|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλω ενα δυο ψαρια ποια απο ολα αυτα θα μπορουσα να βαλω???η εστω και ενα να εβαζα δεν με νιαζει απλα να ειναι κατι που να μου αρεσει θελω....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και που να ξερουμε εμεις τι σου αρεσει?
Σου εχουν προταθει γυρω στα 15 ψαρια συμφωνα με τα θελω σου και δεν σου αρεσε κανενα... Κανε αναζητηση μεσα στο φορουμ και σε αλλες σελιδες στο νετ και αν δεις κατι και σου αρεσει πες το μας να σου πουμε αν μπορει να φιλοξενηθει στο ενυδρειο σου. Μονο ετσι.
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος δε θα εβαζα ουτε firemouth ουτε convict ουτε paffer ιδικα αυτα που θελουν να κανεις παραγωγη σαλιγκαρια για να τα ταιζεις
πηρανι με τιποτα για λογους διατροφης κλπ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με σωστη καθοδηγηση και βοηθεια πιστευω οτι μπορει καποιος και ως αρχαριος, να πετυχει στη διατηρηση του. @ Παντελη Μη φοβασαι το ενυδρειο θα στρωσει και χωρις ψαρι. Αν μπει ψαρι νωρις, ειτε ειναι χρυσοψαρο, ειτε αυτο που εχεις διαλεξει, ταλαιπωρια θα ειναι και για το ψαρι και για σενα που θα πρεπει να κανεις αλλαγες νερου (εννοειται οτι και το χρυσοψαρο πρεπει να βρισκεται σε νερο χωρις τοξικα), και θα καθυστερουν οι αλλαγες το στρωσιμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης ανέφερα παραπάνω ενα πιρανχα που γίνεται μόλις 12 εκατοστά. Αυτό χωραει μια χαρα Γιατί όχι κονβικτ; Είναι πολύ ευκολα ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα convict αν αρχισουν να γεννανε θα γινει πανικος απο ψαρια κ σαν αρχαριος δεν θα ειναι τοσο ευκολο να τα συντηρησει.
Οσο για τα ancistrus ναι μπορει να βαλει πχ.sp3 κ εγω ειχα κ μου αναπαραγωνταν μια χαρα.Απλα θα ηταν καλυτερα να μαλακωνε το νερο του εκτος κ αν εχει ph βρυσης 7-7.2 που κ παλι ειναι οριακα. Περα απο ολα αυτα με το να λεμε διαφορα εμεις δεν βγαινει κατι. Πρεπει ο ιδιος να ψαξει,να διαβασει,να δει τι του αρεσει κ τι απαιτησεις εχουν κ μετα οτι θελει να ρωτησει κ να τον βοηθησουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερομαι πιο πολυ γιαυτο το ειδος πιρανχα που ειπατε παραπανω για τα convict και για τα ancistrous.....αυτα τα τρια μου αρεσουν πολυ...!!!μπορω να συνδιασω καποια απο αυτα???
|
|
|||
|
|||
![]()
θα σε στεναχωρήσω και δεν το θέλω... όχι
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια..!!!!
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 30-01-11 στις 03:11 |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον απλα δε διαβαζεις τη σου λεμε
|
||||
|
||||
![]()
Το πιρανχα παει μονο του στο ενυδρειο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ψαρια βυθου ταιριαζουν μαζι με ζωοτοκα ψαρια? | gemen | Ζωοτόκα | 26 | 09-04-10 23:59 |
Απωρια για την κατασκευη λιμνης | slk200gr | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 24-08-09 21:40 |
σχετικα με φυτεμα | mao | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-01-08 18:43 |
Απορια σχετικα με ψαρια | jkond | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-10-06 23:20 |
Σχετικα με DIY CO2 | scalare | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 02-11-05 01:44 |