|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα μικρά είναι όλα τα λεφτά!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά μεγαλώνουν, μετράω γύρω στα 12.
Αλλά από εχθές παρατηρώ τον αρσενικό να κυνηγά την θυληκιά και αυτή να είναι κρυμένη πίσω από το φίλτρο. Κάτι όμως που εχω δει να συμβαίνει και παλαιότερα μεταξύ τους....
|
||||
|
||||
![]()
Ο πατέρας με κάποια από τα παιδιά του. (και ετοιμάζεται και άλλη γέννα...)
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αψογα Λεω...αψογα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απλα φοβεροτο ενυδρειακι σου καταπληκτικες φωτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ!
-------------- Από εχθές ο πατέρας κυνηγάει τα μικρά σαν τρελλός!!! Είναι συνεχώς κρυμμένα και μόνο στο τάισμα ψιλοεμφανίζονται, αλλά χωρίς να βγαίνουν από τα κελύφη...
|
||||
|
||||
![]()
Ενώ δεν τους έδινε καμμία σημασία, ο πατέρας, άρχισε να κυνηγάει τα μικρά ανελέητα. Ο λόγος, νέα γέννα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Επίσης μου έκανε εντύπωση, πως στην προσπάθειά του να ξεφύγει κάποιο μικρό από την επιθετικότητα του πατέρα, κρύφτηκε μέσα στην άμμο!!!
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 01-12-11 στις 09:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σκέφτεσαι να κάνεις Λεωνίδα με την πρώτη φουρνιά; Βλέπεις να κινδυνεύουν από τον πατέρα ή απλά τα διώχνει να πάνε λίγο παραπέρα; Είναι και μικρό το ενυδρείο...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω Θόδωρε...
![]() Τα μικρά τα βλέπω αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν όλα. Παλιά (πριν 4 μέρες δηλαδή) που δεν ήταν φοβισμένα, έκανα καταμέτρηση την ώρα του φαγητού αλλά τώρα βλέπω 2-3 να βγαζουν το κεφάλι τους από κανένα κοχύλι, ή πίσω από καμμιά πέτρα αλλά μόλις τα βλέπει ο πα-τέρας τα κυνηγάει ανελέητα μέχρι να κρυφτούν.
|
||||
|
||||
![]()
τοσο στρες δεν ειναι καλο Λεω για τα μικρα....χωρισε τα τα καημενα να ησυχασουν.
τα δικα μου δε τα χωριζα...αλλα ηταν και 120 εκ ενυδρειο... επισης ο δικος μου αρσενικος ηταν λιγοτερο τζαναμπετης.
|
||||
|
||||
![]()
Λεμονίδα φέρε σε μένα το ζευγάρι και κράτα τα μικρά
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλια ειναι! να τα χερεσαι!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά μου ξαναγέννησαν! Αλλά αυτή την φορά ο πατήρ, ΔΕΝ ενοχλεί καθόλου τα μικρά της προηγούμενης γέννας!!!! (προς το παρών .....
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|