|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο θελω ενα πμ με την πληρη διαδικασια !!!
Μπραβο ρε ! Αντε και αμα δεν εχεις τι να τα κανεις ξερεις καραβι και Κρητη !!! ΦΤου ΦΤου ΦΤΟΥ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Προσεξε ομως τωρα που εβαλες κ τα νεα αυγα..........
![]() Μακαρι να σου μεγαλωσουν ολα. Ειναι πανεμορφα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαστε 10 ημερων
Μερικα απο τα μωρα μας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δυστυχως βιαστηκα να πω για την δευτερη φουρνια , τα μικρα δεν καταφεραν να σκασουν καλα καλα , βγηκε ενα μερος απο την ουρα και μετα .... τεζα . |
|
||||
|
||||
![]()
όταν λες "τεζα" ? ξαφνικά? ολα???? γιατι?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
2-3 εβγαλαν ουριτσες αλλα και παλι δεν ''εσκασαν'' καλα καλα , τα υπολοιπα αυγα φουγκιασαν και αλλα δεν εσκασαν .
Να πω οτι τα αυγα μεταφερθηκαν απο το κυριος ενυδρειο στη γεννηστρα , οποτε ισως να εγινε κατι λογο της μεταφορας . ------------------------- Πηραν μπροστα οι ''μηχανες'' παλι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 03-11-10 στις 07:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Βγηκαν τα φουγκιασμενα αυγα που ειχα απο χτες μεχρι τωρα ( 9 συνολο ) , μαζεψα ολα τα αυγα απο τα τζαμια και τοποθετηθηκαν μεσα στη μικρη γεννηστρα και στη συνεχεια διπλα απο την εξοδο του φιλτρου , ετσι ωστε να εχω καλυτερη κυκλοφορια νερου και οξυγωνωση , θεωρητικα απο αυριο βραδυ και μετα αν ολα πανε καλα θα πρεπει να δω ουρες .
Εν 'αναμονη των εξελιξεων ( stay tuned ) ![]() Y.G : μην δινεται σημασια στις κοκκινες κουκιδες ειναι απο το μετρημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαστε 14 ημερων
![]() ------------------------- και μερικα απο τα μικρα που εσκασαν σημερα το πρωι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 06-11-10 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα...χτυπα κ άλλο χαχαχα
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και οι 2 γεννες μαζι με τους γονεις στη γεννηστρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλέ πώς μεγάλωσαν αυτα! θεριά γιναν
![]() ![]() όταν ειχαν πρωτο βγει...ειχες τη σταθμη του νερου πιο χαμηλα,για να ανεβαινουν ευκολοτερα?
Κωνσταντίνα Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. Albert Einstein (1879 - 1955) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Celda : 10-11-10 στις 22:45 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εαν την εχω στο 40 εχω θεμα με τα φιλτρα μιας και ειναι κρεμαστα και δεν μπορουν να τραβηξουν νερο ευκολα , ετσι προτιμω να εχω τη γεννηστρα σχεδον μεχρι πανω γεματη με νερο ------------------------- οι γονεις εχουν αφησει γυρο στα 80 αυγα στη γεννηστρα ... Αυτο που θελω να ρωτησω : Μηπως θα πρεπει να βγαλω τους γονεις απο τη γεννηστρα και να τους βαλω στο κυριος ενυδρειο για λιγο καιρο να ''ξεκουραστουν '' ? Αλλα το θεμα ειναι οτι και την αλλη φορα που τους ειχα βαλει αυτοι γενναγανε και στο κυριος ενυδρειο . Πλεον ανησυχω για μηπως εχω θεμα ιχθυοφορτισης και σκεφτομαι να μεταφερω μερικα μωρα σε αλλο ενυδρειο . Φωτογραφιες απο τη νεα ''φουρνια'' εντος της ημερας ![]() ------------------------- μερικα απο τα ''φρεσκα''αυγα ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gta__156 : 11-11-10 στις 12:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχει θεμα ξεκουρασης των γονιων. Αν θελουν, αυτοι θα γεννανε... θελεις δε θελεις.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα τι να κουραστουν.....
Εγω θυμαμαι φετος ανοιξη χωρις να κανω τιποτα τα aeneus μου γεννουσαν καθε 2η μερα περιπου απο λιγα αυγα,για πανω απο 1 μηνα. Μιλαμε για πολυ φικι φικι.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα μαζεψα παλι και μπηκαν σε μικρο ενυδρειο μεχρι να σκασουν για να μην εχουμε τιποτα απωλειες απο τα αλλα μικρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τα πειραζαν τα αλλα μικρα.
Εδω καλα καλα δεν χωρανε στο στομα τους. ![]() Οπως πας θα γινεις επισημος εκτροφεας sterbai. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
2 νεα βιντεακια
το πρωτο ειναι απο την τελευταια γεννα και αυτο απο τις 2 προηγουμενες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O πελαργος περασε παλι απο το σπιτι σημερα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειμαστε σχεδον 1 μηνος
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
είναι ΤΕΛΕΙΑ!
|
||||
|
||||
![]()
καταπληκτικα!!!!
να κανω ερωτηση: πως ξεχωριζει το αρσενικο απο το θηλυκο? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
4 απο τα μικρα της πρωτης γεννας μεταφερθηκαν χτες στο κυριος ενυδρειο , πιθανον τα αλλα να καθυστερησω να τα βαλω γιατι ειδα να τρωνε κυνηγι τα μικρα απο τους δισκους
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mια φρεσκια φωτογραφια .
![]() μεχρι τωρα εχουν μεταφερθει στο κυριος ενυδρειο 10 μικρα χωρις καποιο ιδιαιτερο προβλημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, επιτέλους ξανά γέννες sterbai...
Δοκιμάστε και κρόκο αυγού για το τάισμα του γόνου αρκεί να καθαρίζεται καλά το δοχείο.... |
|
|||
|
|||
![]()
update
στο κυριος ενυδρειο εχουν μεταφερθει σχεδον 70 μωρα λογο ελειψης χωρου στη γεννηστρα αλλα και ''πιθανου'' στρες των γονεων , ετσι εμειναν οι γονεις και 10 μικρα στη γεννηστρα σχεδον για δεκα μερες μονοι τους και μετα απο προχτεσινη αλλαγη νερου σημερα το πρωι ειδαμε παλι αυγα . ![]() ![]() να πω οτι σε ποσοτητα ειναι η μεγαλυτερη που εχω δει οσο καιρο ασχολουμαι με την αναπαραγωγη τους ( κατι παραπανω απο 300 αυγα ) (ωρε χαρμανιαααα) ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ : με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω ενα βιντεακι να δουμε τις πρωτες γεννες πως εχουν παει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνχαρητηρια παιδια!!!
![]() ![]() corydoras ..ειναι καμια 10αρια απο οσο μετρησα..το ενυδρειο μου ειναι 50 αρι και εχω μεσα 3 corydoras ιδιου ειδους τα σκουροχρωμα 15 νεον και 3 αρλεκινοι...να ρωτησω λοιπον τα αυγα πως τα ξεκολατε απο το τζαμι?εγω προσπαθησα μερικα και δεν ξεκολλουσαν και εσκασαν.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
προσωπικα τα αυγα τα ξεκολαγα με τα δαχτυλα , ισα που ακουμπαγα το δαχτυλο πανω και το ''τσουλαγα'' το αυγο μεχρι που κολλαγε στο δαχτυλο μου ![]() με τα νεον και τους αρλεκινους δεν εχουν ελπιδες τα αυγα σου , καλυτερα να μετακινησεις ''αμεσα'' Καλη επιτυχια ![]() |
![]() |
Tags |
corydoras |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
corydoras sterbai με σπυρί.... | lion | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 17-11-08 01:21 |
45 λίτρα- corydoras sterbai? | Pleco | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 42 | 22-08-08 22:33 |
Γέννα Corydoras Sterbai | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 31-07-06 12:03 |
Τάισμα Corydoras sterbai | pet | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 17-07-06 08:52 |
Corydoras Sterbai | Celda | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-04-06 19:05 |