|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ποποπο, τι καπακαρα ειναι αυτη?
![]() ![]() ![]() καλα, πανεμορφα φυτα ![]() ![]() ![]() και τα δισκακια μεγαλωσαν... με λιγα λογια ενυδρειαρα. ![]() αντε να ρθω καμια μερα να δω απο κοντα την αλλάγη... επ ευκαιριας ποστ, σ' ευχαριστω πολυ για τα φυτακια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μου το δωσανε για pistia stratiotes....αλλα στο ιντερνετ που το εψαξα δεν μου φαινεται...παρε μια φωτο ...και οποιος ξερει ας απαντησει...
![]() να εισαι καλα....ελα να παρεις κι αλλα...
|
||||
|
||||
![]()
τι λεει τον ασπρουλιαρη μονομαχο δεν θα μας τον δειξεις???
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() XAXAXAXA |
|
||||
|
||||
![]()
εδω ειναι το κοινωνικο μου.....δε μπαινει εδω μεσα...μολις ειναι ετοιμο και το αλλο ενυδρειακι θα παρουσιασω...
|
||||
|
||||
![]()
αντε γιατι θελω να τον δω στον φυσικο του χωρο.....απο κοντα στο ποτηρακι ηταν κουκλος..αρα ποσο μαλλον στο ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
αυτος που μου πρωτοειπε πως αν κανεις φυτεμενο δε θα εχει ποτε σταθερη μορφη ειχε δικιο....
![]() τα 30 περιπου ειδη φυτων που ειχα στριμωξει μεσα δε γινοταν να κλαδευονται καθε 3 και λιγο ωστε να χωρανε...και σιγα σιγα αρχισε το ξεσκαρταρισμα..(οχι πως τελειωσε βεβαια.. ![]() το ενυδρειο απεκτησε διαφορετικη μορφη..παραθετω νεες φωτο..
|
||||
|
||||
![]()
Ότι και να το κάνεις Πάνο παραμένει πανέμορφο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Πάνο πολύ ωραίο και η Blyxa κάτσε καλά ,περιμένω σε λίγο καιρό το καινούριο στήσιμο που θα κάνεις σε κάνα 2μηνο γιατι θα κάνεις και παλι αλλαγες και ας μην το ξέρεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!Τολμω να πω οτι ειναι πιο ομορφο απο κάθε άλλη φορά!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ..πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο στήσιμο. Μπράβο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Πανο ! Η εξελιξη του παει παντα προς το καλυτερο, κουκλι και τα φυτα σου υγιη και ομορφα.
Διακρινω και Blyxa japponica; Αν θες να κοκκινισει κοιτα να εχει πολυ σιδηρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο Πανο.
![]() Οσο παει γινεται και καλυτερο.Ειδικα τωρα που τα φυτα εχουν γινει σε ομαδες και δειχνουν πιο ωραια.Οπως σου ειπαν και παραπανω ενα φυτεμενο δεν τελειωνει ποτε.... Καλη συνεχεια |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσει πολύ!
![]() Μπράβο. Τέτοιο ενυδρείο μέχρι και ο Πολλάτος θα το ζηλέψει..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο τέλειο ενυδρείο για φυτεμένο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ παιδια!!!
![]() να ειστε ολοι καλα!
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο! Πολυ ωραιο γινεται!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαϊδεύεσαι κηπουρογιατρέ ε ?
Όλο ομορφιές είσαι λουλουδάκι μου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο Πανο !!! Μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Panemorfo
![]() (ενα ειδος κοπαδοψαρα ομως θα προτιμουσα)
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πάρα πολύ όμορφο !!Μπράβο!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο!!!
![]() ![]() Μακράν πολύ καλύτερο από πριν...!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Από κοντά φαίνεται ακόμα πιο όμορφο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Πολύ όμορφο. Μπράβο. Το δεύτερο setup είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο και αφήνει και περισσότερο ελευθερο χώρο στα ψαράκια.
Τελικά σε πόσα είδη φυτών λες να καταλήξεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω ολους παιδια!! θοδωρε πραγματικα δε ξερω...το μονο που ειναι σιγουρο εινα πως ο αριθμος μειωνεται συνεχεια...ηδη ξηλωσα ολο το τενελους και κρατησα μονο το γλωσσο για γρασιδι...και σκεφτομαι να σουταρω μερικα φυτα ακομη..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνφωνω με την lucy απο κοντα ειναι ακομα ομορφοτερο.Μπραβο Πανο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο το ενυδρείο σου, μου άρεσε πόλυ, οπότε έκανα λίγο ψάξιμο παραπάνω...
i Βρήκες τι είναι το φυτό επιφανείας; Ψάχνοντας βλέπω ότι μοιάζει πολυ με Limnobium Leavigatum. Λες; ii Έχεις κάποιο βιβλίο για φυτά; iii Σε τί ποσότητα χρησιμοποιείς excel. Ρωτώ γιατί βλέπω την Alternanthera reineckii roseafolia να μην είναι πολύ καλά (εκτός αν είναι πρόσφατο κλάδεμα). Είχα και εγώ στο ενυδρείο μου, αλλά μετά από μερικές αυξημένες δόσεις excel άρχισε να λιώνει και δεν επανήλθε. Ισως να φταίει το excel. iv Τα δισκάκια που είχες είναι σε άλλο ενυδρείο; Και πάλι μπράβο !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |