|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λειτουργικό, αλλά δε θα ησυχάσω αν δεν κάνουμε κάτι καλύτερο με το θέμα του φωτισμού...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να εισαι σιγουρος πως κατι θα γινει...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγινε τεστ Ph = 8
πότε να κανω αλλαγη?δυστυχως τεστ αμμωνιας δεν εχω.(ειναι κ πανακριβο το τεστ). ------------------------- θα ηθελα να ρωτησω ποτε το φιλτρο μου θα ειναι στρωμενο? ηδη μετραει καποιες μερες λειτουργιας,εχω μπολιασει το ενυδρειο.ποτε θα ειναι ετοιμο περιπου να βαλω ψαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 28-11-12 στις 11:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και μπολιασμενο που ειναι,χωρις μετρηση,τι να σου πει καποιος?αν δεν μπορεις να παρεις τεστ,παρε δειγμα του νερου τουλαχιστον και πηγαινε σε καποιο πετσοπ να στα κανουνε η καποιος συνχομπιστας στο βολο μπορει να σε βοηθησει.χωρις να πεις νουμερα,παιρνει μεγαλο ρισκο οποιος σου πει αν πρεπει η δεν πρεπει να βαλεις ψαρια ακομη.
μετα το μπολιασμα,συνεχισες να δημιουργεις με καποιο τροπο αμμωνια?με τροφη η με καθαρη αμμωνια πχ αφου δεν εχεις ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]()
οκ...
------------------------- με τροφη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 28-11-12 στις 12:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,αυτο ειναι καλο.υπαρχουνε πιθανοτητες να υπαρχει βιολογια στο φιλτρο,αλλα χωρις μετρησεις θα πας με τις πιθανοτητες.εγω δεν θα εβαζα μεσα ψαρια πριν κανω μετρησεις με καποιο τροπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως! θα κανω τις απαραιτητες μετρησεις αμμωνιας κτλ...
ισως βαλω μερικα σαλιγκαρακια... |
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο, συγνώμη που δε βρεθήκαμε σήμερα... έμπλεξα.
Αύριο θα έρθω (θα σου τηλ, νωρίτερα) να κάνουμε τεστάκια και να σου φέρω και κανένα ramshorn snail... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε Γιάννη,θα περιμενω τηλ σου...
|
|
||||
|
||||
![]()
προστεθηκαν κερατοφυλλο και σαλιγκαρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
την Δευτερα θα μπουνε οι πρωτοι κατοικοι...αντε να ναι 2-3.guppies ασφαλως.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μαζι με τους πρωτους κατοικους του...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί είναι τόσο χαμηλά η στάθμη του νερού?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ρυθμιστει κ αυτο το θεμα...θα ανεβει μεχρι επανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε, όχι μέχρι πάνω
![]() Μέχρι το κάτω μέρος του ξύλου, καλά είναι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα νομιζα οτι το μπολι ειναι νερο το οποιο θα μου εδινε,εξου και το γεμισμα μεχρι εκεινο το σημειο,τωρα, με την πρωτη αλλαγη....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο θα κάνω αλαγή νερού και θα ανοίξω και το φίλτρο μου... Αν είναι ετσι, τότε περίμενέ με. Θα συνεννοηθούμε για το τι ώρα θα βρεθούμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
εγινε !!!
------------------------- παιδια ηθελα να ρωτησω εαν μπορω να βαλω μονομαχο χαφ μουν μαζι με τα γκαπυ που ηδη εχω...περιμενω απαντησεις,ευχαριστω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 05-12-12 στις 13:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα όχι. Και διαφορετικές απαιτήσεις έχουν και είναι πιθανό ο μονομάχος να στραβώσει με τις φουντωτές ουρές τους και να τα πάρει στο κυνήγι.
|
||||
|
||||
![]()
καλως ! δε θα βαλω τοτε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το αρσενικο γκαπυ κυνηγαει το θηλυκο ,μαλλον για αναπαραγωγη υποθετω.
μηπως να περιορισω καπως τον χωρο ωστε να μπορεσει να γινει τπτ η καλυτερα να αφησω τη φυση να εχει τον πρωτο λογο? |
|
||||
|
||||
![]()
Να αφήσεις τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της. Αυτή ξέρει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μολις πηρα ενα ζευγαρακι ακομα....αυτο ειναι το αρσενικο....!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μαλλον το κιτρινο που ειχα δεν ειναι θηλυκο...τι να κανω? να το παω πισω?
------------------------- δηλαδη το πιο πιθανο ειναι να εχω 3 αρσενικα 1 θηλυκο...υπαρχει κινδυνος? η να προσθεσω την αλλη εβδομαδα ακομα 1 θηλυκο? ------------------------- ΒΟΗΘΕΙΑ.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη korman709 : 07-12-12 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η αναλογια ειναι 1 αρσενικο με τρια θηλυκα.
|
||||
|
||||
![]()
ηθελα να ρωτησω γιατι το νερο κιτρινιζει? λογω χλωριου η θελει αλλαγη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις καινούργια (ή ανάλογα με το ξύλο μπορεί και τα πιο παλιά), ξερά φύλλα, τύρφη, alder cones κλπ ή αν έχεις πολύ καιρό να κάνεις αλλαγή.
|
||||
|
||||
![]()
εχει αρνητικες συνεπειες? σιγουρα δεν εχω κανει αλλαγη ακομα εδω και 3 εβδομαδες(2 εβδομαδες τα ψαρια ειναι μεσα),ξυλα δεν εχω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν ο λόγος εντοπίζεται στις αραιές αλλαγές είναι πρόβλημα. Μετρήσεις έχεις; Φυτά που σαπίζουν;
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν σαπιζει κατι...απλα δεν εχω κανει αλλαγη ακομα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|