|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
την καλύτερη επιλογή έκανε. Για τα λίτρα του.
ίσως να ανοίξουμε κανένα νέο θέμα για φίλτρα πάλι και να μεταφερθούν όλα τα σχετικά πόστ εκεί. γιατί όντος πάλι η κουβέντα πήγε αλλού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 15-05-10 στις 21:21 |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά να ξεχωρίσουμε κάτι.
Αν η λίμνη του Ιάκωβου δεν θα έχει γλάστρες με χώμα, γύρο από αυτήν δεν υπάρχουν χωράφια και γενικά χώμα μπορεί να δουλέψει και ο υαλοβάμβακας. Από ότι έχει πει ώμος θέλει να βάλει φυτά. Ένα άλλο σημαντικό είναι το πόσο θα (ανακατεύει) την λίμνη του. Επειδή εμένα δεν κάθετε ο κ… μου και κάθε λίγο και λιγάκι κάνω αλλαγές με τα φυτά μπαίνω μέσα στην λίμνη για να κλαδέψω τα νούφαρα το χώμα που ανασηκώνετε είναι αρκετό. Όταν είχα δοκιμάσει τον υαλοβάμβακα με αυτά τα δεδομένα το μπούκωμα ήταν πάρα πολύ συχνό. Αααα πρόσεξα ότι όταν ο υαλοβάμβακας είναι σε επαφή με σφουγγάρι μπουκώνει ποιο εύκολα. |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια που χθες ειχε τα γενεθλια του ο φιλος μου ο diskus fan που οταν ακουει υαλοβαμβακα τρελαινεται - οχι αδικα βεβαια - αλλα και επειδη διαβαζουν πολλοι που δεν εχουν καποια σχεση με ενυδρεια και λιμνες και μπορει ευκολα να παρερμηνευτει ... θα πρεπει να πουμε οτι ο υαλοβαμβακας δεν κανει για το ενυδρειο μας αλλα για οικοδομικες εργασιες!
![]() Χρησιμοποιουμε αυθαιρετα αυτη την ονομασια για το βαμβακι ενυδρειακης χρησης ... που ειναι ειδικο και καταλληλο για το ενυδρειο - λιμνη μας!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά για να σε προλάβω, ο κάδος που θα χρησιμοποιήσεις να είναι απόλυτα κυλινδρικός (ούτε τετράγωνος, ούτε κωνοειδές). Να υπολογίσεις το ύψος του ώστε η κίνηση που θα δημιουργείται με τη ροή να μην σου ξεχυλίζει και να χάνεις νερό. Από εμένα, καλή επιτυχία... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν έχει σημμασία αν έχει καπάκι από πάνω ή όχι.... Επίσης, θα έχεις και καταρράκτη...
|
|||
|
|||
![]()
Κλειστό εννοώ το πιεστικό ενώ ανοικτό εννοώ με την βαρύτητα
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα θα κατασκευάσεις ένα πιεστικό φίλτρο? Καλή επιτυχία...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούσε να κάνει και την λύση αγοράς έτοιμου. Είναι ώμος από αυτούς που θέλουν να απολαμβάνουν τα δημιουργήματα τους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |