|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αντε να δουμε τη θα κανουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
http://en.iaplc.com/results10/results10.html
Απο τις 1819 συμμετοχες οι ελληνικες θεσεις ειναι 495 Polixronidis John 839 stefaniak leonard 921 iakovos loudaros 922 tsionoglou stavros 925 giorgos karaiskos 1005 pavlos eksadaktilos 1021 alexandros zarras 1100 anouel chrisoulakis 1373 dimitris miliotis 1374 nikolopoulos john 1416 kapiris george 1456 panagiotou john 1468 anastasios fassaris 1494 tseniklis john 1572 nidal rezek 1627 zourelis john 1666 chris foskas 1709 karamouzis john sorry an exw ksexasei kapion |
|
|||
|
|||
![]()
Παρα παρα πολλα συγχαρητηρια σε ολους τους aquascapers μας !!
![]() Πολυ καλη και αξιοπρεπη εμφανιση αν σκεφτει κανεις οτι ολοι σας συμμετειχατε για πρωτη φορα σε αυτο το δυσκολο διαγωνισμο. Ενα μεγαλο μπραβο στον Giannhs pol που εφερε την καλυτερη θεση για την χωρα μας. Μπραβο μποσταναδες μου ! φετος ο στοχος ηταν να εχουμε συμμετοχες, του χρονου θα παμε για ακομα καλυτερες θεσεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρες εσύ χρόνο για το θρόνο και άμα δεν τον εκτιμήσουν θα δουν τι θα πάθουν!
![]() Συγχαρητήρια σε όλους τους μερακλήδες! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολους.....σημερα ηρθε σε μενα το γραμματακι με τα αποτελεσματα και ηδη κρεμεται σε κορνιζα στον τοιχο..(χαχα) αντε και του χρονου ακομα καλυτερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους που συμμετείχαν !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Που εισαι βρε Αλεξ ... μου εφυγαν τα ματια να σε ψαχνω!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια παιδιααααα!
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Συγχαρητηρια για την συμμετοχη σου και την θεση που κατελαβες ! Ο Ρωσος Pavel Bautin εγραψε ιστορια , πρωτια στην ευρωπη για 1η φορα στα χρονικα !! Κατα τα αλλα οι Ασιατες κυριαρχουν (παλι) κατα κρατος στα 100 πρωτα και μου κανει εντυπωση που πολλοι δυτικοι "μεγαλοι" του aquascaping δεν καταφεραν να μπουν ουτε στην 100αδα . Οι Ιαπωνες να ξερετε οτι ειναι αθορυβοι, αλλα εχουν πιθανον τα ωραιοτερα ενυδρεια του κοσμου και απο εκει ξεκινανε οι περισσοτερες τασεις και οι σχολες. ![]() Γενικα, πολυ λιγες δυτικες χωρες καταφεραν να μπουν στη νικητηρια κατηγορια των 100 πρωτων και αυτο μου προκαλει μεγαλη εκπληξη. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εγώ είμαι τυφλός ή δεν υπάρχουν κάπου οι φωτογραφίες με την κατάταξη (όχι απλά τα pdf με σκέτη την κατάταξη δηλαδή);
|
|
|||
|
|||
![]()
H ADA παντοτε αναρτα φωτος μονο απο τα 27 πρωτα και μονο αφου γινει το party και η απονομη στο Τοκιο.
Βεβαια καποια blogs και sites οπως αυτο ,εκμεταλλευονται την ευκαιρια και αναρτουν οσα περισσοτερα ενυδρεια μπορεσουν αν βρουν. Για να παρουμε μια ιδεα απο την τεχνη του Pavel Bautin, εδω ειναι το περσινο του ενυδρειο "where the river starts", με το οποιο αν θυμαμαι καλα ειχε παρει την 128η θεση στον IAPLC 09...http://aquariumfreak.blogspot.com/20...er-starts.html |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω σημερα πηρα το γραμματακι του διαγωνισμου
. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 11-08-10 στις 00:57 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολουςςςςςςςςςςς
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν τα πηγαμε και ασχημα...
συγχαρητηρια σε ολους |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχισε ηδη η αναζητηση φωτογραφιων απο το aquario rosa.
Καποια ενυδρεια μπορειτε ηδη να τα δειτε. |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δικα μου συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και από μένα σε ολους!!!!είμαι το νούμερο 1666!!!!σήμερα έλαβα και το γράμμα μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
ουυυυ 666 καλα δεν μπορεις να γινεις 665 667
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Του χρονου ευχομαι ολοι μας να εχουμε βελτιωθει κι αλλο και να παμε για κατι ακομα καλυτερο, οπως θεσεις μεσα στην 100αδα. ![]() Οσοι ενδιαφερεστε αρχιστε απο τωρα την προετοιμασια ενος νεου layout . Θελω και ειναι στα σχεδια μου, οταν βρω χρονο να γραψω μερικα πραγματα για το πως στηνεται ενα show tank, ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησει κανεις και που να εστιασει. Πως προετοιμαζεται για το τελικο αποτελεσμα, ποιες οι τεχνικες στο κλαδεμα, την λιπανση και την συντηρηση, και πως γινεται η τελικη φωτογραφιση. Εχει πολλα μυστικα και αρκετα κολπα το aquascaping οταν κανεις στοχευει να βελτιωθει σε βαθμο που να μπαινει στους διαγωνισμους με αξιωσεις/προσδοκιες και οχι μονο για την πλακα. Δεν τα ξερω ολα βεβαια ουτε εχω ολες τις απαντησεις αλλα νομιζω οτι μπορω να σας δωσω μια ιδεα ωστε να βελτιωσετε την τεχνικη σας και τα ενυδρεια σας. Πως σας φαινεται η ιδεα; |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει και ρώτημα ;
Καταπληκτική ! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ο Αλεξανδρος εκανε την κινηση αλλα δεν βρηκε ανταποκριση και το θεμα πεθανε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τί εννοείς?? Η εξέλιξη που έχουμε, οφείλεται στα εμπειρότερα μέλη σε συνδιασμό με το πόσο θέλεις κάποιος να την "ψάξει". Συνεπώς θεωρώ ότι τίποτα δεν είναι μάταιο. Και να σου πω και κάτι που πραγματικά πιστεύω και το ακολουθώ σαν κανόνα στην ζωή μου?? Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος (π.χ. παγκοσμιοποίηση-που ψάχνομαι πάρα πολύ) οφείλω να ενημερώσω διακριτικά (μην γίνω και γραφικός ![]()
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω με αυτο που λες
Ο Αλεξανδρος ανοιξε ενα νεο θεμα εδω στο φορουμ οπου μετα απο δυο σελιδες σταματησε η ανταποκριση και εχει μεινει ανενεργο το θεμα αυτο θελω να πω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο θεμα εκεινο, σκεφτηκα οτι θα ηταν κουραστικο (και για τον αναγνωστη αλλα και για μενα) να γραψω ενα πολυ μεγαλο αρθρο πανω στην τεχνη του aquascaping. Ετσι σκεφτηκα να αρχισω μια συζητηση και με την συμμετοχη σας να δοθουν απαντησεις και να φανει ο τροπος που στηνονται , συντηρουνται και παρουσιαζονται αυτα τα ενυδρεια. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν υπολογισα οτι δυσκολα συντονιζεται μια τετοια συζητηση και ευκολα ξεφευγει προς αλλες κατευθυνσεις με συνεπεια να σβηνει και το ενδιαφερον. |
|
||||
|
||||
![]()
Mπορεί να μην γράφουμε σε κάποια θέματα, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τα μελετάμε. Ίσως να μην θέλουμε να τα "μαγαρίσουμε"
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|||
|
|||
![]()
Θα ετοιμασω και εγώ μερικές φότο να μπω για την εμπειρία... Όλα τα είδη γλυκού δεν μπορούν να συμετεχουν???
|
|
|||
|
|||
![]()
xmmm μηπως αργησες λίγο;
![]() Είδες ημ/νία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |
Aquavida Aquascaping Contest 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-04-10 21:03 |