|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
φυτα εε??
ANUBIAS, MICROSORIUM PTEROPUS, VALISNERIA GIGANTEA, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια οτι δεν θα ξηλωσουν ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν βαλεις Δισκους θα μπορεις να βαλεις και φυτα , αλλα με αυτα που εχεις χλωμο
![]() ![]() ![]() ![]() Οποτε προσαρμοσου και ξεχνα τα φυτα. Σας τρωει δεν φταιω εγω, και ειναι μονο η αρχη να προσεχετε τι γραφετε καραδοκω ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις cryptocorine, java moss και Ceratophyllum demersum αλλά δεν εγκυωμαι τίποτα.
Τις μεγαλύτερες πιθανότητες τις έχει το Microsorum pteropus (ΙΜΟ, ΙΜΕ). |
|
||||
|
||||
![]()
Εδο ειμαστε παλι!!!!!!!!!!!!!!1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμεις θα τα πουμε οταν ανεβω επανω!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Λιπον θελω να βαλω ενα ζευγαρι προτομελας τενιολατους η μαλον ενα γρουπακι.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν καμιά 80-ριά Pr. Taeniolatus εάν ενδιαφέρεσαι από δικές μου γέννες γύρω στα 3 cm.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε μπατζα δεν χρειαζεσαι ολοκληρο γκρουπακι...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
iliova ενδιαφερομε τον ιουλιο θα ερθω αθηνα θα μου πεις που να σε βρω και θα παρω αυτα που χριαζομε οχι ομος και τα 80
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε αποφασίσεις να έρθεις Αθήνα φέρε και τους κουβάδες σου να τους γεμίσεις ψάρια.
Όσο για Pr. Taeniolatus εκτός από τα μικρά που μεγαλώνω υπάρχει και έτοιμο ζευγάρι διαθέσιμο (που έχει ήδη γεννήσει η θηλυκιά) γύρω στα 14 cm. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΡΕ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΕΙ ΑΚΟΥΑΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕΝΕ ΚΑΛΑ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΒΟΥΣΑ ΟΡΕΣ ΕΙΡΘΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΨΑΡΙΑ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΣΙΟΜΑ. ΚΕΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ , ΟΤΑΝ ΓΙΡΙΣΩ ΤΣΟΥ ΚΟΡΦΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΣΑΣ ΑΦΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ Τ` ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετα βαριγδουπη επικεφαλιδα δεν συμφονιτε
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε μπατζα...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοι φυλοι και συναδελφοι μετα απο δυο χρονια επιτιχιμενεις λιτουργιας του ενυδρειου μου δοξα να εχει ο Ποσυδονας, ηρθε η ωρα για ενα φεις λιφτινγκ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙΑΣΑΣ
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|