|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε μάγκα.
![]() ![]() ![]() Φιλαράκι ότι και να πει κανείς για το ενυδρείο σου είναι λίγο. Πολύ λίγο. Συγχαρητήρια και από εμένα και είμαι σίγουρος ότι αν πας σε περισσότερα λίτρα, θα κάνεις ακόμα μεγαλύτερα θαύματα.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μαλώνω ρε!!!Φίλε Σωτήρη σε ευχαριστώ , και πού να δείς κάτι κοσμήματα που έχετε εκει κάτω!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να τα δω και να γνωρίσω και τα παιδιά από κοντά.
Εγώ στον χώρο του θαλασσινού, θα...... προσχωρήσω στα τέλη Αυγούστου με ένα ενυδρείο που υπολογίζεται να βγει περίπου στα 700 λίτρα...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!!!!Καλη επιτυχία σου ευχομαι
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ ρε συ Κωστή.
Από όσο έχω καταλάβει, χρειάζεται πολύ διάβασμα, πολύ δουλειά και..... τεράστια υπομονή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως το πιο σημαντικό είναι η υπομονή (χωρίς να υποτιμώ το διάβασμα)!!!! Αυτή η ρημάδα είναι η πιο σπαστική
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό σου πήρε ρε συ Κωστή για να ισορροπήσει και να μην παιδεύεσαι???
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο Σώτο! Αν το στήσεις σωστά απο την αρχή και δεν βιαστείς στο στρώσιμο , πιστευω στο 6μηνο θα έχεις ένα στρωμένο απροβλημάτιστο reef!
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομίζω να έχω πρόβλημα......... βιασύνης.
Όσο για το σωστό στήσιμο, δόξα τον Θεό, είστε μπόλικοι εδώ μέσα που μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας ![]() Δεν είναι και πως δεν έχω ενυδρεία στο σπίτι για να βιαστώ να αποκτήσω ένα. Το θαλασσινό θα είναι μόλις το......... πέμπτο ενυδρείο που θα μπει στο σπίτι. Ήδη ψάχνω να βρω που θα τοποθετηθεί.......... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρα στο κουραγιο σου!!Το θέμα είναι να μην ψάχνεις (αν είσαι παντρεμένος) σπιτι να μείνεις
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα............... μπααααααααα.............. μόνος μου μένω.
![]() ![]() ![]() Την γυναίκα την έχω....... παρκάρει στην Αθήνα. ![]() ![]() ![]() Οπότε είμαι εγώ και τα ψαράκια μου................ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Κώστα για ρίξε καμιά νεα φωτό να δούμε να χορτάσουμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ταξίδι στον κόσμο του reef σταματάει τον επόμενο μήνα (ευτυχώς προσωρινά)
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα αλήθεια λες ρε φιλε? Δεν μπορείς να κάνεις την μεταφορά?
![]() Ελπίζω να ειναι πολύ σύντομα η επιστροφή... Αντε και με μεγαλύτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ρε Νέο!Δεν είναι θέμα μεταφοράς αλλά δουλειάς. θα κάνω διάλειμμα για κανα χρόνο και θα επιστρέψω με νέες δυνάμεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυναμικά θα ειναι σίγουρα!! Το πιστευω!!!
![]() ![]() Καλό κουράγιο, κυρίως ψυχικά σου εύχομαι στην διάλυση του... |
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλά ρε φίλε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Κώστα... Ευτυχώς δεν είσαι από αυτούς που τα παρατάνε για πάντα...
Πάντως (το ξέρεις και συ...) πάρα πολλοί χομπίστες αφήνουν το reef ενυδρείο. Θες λίγο η κούραση, το χρηματικό, τα τουμπαρίσματα, οι καταστροφές, οι γυναίκες ( ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα θα ειχα πεσει σε μελαγχολια απο χθες για τα νεα που μου ειπες -και μαλιστα ετσι αποτομα- αλλα επειδη ξερω πως θα ειναι η επανεμφανιση στο χωρο απλα λεω...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε Κωστα , με το καλο το καινουργιο ...
|
||||
|
||||
![]()
Billy thanks!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντέχω να μην ρωτήσω! Κι ο μπουμπούκος; πως θα το πάρει; θα του λείψει; ή μήπως θα βολεύεται με τον Νέμο στο DVD;
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισεις πολυ δυναμικα Κωστα και αυτο αντισταθμιζει τη στεναχωρια για τον κοπο σου.
Οτι θελεις για το καινουργιο θα χαρω πολυ να βοηθησω με τον αλλον τον αχρηστο! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω Βασίλη και σας ευχαριστώ πολύ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κριμα που το χαλας ρε κωστα, αλλα αφου θα κανεις το μεγαλο μετα...!!!
μεσα στην βδομκαδα μαλλον θα ερθω στον πανο, να κανονησουμε για καφε να τα πουμε!
|
||||
|
||||
![]()
θα περιμένω Τασούλη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Alexx και στον Θοδωρη (Teo Reef fan) για την μεγάλη βοήθεια στο δύσκολο έργο μου. Και μια ύστατη φώτο απο την μοντιπορίτσα μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο σένα ψωνίζει ο κύριος ΤΕΟ
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
Το ενυδρείο μου | tropheus | Malawi | 8 | 13-10-04 18:14 |