|
|||
|
|||
![]()
κατι καφε σημαδια πανω στο ψαρι σαν λεκεδες μικρα τι μπορει να ειναι?η θεραπεια με MYXAZIN ποσες μερες πρεπει να κραταει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καφε σημαδια? Πριν κανεις οποιαδηποτε θεραπεια πρεπει να ξερουμε τι ακριβως παιζει με τα ψαρακια σου αλλιως τι νοημα εχει? Μπορεις να βαλεις καποια φωτο?
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
|||
|
|||
![]()
δυστυχως δεν μπορω να βαλω φωτο.πριν μια βδομαδα ειχε oodinium,εκανα θεραπεια με myxazin,εφυγαν τα σημαδια αλλα εμφανιστηκαν ξανα.και τωρα εχει και καφε σημαδακια μικρα.το ψαρι ειναι ενα acanthurus japonicus.η συμπεριφορα του ειναι κανονικη, το ψαρι τρωει αλλα ξυνεται συχνα.τα σημαδια ειναι στο χρωμα του σωματος του,καφε ανοιχτο,αλλα δεν τα ειχε στην αρχη.το καλυτερο που μπορω να το περιγραψω ειναι νομιζω καφε κηλιδες.παντως αν μπορεσω να βρω τροπο να βαλω φωτο θα το κανω.αν και δεν φαινονται ευκολα,μονο απο πολυ κοντα και μονο στο φως.επειδη ομως εχω βαλει ενα κορραλι μεσα και ενα ζωντανο βραχο με λουλουδακια δεν θελω να χρησιμοποιησω χαλκο.οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ΠΑΡΝΤΟΝ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καθαρο νερο 1μερος Βρωμικο νερο 3μερη TDS 002-004 Καθαρο νερο 1μερος Βρωμικο νερο 2μερη TDS 008-010 Καθαρο νερο 1μερος Βρωμικο νερο 1μερη TDS 014-020 Καλυμπραρισμενο και διπλοτσεκαρισμενο. Δεν ξερω ποσο βοηθανε την κατασταση τα προφιλτρα 1μικρον που εχω πριν την Α/Ο. Αν διαφωνεις κανονιζουμε για μια επιτοπου διαγνωση μετα καφε ποτου η οτι αλλο τραβαει η ορεξη μας... ![]()
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον αυτο θα κανουμε αλλα θα φερω και το δικο μου TDSομετρο.!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτηση! (κυκλοφορητης) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 10-07-06 14:49 |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |