|
||||
|
||||
![]()
Εννοω οτι τα uv στα 3βατ που πουλαει ο αμερικανος ειναι ψιλοακριβα απο οτι ειδα και εγω. Τα multichip ειναι το μελλον κατα την γνωμη μου γιατι μπορεις να τα φτιαξεις ακριβως στο φασμα που θες ευκολα. Τα multichip αποτελουντε απο πολλα επιμερους τσιπακια των 1 περιπου βατ ενωμενα σε σειρα και μετα παραλληλα οποτε μπορουμε ειτε
Να κανουμε πεντε καναλια ξεχωριστα και το τελικο αποτελεσμα να ειναι με το ντιμαρισμα ακριβως αυτο που θελουμε ειτε να ειναι ολα σε ενα driver και το τελικα χρωμα να εναι στανταρ , τα τσιπ που δουλευει ο κινεζος τα δουλευω τωρα πανω απο τρια χροννια και ειμαι ευχαριστημενος
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Τεχνη Του Aquascaping-Συζητηση | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 03-08-12 03:14 |
συζητηση για κιχλιδες mbuna | thanasis76 | Malawi | 45 | 28-09-10 22:01 |
Διατυπωστε αποψεις! | kokos125 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 05-12-09 00:43 |
ιδεα προς συζητηση | chris129 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 167 | 15-04-08 13:43 |
αποψεις για αγορα R.O.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 14-10-05 16:20 |