|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στην δευτερη φωτο εχεις πιο ομορφα χρωματα αλλα εχεις χασει κατα πολυ την οξυτητα της πρωτης.
Η πρωτη αν και οξυτερη εχεις αρκετο ψηφιακο θορυβο και χρωματα. Επισης και στις 2 το φυτο στο κεντρο ειναι καμένο. Μιλαμε για 2 πολλες καλες φωτος,ειδικα η πρωτη,απλα οι παρατηρησεις εχουν να κανουν με την αναζητηση του τελειου.
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο ''οι παρατηρησεις εχουν να κανουν με την αναζητηση του τελειου''
και οι παρατηρησεις απο μενα ειναι παντα δεκτες απλα αυτην την φορα δεν ειμαι μονο εγω. απλα ηθελα να τονισω οτι τα λαθη ειχαν να κανουν με το ενυδρειο και ΟΧΙ με τον φωτογραφο. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολο πραγμα η αναζητηση της τελειοτητας γιαννη,ειδικα αν προκειται για το ενυδρειο του αλλου..
Αυτο που χαλαει το υπεροχο ενυδρειο σου ειναι εκεινη η πρασιναδα πισω,βγαλτην και πιστευω θα εισαι τελειος.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ επειδή στεναχωρήθηκα βασικά που ενώ το ενυδρείο είναι "σούπερ γουάου" βρήκα να πώ τον ξινό μου λόγο
![]() έκατσα και παρατήρησα και όντως το θέμα είναι θέμα φωτογραφίας-ειδικά μετά και το δίπολο που παρέθεσες με την δική σου φωτογραφία αλλά και την παλιά έκδοση του τοπίου σου μου είναι τελείως προφανές πλέον αν βρώ χρόνο κερνάς καφέ και κουλουράκια και σου κάνω μία αξιολόγηση του ενυδρείου σου ζωντανά και όχι μέσω φωτογραφίας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() χωρίς πλάκα το ενυδρείο είναι σούπερ-αν βρείς και την σωστή φωτογραφία θα πληρώνεις για διόρθωση εξαρθρωμένων σαγονιών μετά...... ![]() να βάλεις προειδοποιητική ταμπέλα στον τίτλο του τόπικ "warning explicit images"!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα το αναποδο θελω να πω Φτεει το ενυδρειο (και αυτο ειναι καλο γιατι μπορω να το φτιαξω) οχι η φωτογραφια η οποια ειναι καταπληκτικη και εκεινη η χαζοπρασιναδα θα παει απο εκει που ηρθε |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον, ας πω κι εγω κατι εδω.. για να γινει κατανοητο ΠΟΣΟ δυσκολη υποθεση ειναι η φωτογραφιση τετοιων ενυδρειων.
Εχω χασει σημερα ολο το ρεπο μου. Ποναει η μεση μου και ειμαι εντελως εξαντλημενος. Απο τις 12 το μεσημερι παλευω να στησω το σκηνικο για την φωτογραφιση του θρονου και τελικα εκανα...μια τρυπα στο νερο. Οι φωτογραφιες μου δεν ειναι οσο καλες πρεπει και μπαινω σε πειρασμο να χρησιμοποιησω μια απο τις παλιες. Το στρες και η πιεση ειναι μεγαλη , ιδιαιτερα στην περιπτωση που πιεζει και ο χρονος. Ο Χρηστος εκανε πολυ καλη δουλεια και οι φωτογραφιες εχουν οξυτητα και πολυ καλη εκθεση στο φωτισμο. Αυτο που λειπει ειναι η "ατμοσφαιρα" και το συναισθημα. Ειναι καπως ψυχρες και δεν βγαζουν βαθος. Σε αυτο ομως δεν φταιει ο φωτογραφος αλλα το στησιμο που εχει γινει. Ενας οπισθιος φωτισμος, σε αυτο το ενυδρειο ειδικα, ηταν κατι που θα του πηγαινε παρα πολυ και θα του χαριζε βαθος πεδιου. Γιαννη , εγω λεω να στειλεις αυτη τη φωτογραφια που εσενα σου αρεσει περισσοτερο και πιστευεις οτι αναδεικνυει το δημιουργημα σου. Μην ξεχνας οτι εσυ ξερεις καλυτερα μιας και το βλεπεις καθε μερα. |
|
||||
|
||||
![]()
προς τί η πίεση? είμαστε κοντά στο deadline?
εννοείται πως ακόμα και μία απλή φωτογραφία που να δείχνει σωστά το ενυδρείο (και όχι και να το αναδυκνείει) είναι πολύ δύσκολη δουλειά.... εδώ κάνουμε αμάν να βγάλουμε μία που να μην ανήκει στην κατηγορία "φωτοχάλια" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
deadline Ειναι σε 2 μερες
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ
λογικόν λοιπόν! ![]() ψυχραιμία!κι αύριο μέρα είναι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, και συγχαρητηρια για την δουλεια οσων ασχοληθηκαν!
Πολυ ομορφο! Να πω βρε παιδια και εγω την ταπεινη μου γνωμη: Mηπως λιγοτερη οξυτητα με πιο "ματ" τονισμο στις γραμμες, καθως και πιο απαλα χρωματα, θα εδινε εναν "μυθιστορηματικο" τονο;
|
||||
|
||||
![]()
Ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες θα διάλεγα την πρώτη γιατί η δεύτερη βγάζει πολύ πράσινα τα φυτα. Το πρόβλημα είναι το πίσω κεντρικό φυτο που υπερφωτίζεται και στις δύο. Αν μπορείς να το βγάλεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βγάζεις το πράσινο φυτάκι που βγάζει μάτια και θα μου άρεσε αν κόντενες λίγο την arcuata και τις έδινες ένα πιο στρογγυλεμένο σχήμα απο την αριστερη πλευρά ωστε να μην είναι τόσο τετραγωνιζέ και να καλυπτόντουσαν λίγο και τα χαμηλά της φύλλα που είναι πιο αραιά και πράσινα και αφήνουν να φαίνεται ενα κενο ενδιάμεσα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα δικά μου μάτια/μόνιτορ, νομίζω πως παραείναι φωτεινή και sharp
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταυρο και εγω ηθελα να κοντινω την arcuata αλλα αργησα να κλαδεψω και ηταν το ποιο κοντο σημειο που μπορουσα να κοψω ΧΩΡΙΣ να χασω τις κορυφες αντι για το πρασινο φυτακι (μαριτιμα) τι λετε να βαλω??? καμια ιδεα? ------------------------- Εστειλα και εγω την φωτο στον ΙΑPLC ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 30-05-11 στις 11:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη,καλή επιτυχία!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχια Γιάννη
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή επιτυχία Γιάννη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα το ειδα, (νεος).. απλα τρομερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
Βraveheart's Valley | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 182 | 23-04-11 17:25 |