|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ο χυμα εε? οκ!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μαλλον ο χυμα!!! καλος ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα μου φανηκε..
![]() Το μονο που πρεπει να ξερεις οτι με τόσο χοντρο, θα πρεπεις να προσεξεις τα gobie που θα βαλεις, αν μπορεσεις να βαλεις.. Γιατι ειναι κάπως χοντρος.. και "τετραγωνισμένος". κοιτα κι εδω για να καταλαβεις τι εννοω http://www.caribsea.com/pages/produc...aragonite.html |
|
||||
|
||||
![]()
απλα αν εβαζα ποιο λεπτο φοβομουν μην το σηκωνουν οι ανλτιες. καταλαβαινω τι ενοεις. δηλαδη μπορει να πληγωνονται στον αραγωνιτη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μπορει να γινει κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλω να σου βάλω ιδέες βραδιάτικα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα γιατι???? για λεγε????
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί η λύση είναι να τον βγάλεις και να βάλεις μιρότερης κοκκομετρίας...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα πολυ δυσκολο το βλεπω. αυτα τα ψαρακια ειναι απαραιτητα?
------------------------- κανω της πρωτες μετρησεις αυτη τι στιγμη κ η πρωτη εκλπηξη ηρθε. ειναι δυνατον το ασβεστιο να ειναι 500+??? δεν εχω βαλει κανενα ζουμι. αλατι μονο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 30-11-10 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μπηκαν αλλα 25 κιλα ζβ.. 50 στο συνολο πλεον! τωρα υπομονη κ υπομονη. το στησιμο πως σας φενεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο ειναι το στησιμο.Τελικα το εκανες οπως το ειχα εγω.
Ειδες που ειναι καλυτερα 2 νησακια; Να εχουνε και χωρο τα ψαρακια για κολυμπι ![]() Εισαι και μακρια να ερχομουνα να σε κανω 2 νησακια τρελα. Αντε γιατι σε βαζω ιδεες.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλες ιδεες βαζεις.. αντε ελα αυριο με τον κουμπαρο κ κερναω καφεδακι...
|
|
||||
|
||||
![]()
τελειωσε το ντουλαπι κ το ενυδρειο στρωνει εδω κ 2 εβδομαδες. σιγα σιγα θα αρχησουν να μπαινουν κ ζωντανα..
|
|
||||
|
||||
![]()
ooooo ονειρο εγινε!!!!!συντομα θα ρθω για καφε διπλα στην θαλασσα και εξω θα ριχνει χιονι!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο το επιπλο δημητρη!!! αντε σιγα σιγα παιρνει και οστα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε σας περιμενω κ τους δυο για ζεστο καφεδακι
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τη αλγη ειναι αυτη που απο καφε μου το γυρισε σε τριχοηδη? σαν γρασιδι ειναι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλτην αυτην απο τον αραγωνιτη.Η αλλη θα φυγει με τον καιρο.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα αλεξανδρε κ ετοιμαζω κ νερο για να κανω αυριο μια αλλαγη. ελπιζω να μην ξανα βγει το γρασιδακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αντεχεις τώρα στην αρχη κάνε κάθε εβδομάδα μια αλλαγη 15-20%...
Καλό θα σου κανει.. Μιας και ο βραχος τωρα στο ξεκινημα θα βγαλει πολυ πραγμα.. |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο τρεχει 3 ευδομαδες κ αυριο θα κανω την δευτερη αλλαγη. ειναι καλα δηλαδη να κανω συχνα τωρα στην αρχη?
|
|
||||
|
||||
![]()
40-50 λιτρα ναι πιστευω..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το εφαρμοσω..
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω κ 3 μερες εχω βαλει μεσα 2 καρδιναλιους κ 5 τουρμπο. τα ψαρακια αρχησαν να κολιμπαν αλλα μολις παω να ριξω τροφη κρυβονται κ δεν εχουν φαει τιποτα 3 μερες. υπαρχει περιπτωση να πεθανουν απο πεινα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε ζωντανή αρτέμια (νεοκολαφθήσα).
Και εμένα οι καρδινάλιοι σε αυτό το στάδιο είναι ακόμα. (Μετά θα μάθουν την κατεψυγμένη και μετά την κονσέρβα).
|
||||
|
||||
![]()
δυστιχως αρτεμια δεν εχω κ αν πω να παραγγειλω θα ειναι απο εβδομαδα εδω. μονο flake k pelet εχω κ αποξυραμενες γαριδες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατεψυγμένη νεοκολαφθήσα μήπως φάνε;
(Έχεις καλούς γείτονες εκεί πάνω, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει).
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην καλη επιτυχια σε οτι κανεις.
Μια ερωτηση μονο. Το φωτιστικο ειναι κινεζια? Τι λαμπες ειναι ακριβως οι Τ5 που εχεις πανω?? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ειναι κινεζικα κ εχουν 6 τ5. 3 reef white 2 blue aktinic 1 fiji perle. παιζει καποιο ρολο αυτο στα ψαρια? εχουν κατι λαθος τα φωτα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λιτρα reef | chris z3 | Reef | 87 | 03-01-12 15:20 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |