|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
στο ενυδρειο μου (rio 240 juwel) ειχα την ατυχια να μου ψοφισουν μερικα ψαρια κατα τη διαρκεια της μακροχρονιας απουσιας μου. σημερα πηγα και πηρα 3 θυληκα λαμπιμπο των 3 εκατοστων και κρατησα και ενα αρσενικο που ειχα των 5 εκατοστων. ετσι δημιουργησα επιτελους ενα καθαρο χαρεμι λαμπιμπο. τωρα μου εχουν μεινει 2 μαιγκανο μαλλον 1+1 η 2 αρσενικα και θελω να τα δωσω και να παρω ενα χαρεμι αλλου ειδους. τι μου προτεινετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φίλε μου!
Αυτό που λες δυστυχώς δεν γίνεται.. ![]() Δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι θηλυκά σε τέτοιο μέγεθος..ποιος σου είπε οτι είναι θηλυκά;; |
|
|||
|
|||
![]()
βάση των χαρακτηριστικων τους μου ειπαν στο καταστημα ωκεανος στον αγ. δημητριο οτι ειναι θηλυκα
|
|
||||
|
||||
![]()
αν στο ειπανε εκει τοτε σιγουρα ειναι
![]() ![]() ![]() φιλε μου οπως σου ειπε και ο vag μην εισαι τοσο σιγουρος και μην ακος οτι λενε τα pet shop γιατι χαθηκες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τωρα τι να σου πω μπορει και να μην τα πετυχω |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπες τη μαγικη λεξη: o ΠΩΛΗΤΗΣ !!!
Αν δε στα πουλαγε επειδη λογο ειλικρινιας δε θα μπορουσε να κανει "διαγνωση φυλου" θα ηταν ο κακος πωλητης ![]() ![]() ![]() Ποσες φορες πρεπει να το πουμε? : στα μαγαζια πας ΜΟΝΟ για να αγορασεις κι οχι για συμβουλες, οπως οταν πας στο Σκλαβενιτη θα παρεις τα υλικα για τη σαλτσα που ΕΣΥ ξερεις να φτιαχνεις η διαβασες σε βιβλιο η site μαγειρικης, δε ρωτας την ταμεια πως θα φτιαξεις σαλτσα μπαιρνεζ (οκ η ταμειας δεν ειναι προβλημα αλλα αν ειχε πωλητες θα ηταν χρεος τουςαφ ενος να σε διαβεβαιωσουν οτι γνωριζουν , και αφ εταιρου να σου πουλησουν το μισο μαγαζι και να εισαι κι ευχαριστημενος)
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα τα ψαράκια!
Είσαι σίγουρος για το φύλο των ψαριών σου? Αν ναι, τότε εντάξει! Έχεις συνδιασμούς να κάνεις! Μπορείς να βάλεις μια ομάδα demasoni, Μπορείς να βάλεις maingano Και να μην τα πουλήσεις, απλά να διορθώσεις το χαρέμι, μπορείς να βάλεις ένα χαρέμι acei, Μπορείς να βάλεις ένα χαρέμι socolofi, μπορείς να βάλεις ένα χαρέμι mbamba και πολλά άλλα. Δές το και μόνος σου τι σου αρέσει! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|