|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω από τους έμπειρους να μου προτείνουν όμορφα, μακροβια και συμβατά ψάρια για το ενυδρείο μου που είναι 240 L (τροπίκα φυσικά να είναι) !!
Τιμές δεν με απασχολούν !! ΕΙΔΟΣ και ΠΟΣΟΤΗΤΑ!! Δηλ. GURAMIS = 3 DISCUS = 1 κτλ!! Δεν ξέρω καν πόσα να βάλω.... ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() λοιπον,αυτα τα 2 μαζι,δεν νομιζω ...η το ενα η το αλλο...... σαν αρχαριος που εισαι θα συμβουλευα να αρχισεις με γκουραμια αν σου αρεσουν,και αυτο γιατι οι δισκοι θελουν ιδιαιτερες συνθηκες,αρκετο διαβασμα,οποτε αργοτερα οταν θα εισαι ετοιμος θα μπορεις να βαλεις.... σου δινω παρακατω το ευαγγελιο γνωσεων ενος πολυ καλου φιλου και χομπιστα,κατσε και διαβασε προσεχτικα,και με τη σειρα,για να καταλαβεις τους τροπους με τους οποιουυς θα μπορεις να εχεις παντα ενα υγιες ενυδρειο.... καλη συνεχεια φιλε μου..... http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό το site το είδα για λίγο, θα το κοιτάξω κι άλλο φυσικά!!
Θέλω όμως και τις δικες σας γνώμες ως προς τους συνδυασμούς που μπορώ να κάνω και την ποσότητα που μπορώ να έχω από τροπικά ψάρια στο ενυδρείο μου!! Έτσι θα δω τις προτάσεις σας και θα κρατήσω την καλύτερη κατά την γνώμη μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GCP Nio GR : 29-12-06 στις 19:23 |
|
|||
|
|||
![]()
Καλωσορισες, και γραφε ελληνικα σε παρακαλω, ειναι ενας απο τους κανονες του φορουμ...
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστως και να σου κανουμε καποιες προτασεις....εγω προτεινω σε καθε καινουργιο που θα ασχοληθει σοβαρα με το χομπυ συνδιασμο γκαπυ πλατυ και τα σχετικα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Γίνε σε παρακαλώ λίγο ποιο συγκεκριμένος, είδος και πόσα από το κάθε είδος.. (είμαι νέος... help ...)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GCP Nio GR : 29-12-06 στις 20:24 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδιασμος ψαριων - Τι αλλο να προσθεσω ? | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 15-12-06 21:26 |
Τι ψαρια να διαλέξω!!! | Epsime | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-06 18:04 |