|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
MUHAHA θα πρεπει να περιμενεις :ρ
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ είδα ότι θέλεις μπολικο κλάδεμα κι εγώ θα σε απαλλάξω απο το που να τα δώσεις!!! Muahahahahaa!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εεεε Χαρη τα κλαδεματα τα εδωσα στον κουμπαρο μου (jiraiya) γιατι τα εβγαλα ολα του εχω πει οταν κλαδεψει να σου στειλει πμ. εχω πολυ μικροσουμ πτεροπους εαν θελεις ελα να σου δωσω εχω και λιγο cuba
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε..περιμενουμε φωτο..αλλα εισαι πολυ περιεργος φαινεται
![]() ![]() ασε βρε συ λιγο ησυχο το ενυδρειο να παρει τα πανω του...αμα το σκαλιζεις συνεχεια δεν :P |
|
||||
|
||||
![]()
Μιμη κανε search wild roots και θα παρεις μια γευση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι γινεται οταν η BGA μουλαρωνει και δεν θελει να φυγει??? | olga | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 26-02-10 00:01 |
Οταν ο πετσοπας ειναι λιγακι απροσεκτος... | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-01-10 18:36 |
Οταν ενα φυτεμενο αφηνεται στην τυχη του ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-12-09 16:15 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |
Οταν τα 750 λιτρα αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα... | Discos | Malawi | 11 | 26-01-03 14:51 |