|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:48 x 33 x 28 cm Όγκος:40 λιτρα Κατηγορία:Βιοτοπικο Φυτά: οχι Ψάρια / ¶λλα είδη: 11 Neolamprologus Multifasciatus (7 ενηλικα, 2 μωρα, και μερικα νεογεννητα) 2 Neritina Natalensis "Zebra Snails" και πολλα κωνικα σαλιγκαρακια! Διακοσμητικά υλικά:Χαλαζιακη αμμος 0.3-0.5 mm, Πετρες σε μεγεθος γροθιας Φόντο:Juwel Structured Background Φωτισμός: 1 φθοριου 15W sylvania Grolux Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:Eheim 2008 εσωτερικο Θερμοστάτης: 150W Λίπανση:Οχι Παροχή CO2:Οχι Παράμετροι: pH:8,2 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):12 Αλλαγές νερού:μια φορα την εβδομαδα, τυχαινει ομως και να κανω 3 βδομαδες χωρις αλλαγη Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Δειτε επισης...ΕΔΩ Φωτογραφίες:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
steady(βιοτοπος malawi) | steady | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 21-02-07 23:14 |
site για shelldwellers;; | fishme | Tanganyika | 7 | 09-03-05 20:03 |