|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μετά από ένα ατύχημα που είχα με το παλιο μου ενυδρειο (σπασιμο του μπροστινου τζαμιου), ξεκινησα το καινουριο μου juwel 240.
Διαστάσεις: Όγκος: 240L νερό Κατηγορία: γλυκού νερού Φυτά: διάφορα που δεν τα ξέρω Ψάρια / ¶λλα είδη: σκαλαρια-ινδιανακια-γατοψαρα-γαριδες Διακοσμητικά υλικά: φυσικό χαλικι -ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός: 2 λάμπες Διάρκεια φωτισμού: 6 ώρες Φιλτράρισμα:1 εξωτερικό φίλτρο 1100 λίτρα την ώρα και 1 το εσωτερικό φίλτρο Θερμοστάτης: 300w Λίπανση: tetra Παροχή CO2: |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλη αρχη και καλοριζικο ! Κι εγω τωρα ξεκινησα με το καινουριο μου και καθομαι και το χαζευω με τις ωρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο...κοιτα να το κανεις ακομα καλυτερο..
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι να μην σου ξανα τυχει κανενα παρομοιο κακο!!!
Καλη συνεχεια!!!Τα σκαλαρια ειναι κουκλια!!! ![]() Υ.Σ. Βαλε βαλισνερια για φοντο πισω ,πιστευω θα δειξει ακομα πιο πολυ ομορφο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ αδειο μου φαινεται, βαλε κανενα φυτο μεσα. Καλη αρχη
|
|||
|
|||
![]()
βαλε φυτο να πρασινισει κ ανεβασε φωτο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να και μερικές ακόμη φωτογραφίες
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα...μολις φουντωσουν λιγο εχινοδωροι και μπλυξα θα γινει ολοκληρος κηπος....περιμενουμε κι αλλες φωτο συντομα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλε καλη συνεχεια και δεν χρειαζονται βιασυνες... με τα κλαδεματα σε λιγο καιρο θα εχεις μια ζουγκλα...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά τώρα ξεκίνησε το ενυδρείο.αυτά είναι τα πρώτα φυτά. βαλισνερια έβαλα,την είχα ήδη από το παλιό μου και την πέταξα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δείτε και το παλιό μου,αυτό είναι........
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:
Όγκος: 240L νερό Κατηγορία: γλυκού νερού Φυτά: διάφορα που δεν τα ξέρω Ψάρια / ¶λλα είδη: σκαλαρια-ινδιανακια-γαρίδες Διακοσμητικά υλικά: φυσικό χαλίκι -πέτρες (χαλίκι, πέτρες κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός: 2 λάμπες τ5 και 4 τ8 (255 w) Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες Φιλτράρισμα:1 εξωτερικό φίλτρο 1100 λίτρα την ώρα και 1 το εσωτερικό φίλτρο Θερμοστάτης: 300w Λίπανση: tetra Παροχή CO2: [/quote] Μετά από αρκετές ώρες κόπου , πιστεύω να άξιζε για την αλλαγή που έχει γίνει σήμερα. Το νερό είναι λίγο θολό ακόμη, σε λίγες ήμερες θα βαλω φώτο με τα νέα φυτά |
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχες πετρες!!!! (αραγε απο leroy merlin κι εσυ??
![]() ![]() ![]() η νεα ταση τυπου iwagumi ξαναχτυπα!!!...μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
από το leroy merlin τις πήρα, όπως και πολλοί άλλοι
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο για αρχή, να το δούμε και όταν θα ανθίσει. Καλή συνέχεια. περιμένουμε την εξέλιξή του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μυρίζομαι "στρατηγικό" στήσιμο!
Μπράβο φίλε μου.. Το θέμα είναι πως θα κρατήσεις συμμαζεμένο το φυτό πίσω αριστερά. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη φιλε και καλοριζικο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε καταπλυκτικη δουλεια και με φανταστικο αποτελεσμα.να παρεις μερος στο διαγωνισμο .τετοια διαμαντια δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενα!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο. ο στρατηγός σας έχει βάλει σε ρέγουλα βλέπω όλου σας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χάρμα οφθαλμών!!
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο ,τελειο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασε μας εχει ριξει καμπανες... ακομη δεν τελειωσε παιδια,μακαρι να πανε ολα καλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
κρεμάσαμε το φωτιστικό,βρηκαμε το κατάλληλο υψος και τα φυτακια μας αρχισανε να περνουνε τον σωστο δρομο (ετσι λεω). και ευελπιστώ να πανε ολα καλα.
στην τελευταια φωτο εχω βαλει και σπαραγγια πανω στο φωτιστικο ομως ακομη δεν εχει πολλα κλαδακια και αργοτερα θα στολισει και μια βοκαμβιλια ενυδρειο και φωτιστικο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο εγινε.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|