|
|
||||
|
||||
![]()
ταξιιιι ταξιιιι ενα ταξι ρε παιδια για τον Λουκα!!! χαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστους να λένε χαχαχα , κάτι θα κάνω χαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Οου, άλλαξες πολυ το στησιμο του ενυδρειου . Ωραια τα ζωντανα σου, με ιδιαίτερες αδυναμίες και δυνατη κινηση η επιστροφή, αυτο οντως χρειαζόταν. Αλλα θα περασει πολυυυυυς καιρος να ξεχάσω τα υπεροχα ΜΕΓΑΛΑ ζωντανα που ειχες.. Μεγαλα κοματια συμαίνουν πολλα, χρονια πολλα υπομονής και προσοχής, υπεροχο απλα. Αντε και εδω να συμβεί το ιδιο, αν και θα ειναι σε αλλο στυλ απο οτι βλεπω
![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια ειναι πως οι σχεδον ολες stanghorn που μεγαλώνουν αν δεν κανω λάθος περίπου μισο εκατοστο στις δεκα μέρες αλλά αυτες πάνε πιο γρήγορα απο τις άλλες. Νικο είχα σοβαρό θέμα κυκλοφορίας είχαν γίνει όλα ένα ειδικά εκεί στο κέντρο και επεσε τσεκούρι συγκεκριμενα τροχός με δισκο για μάρμαρο χαχαχαχα.
Η μεγάλη η μωβ παιζει να ηταν γυρω στα 6 με 7 κιλά
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
τρωγεται?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα οσο και να αυξησεις την κυκλοφορια φιλε στο DT, καλο κλαδεμα θελεις
![]() ![]() ΥΓ πως εξηγεις αληθεια το καλυτερο σκιμαρισμα , απλα με μεγαλυτερη αντλια επιστροφης; |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γρηγορη , κανε λίγο υπομονή φίλε θα στο καθαρίσει ο μυτογκας χαχαχα και εμένα στην αρχή ελεγα ότι δεν παίζει να φάει 5000 απταισιες αλλά τις έφαγε. Ξεσκονιζω τελευταία τον βράχο με μια αντλία και σηκώνεται αρκετή βρωμιά , με τόσο νερό που κατεβαίνει κάτω δεν μένει και πολύ στην στήλη του νερού .Και εγώ σκεφτόμουν πως αφού η αντλία του σκιμμερ τραβάει γυρω στα 2000λαω είμαι οκ με 3000λαω επιστροφή , αλλά να που αυξήθηκε η απόδοση του, ισως ισως ναι μεν το σκιμμερ μπορεί να επεξεργαστεί 2000λαω αλλά τα οργανικά που αιωρούνται στο νερό δεν προλαβαίνουν να φτάσουν σε αυτό και κάθονται στον βράχο και στον πυθμενα, εκεί αποδιδω την αύξηση στην απόδοση του.
|
|||
|
|||
![]()
Για να βλέπω φωτογραφίες εδώ ΣΕΦ!
Έμαθα άλλαξε πολύ το ενυδρείο σου ! |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλων το μαγηρεψε λιγο!! ετσι Σακη??? χαχαχα
ενυδρειο γκουρμε!!! αυτα ειναι Κωστα θα βαλεις και τονο? χαχαχα σε πειραζω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τίποτα μια αλλαγη νερού έκανα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα εκπληκτικο θεαμα Πολυ χαιρομαι φιλε,μπραβο σου.
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα! Το ενυδρείο σου ειναι απο τα ωραιότερα στην Ελλάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Κωστή,απιθανο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώωωω παιδιά
![]() Ότι θέλετε με ρωτάτε για ρουτίνες κτλ , όχι ότι έχουν αλλάξει και πολλά τα τελευταία χρόνια χαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
α ρε Κωστα με τετοια ζουγκλα που χεις κανει χροστας και μια φωτο με τον Ταρζαν!!! χαχαχα
μπραβο ρε φιλε μπραβο διχνε μας τετοια να φτιαχνομαστε και μα παιρνουμε κουραγιο για να γυνουμε ολοι καλητεροι!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα κωστα!
![]() τον αμάζευτο εχουν οι πολύποδες σου! ![]() αν δεις οτι δεν μαζεύονται εγω θα σου πρότεινα να τους κάνεις ραστα! ![]() εχεις τα σκήπτρα! μας οδηγείς στην κορυφή! |
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Jebao έχετε;
Sent from my iPad using Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Best of Greece το λιγότερο!!!
Φίλε φοβερή διαφορά. Πρέπει να βγήκαν καμία δεκαριά κιλά τσιμέντο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 30-10-16 στις 22:11 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα το βλέπω , αλλαξα αραγωνιτη, αυτός είναι λίγο πιο βαρύς και δεν σηκώνεται τόσο και είναι πιο λευκός από τον προηγούμενο. Δυστυχώς με την αλλαγή δουλειάς και λίγο με τα της έκθεσης παραμελήσα λίγο τις ρουτίνες μου,αλλα ξαναμπαινουμε σε ρυθμό σιγά σιγά. Όλα τα ζωντανά πάνε πολύ καλά , δυστυχώς όμως πέθανε ή μία από τις τρεις wp60 ήταν ή δεύτερη της ίδιας παρτίδας και άντεξε περίπου 3 χρόνια.
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ μάστερ!
Πραγματικό στολίδι η ρεεφαρα σου! τα λόγια είναι περιττά! είσαι ένα επίπεδο μόνος σου και ακολουθούμε όλοι οι άλλοι! μας δείχνεις καθημερινά τον ίσιο δρόμο χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρων κρατώντας συνάμα χαμηλούς τόνους υποδηλώνονταςντας έτσι το ήθος σου! άπλα για όσους έχουν την τύχη να το δουν και από κοντά πιστεύω να νιώθουν ευλογημένοι! -------------------------------------------------------------------------- μια χαρά κωστα σε έβγαλε η jebao κρίνοντας ότι είναι και από τα πρώτα μοντέλα τηρούμενων των αναλογίων! -------------------------------------------------------------------------- καλή συνέχεια αδερφέ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 01-11-16 στις 12:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Νικό, με εσάς που εμπλεξα δεν θα μπορούσα να κάνω αλλιώς
![]() Για την αντλία έχω νέα , την είχα επάνω στην κόντρα να στεγνώνει και σε κάποια φάση ανοιγοκλεισα τις αντλίες για δουλιτσες και πήρε κανονικά μπροστά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καθαρό και φοβερά χρώματα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε Κωστα ειναι πραγματι χαρμα οφθαλμων να κοιτας εστω και τις φωτογραφιες!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα δεν εχω λόγια απλά RESPECT.....
Ερωτεύτηκα την red planet master! Πραγματική απόλαυση ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα μάστερ!
κανένα νεο απο το στολίδι έχουμε! φώτο όποτε εχεις χρόνο κωστα! |
|
|||
|
|||
![]()
έλα Κώστα βαλε καμία φώτο και από τον λοιπό εξοπλισμο να δούμε πως δουλεύει τι ενυδρειό σου .
|
|
||||
|
||||
![]()
πως παει ο υφαλος?
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα κωστα!
ζέστανε μας λίγο όποτε μπορείς με τον μεγάλο κοραλλιογενή ύφαλο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|