|
||||
|
||||
![]()
Απόψεις... είναι αυτές.
Εγώ πάντως και τα "αστέρια" που αγόρασα όταν πρωτοβγήκανε (τα είχε η Aquarium Pharmaceuticals τότε... η API)... ΔΕΝ τα θεώρησα "πεταμένα" λεφτά... πάντως.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα τελικά απο το ebay ένα κιλό. 30¤ με τα μεταφορικά μαζί
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |
Υπόστρωμα - Βιολογικό υλικό | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-02-05 15:37 |