|
|||
|
|||
![]()
Παίδες τεστ δεν βρήκα για στρώσιμο.... στον ενα τουλαχιστον (μαγαζατορα)... θα κοιτάξω και αλλού... μου έδωσε όμως τα εξής:
Biocoryn (tetra aqua) blackwater extract (tetra) Aquasafe (tetra) nitrivec biostarter (sera) κάνουν τιποτα ή να τα πετάξω??? thx Νικος Ps. Κατέληξα σε γλυκού νερού |
|
|||
|
|||
![]()
παίδες δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι δεν έχω κάνει τπτ μέχρι τώρα... το μόνο που έκανα έιναι να στήσω , να γεμισω και να βαλω στο ρεύμα σύμφωνα με ένα οδηγό στα λινκς... περίμενα τα τεστ για να δώ τι γίνεται και σήμερα ρώτησα να δώ αν μπορώ να ξεκινήσω το σύστημα αμμωνία... δυστυχώς δεν είχε ενδειξη... δεν το ήξερα γιατί όπως σας είπα αναγκαστικά τα παραγγέλνω εδώ στην καρδίτσα... βεβαια είπε κάποιος ποιο πάνω ότι δεν έχει για αμμωνία το τεστ χαρτάκι αλλα ευελπιστούσα ότι θα ναι το άλλο που μου έδωσε λινκ ένας άλλος φίλος... τζίφος!
τόσο διάβασμα έχω να ΄ριξω απ την τρίτη λυκείου... υπομονή μπορεί να δείχνω 'οτι δεν έχω αλλά όπως βλέπετε δεν κάνω και τιποτα... περιμένω αύριο αν αξιώσει ο θεος τον Βολο να έχει υγρό τεστ αμμωνίας να το πάρω με το κτελ και να αρχίσω την αμμωνία... αν καταφέρω να βάλω την σωστή ποσότητα γιατι είμαι και λίγο σκράπας στα προβλήματα και στις εξισώσεις :P πάντως όπως σας είπα και πιο πάνω thx! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 02-03-07 14:35 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 14-04-04 14:31 |
Στρώσιμο | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-04-04 15:19 |