|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν φιλε μου. εχω και εγω ενα αρσενικο γιορκι αλλα δεν το εχω ζευγαρωσει ακομα. ψαχνω θυληκια
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν.
Τώρα, φίλε/η (δεν ξέρω αν είσαι άντρας ή γυναίκα) gianniwpopi , απλά σκέψου το πολύ καλά πριν το κάνεις. Είσαι σίγουρος/η ότι όλα τα κουτάβια θα έχουν ένα καλό μέλλον και δεν θα καταλήξουν αδέσποτα; Επίσης γνωρίζεις ότι ακόμα και έτσι να γίνουν τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να στερήσεις απο ένα αδέσποτο μια οικογένεια, καθώς κάποιος ίσως να πάρει το κουτάβι σου αντί για αυτό; Τα σκυλιά ζευγαρώνουν απο ένστικτο, για να συνεχιστεί το είδος τους. Δεν έχουν την αγωνία να γίνουν γονείς ούτε να χαρούν τον έρωτα όπως εμείς οι άνθρωποι. Προσωπικά συζώ με μια πολύ ευτυχισμένη, στειρωμένη γκριφονίτσα (και αυτο το λέω για να καταλάβεις ότι δε μιλάω υποθετικά). Αυτό δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά αλλά και σε όλους όσους θέλουν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά τους. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω με οσους αρσενικους κ να την ειχα παει δεν ηθελα ποτε κανεναν! μεχρι π πηρα κ αρσενικο! ξερω πολλα ατομα π εχουν ζευγαρι γιορκ γ να πετυχουν γεννα. γτ ειναι πολυ πεισματαρικα σκυλια κ δεν ζευγαρωνουν ευκολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και καμια φωτο με τα μικρα να τα δουμε μιχαλη
|
|
|||
|
|||
![]()
κ καποιες φωτο!
![]() ![]() ![]() ![]() κ εδω ειναι η Μπουμπου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eίναι κούκλα η μαμά!!! Τι μου θυμίζεις τώρα... σαν την Μαλού μου (γιορκσάιρ) που είχα πριν χρόνια.
Φαίνεται φοβερή μαμά. Να σου ζήσουν τα μωρά που είναι πανέμορφα και σου έρχεται να τα φιλήσεις. Είναι φοβερή εμπειρία και στην πορεία θα τρελαθείς μέχρι να φθάσουν 25 ημερών. Ευχομαι να βρεθούν καλές οικογένειες. Να σου ζήσουν!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γλύκες τα άτιμα.Είναι πράγματι φοβερή εμπειρία.Να σου ζήσουν και να καταλήξουν σε καλές οικογένειες.Ο paco θα πάθει ζημιά όταν δει τις φωτό.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μακαρι να μπορουσα να τα κρατησω ολα! 1 ομως σιγουρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη τα ειδα και ζηλευω τρομερα (η δικια σου οταν ξαναρθεις σπιτι κατα καποιο ανεξηγητο λογο θα χαθει )
πραγματι η μαμα ειναι μια κουκλαρα αν σκεφτεις να τα δωσεις και δεν εχεις ατομα προσφερωμε ![]() τα μικρα μολις αρχισουν και περπατανε θα παθεις πλακα δεν θα θες να τα αποχωριστεις τουρμποσβουρες γινονται
|
||||
|
||||
![]() εχω και εγω μια μικρουλα(γιορσαιρ μινι).να σου ζησουν φιλε.
|
||||
|
||||
![]()
φτου φτου να σου ζησουν τα μικρακια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει yorkshire μινι, toy, tea cup και οτι αλλες βλακειες εχουν δημιουργησει σκυλεμποροι και εισαγωγεις... ενα ειναι το προτυπο και η φυλη!!!!
Να σου ζησουν τα μικρα και να ειναι παντα τυχερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σας ευχαριστω ολους!
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα δεν θελεις κανενα το παιρνω εγω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν ενδιαφερεται κανεις γ κουταβι ας στειλει π.μ.
|
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν,
ενδιαφερομαι εγω για ενα πανεμορφο πιτσιρικι.......................... |
|
||||
|
||||