|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια σε ολους τους Ελληνες συμμετεχοντες !!
![]() Πολυ καλη και δυναμικη η παρουσια της χωρας μας ! Θα ηθελα ομως να δωσω ιδιαιτερη βαρυτητα στην συμμετοχη του georgarask. Αξιζει πραγματικα τον σεβασμο ολων μας γιατι πηρε μερος απο σποντα, χωρις να το εχει προγραμματισει, με ενα απλο καθημερινο σπιτικο ενυδρειακι και παρολες τις αντιξοοτητες, πηρε καλα σχολια !! Παραδειγμα προς μιμηση λοιπον για ολους αυτους που εχουν αξιοπρεπη φυτεμενα αλλα δισταζουν ή φοβουνται να τα στειλουν σε καποιον διαγωνισμο. |
|
||||
|
||||
![]()
... σε όλους τους συμμετέχοντες! Τα ενυδρεία σας είναι παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα συγχαρητηρια παιδια σε ολους σας για τις συμμετοχες.το ταξιδι μετραει παντα και οχι ο προορισμος.του χρονου θα τους σκισουμε με κατι πιο πρωτοτυπο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο, τον Γιώργο, τον Χρήστο, τον Πάνο, τον Νινταλ, τον Γιάννη (δεν ξέρω αν μου ξέφυγε κανένας) για την πολύ ωραία παρουσίαση και τα πανέμορφα ενυδρεία.
Πέρα όμως από τις κλασσικές ευχές και από το ότι (όπως σχεδόν όλοι εκφράσαμε) η βασική μας έννοια ήταν η συμμετοχή και όχι κάποιο βραβείο, θέλω να ξαναεπανέλθω - το έχω αναφέρει σε παλαιότερο Post - στο ότι συχνά με "παραξενεύει" ο τρόπος που δίνονται τα βραβεία στον AGA. Όπως : 1) με τι κριτήρια δόθηκε το 1ο και το 3ο βιοτοπικό βραβείο στον Farmer και όχι στον Χρήστο ; 2) Τι βιοτοπικό ακριβώς παρουσιάζει το ενυδρείο του Farmer που πήρε την τιμητική διάκριση; 3) Ο George Farmer που σάρωσε τα βραβεία μήπως έχει κάποια σχέση με τον George Farmer που ήταν κριτής το 2008; 4) Όπως συχνά αναφέρει ο Τόλης - όχι μόνο στον AGA αλλά και σε άλλους διαγωνισμούς - με την αιτιολογία της καινοτομίας συχνά βραβεύονται "μη φυσικά" ενυδρεία που αναπαριστούν πχ δένδρα, βουνά κ.α. Mήπως τελικά Αλέξανδρε και Γιώργο του χρόνου να φτιάξετε μια λεωφόρο με φανάρια και αυτοκινητοψάρια ![]() Να διευκρινήσω ότι είμαι αρκετά χαρούμενος από τις συμμετοχές μας και επ' ουδενί δεν σχολιάζω με πικρία ή εκνευρισμό, αλλά επιμένω για μια ακόμη φορά ότι κάτι δεν μου πάει καλά. Συγχαρητήρια ξανά σε όλους, και εύχομαι του χρόνου οι ελληνικές συμμετοχές να είναι 10πλασιες!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο ίδιος είναι και είναι και βασικός συντελεστής του practical fish keeping
Αλλά είχε και καλά ενυδρεία όμως έτσι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω αυτο που θα κρατησω ειναι πως η Ελλαδα εδωσε ενα δυναμικο "παρων".
και φυσικα η διαδικασια της συμμετοχης. ![]() απο εκει και περα κι εγω θεωρησα αλλα ενυδρεια καλυτερα απο τα βραβευμενα. και στην κατηγορια των φυτεμενων. αλλα θα μου πεις υποκειμενικα ειναι αυτα.. επισης ειναι λιγο περιεργο που στα ενυδρεια που τα σχολια ειναι μονο θετικα δε δινεται καποια διακριση. ενω σε πολλα απο αυτα που πηραν βραβειο αναφερονται διαφορα λαθη η ατελειες στα σχολια των κριτων.....λιγο με μπερδεψε αυτη η σταση. οπως και να εχει ευχομαι του χρονου οι ελληνικες συμμετοχες να ειναι ακομη περισσοτερες! αφορμη για να γινομαστε εμεις καλυτεροι... κι αστους αυτους να βραβευουν οποιους θελουν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-11-09 στις 01:04 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Συμφωνω πρωτη τριαδα στα βιοτοπικα θα επρεπε να ηταν οι Ελληνικες συμμετοχες ... Παράθεση:
Ας μη κοιταμε τις κριτικες των "μεγαλων" ... καποιος που θα τα δει τα ενυδρεια σας για πρωτη φορα θα παθει σοκ! Μπορουμε να παμε σε ενα βουνο να μαζεψουμε πετρες και με μος και ασπρη αμμο να φτιαξουμε μια παραλια με βαρκουλες αλλα ... τα ενυδρεια που ειδα τα Ελληνικα προσπαθουσαν να αναπαραστησουν ενα αρμονικο και ισσοροπημενο περιβαλλον ωστε να σου δινει ηρεμια και προπαντων να κανουμε τα ψαρια να νοιωθουν την αναλογη ηρεμια! Παραδειγμα προς μιμηση επισης ειναι ο Χρηστος ο οποιος ηξερε οτι το ξυλο αυτο που ειχε θα εκοβε ποντους αλλα δεν το αντικατεστησε για να μη στρεσσαρει τα ψαρια. Αυτο ειναι υπεθυνοτητα. Τα ενυδρεια δεν ειναι ομορφα καδρακια αλλα φιλοξενουν ζωντανους οργανισμους! Η απολυτη αρμονια στο aquascape αλλα και στα ζωντανα που εχουμε ισως ειναι το σημαντικοτερο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xα χα ναι .... τωρα το καταλαβα ![]() βρε μηπως ειναι αλγη αιωρουμενη στο νερο? Η μηπως bactirial bloom? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους τους συμμετεχοντες,αυτό που έχω να προσθέσω είναι οτι όλα τα Ελληνικά ενυδρεία ήταν όμορφα και ορισμένα απο αυτά με αξιώσεις για πολύ καλές κρητικές ,τι οποίες πήραν κιόλας.Πιστεύω πως και η χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά και κάνει αισθητή την παρουσία της στούς διεθνείς διαγωνισμούς,με το πέρασμα του καιρού το επίπεδο θα ανέβει κιάλλο ,αρκεί οι νεότεροι στο χώρο να επιδείξουν το ιδιο ή ακόμη και περισσότερο ενδιαφέρον για τη διάδοση του χόμπι.Απο την άλλη πλευρά νομίζω οτι η φαντασία του ανατολικού ημισφαιρίου έχει ξεφύγει εντελώς με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται κάποια ενυδρεία εντελώς φευγάτα τα οποία εντυπωσιάζουν μόνο κάποιο αρχάριο.Και πάλι τα συγχαρητήρια μου στους συμμετέχοντες και εις ανώτερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ήθελα να πω - βλέποντας όλες τις συμμετοχές για τα βιοτοπικά, ιδιαίτερα, ότι λίγα είχαν να ζηλέψουν οι Ελληνικές συμμετοχές από αυτές που βραβεύθηκαν, και ότι με αυτό το επίπεδο, ο ανταγωνισμός είναι επι ίσοις όροις...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σε ολους!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το που θα δωσει πολλους βαθμους ενας κριτης ειναι υποκειμενικο και για τους ιδιους, και αντιφατικο πολλες φορες. Σε πολλες συμμετοχες ειδα για το ιδιο ενυδρειο αρνητικα σχολια απο τον εναν και θετικοτατα απο τον αλλον κριτη. Δεν με παραξενεψε το πρωτο βιοτοπικο, γιατι ειχε κυριως την πρωτοτυπια να ξεφυγει απο τα τροπικα και να παει σε ποταμο της Αγγλιας και αυτο εκανε σιγουρα καλη εντυπωση (κι εμενα με την πρωτη ματια μολις εμφανιστηκε η σελιδα μου προξενησε ενα ααααα! - οχι για την "ομορφια" του τοσο, αλλα γιατι ειδα κατι αλλο). Για τα αλλα δυο του ιδιου, ειναι εντυπωσιακα οντως (ιδιως η αναπαρασταση κινεζικου ποταμου με τα τανιχθυς) αλλά ειχε εξ ισου εντυπωσιακα κι απο αλλους κι απο τις ελληνικες συμμετοχες.
Συγχαρητηρια σε ολους οσους συμετειχαν (φαινονται να περασαν αιωνες απο τοτε που εκανα την "αρχη")! Μη μου κακολογειτε την Karen, μας εκανε περισυ την τιμη να συμμετεχει στο διαγωνισμο μας, και να "διαφημισει" ελληνικα aquascapes με τη δημοσιευση του διαγωνισμου στο περιοδικο του AGA! http://www.aquarist.gr/PSFE/Aquascap...ascaping08.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |