|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ο μονομαχος μου δεν κανει πλεον φωλια.και λεω μηπωσ φταιει η συγκατοίκηση με το aplle snails και ειναι αγχωμενοσ???? λετε να συμβαινει κατι τετοιο?
μετρησης ολες οκ αμμωνια 0 νο2 0 νο3 12.5 τι αλλο μπορει να φταει? |
|
|||
|
|||
![]()
Tι τροφη του δινεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι δεν κάνει φωλιά δεν σημαίνει και πως δεν είναι υγιής..
Παρακολούθησε όμως την συμπεριφορά του. |
|
||||
|
||||
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() φιλε γιωργο ειναι πολυ ζωηρος κανει βολτες και δεν φαινεται να εχει καμια αρρωστια(χτύπα ξυλο) αλλα απο τοτε που ειδα τον δικος σου με την φωλιά του απογοητεύτηκα με τον δικο μου?λετε να μην μπορει να........... |
|
||||
|
||||
![]()
Ο δικός μου έκανε φωλιά μετά από αποχή ενάμιση μήνα!!!!!!
Και εγώ είχα ψιλό ανησυχήσει αλλά τελικά... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω μήπως επηρεάζεται από το σαλιγκάρι.μήπως του προκαλεί άγχος.θα να το βγαλω για καμια εβδομαδα να δω τι θα γινει.μπας και του ερθει ορεξη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το εβαλα σε ενα βαθυ δοχειο και εκει φαινονται οι ακαθαρσιεσ του .ειναι πολλεσ.φαντασου τι γινεται μεσα στο ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ο δικοσ μου παλι ειναι πολυ φοβιτσιαρης μολισ εβλεπε το σαλιγκαρι εφευγε.τι να πω ΑΒΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgetax : 11-01-07 στις 00:56 |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τελικα χτεσ γεμισε το τερας μου με φουσκαλες στην επιφανεια.μετα απο 2 μηνες περιπου τα ξαναβρηκε με τον εαυτο του.ελπιζω να προσθεσω σημερα κερατοφυλλο και να σας το παρουσιασω γρηγορα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχουν τίποτα βιταμίνες για μονομάχους?π.χ. για το χρώμα και για οτιδήποτε άλλο στο να βοηθούν στην καλύτερη υγειά του?
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι υπαρχουν βιταμηνες γενικα για όλα τα ψαρια εγω χρησιμοποιώ τις fishtamin της sera και ειναι αρκετα καλες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το δίνεις σαν τροφή η δεν αντικαθιστά κάτι τέτοιο.αυτό είναι για όλα τα ψαριά?μπορώ π.χ. να το χρησιμοποιήσω στης κιχλίδες μου?
|
|
|||
|
|||
![]()
απλως μουλιάζεις το φαγητο που θα τους δωσεις μεσα σε αυτο το υγρο και ταϊζεις κανονικα, οσο για τις κιχλιδες μπορεις
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() σήμερα πρόσθεσα αυτά τα φυτά στο ενυδρειο του μονομάχου μου.τι λίπασμα θα χρειαστώ αν φυσικά χρειάζομαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργαρε καθυστερημένα το ξέρω αλλά.......
![]() Flourish της Seachem και Flourish Exel (μέρα παρά μέρα το Εxelάκι από λίγο) και είμαι μιάαααα χαρά... Μπορεί να την έχεις βρεί τη λύση αλλά εγώ όφειλα να σου απαντήσω... Φιλικά tsikis |
|
||||
|
||||
![]()
δεν βρηκα λυση απλα τα αφησα και περιμενω.η Hygrophila μου χαλασαν καποια φυλλα αλλα βγαζει συνεχεια απο πανω καινουργια και δεν εχω κανενα προβλημα.και η Cryptocoryne αργά αλλά σταθερά βγάζει και μεγαλώνει.το κερατοφυλλο όμως μου έχει καταστραφεί
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η Hygrophila δεν μεγαλώνει κανονικά. και πολλά φύλλα της μαυρίζουν- σαπίζουν.τι να κάνω για την βοηθήσω?κανένα άλλο υγρό για βοήθεια εκτός από αυτά που πρότεινε ο φίλος tsikis ξέρετε?. π.χ. tetra h sera.διότι στα Σερρας δεν βρίσκεις τέτοια πράγματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Της tetra που δοκιμασα ειναι νεροζουμι,γιατι της sera δεν ξερω.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παίδες.εδώ και 2 εβδομάδες κάνω λίπανση στο ενυδρειο του μονομάχου μου με flourish excel 0.5ml μέρα παρά μέρα και flourish περίπου 1ml 1 φορά την εβδομάδα αλλά δεν είδα καθολου αλλαγή στα φυτά
1 hygrorhilia corymbosa 1 cryptocoryne beckettii "petchii" 2 anubies ( εδώ δεν έχω πρόβλημα ) μήπως βιάζομαι να δω αποτελέσματα? |
|
||||
|
||||
![]()
κανείς βρε παιδιά μια γνώμη ζητάω.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα με τα φυτα παντα πρεπει να υπαρχει ο χρονος
παρατηρησε την αναγκη τους και πραξε αναλογα στην αρχη πειραματησου εγω που εχω νεο φυτεμενο πειραματιζομαι με τις δοσολογιες οχι υπερδοσολογιες αλλα πειραματιζομαι με τις ταμπλετες με τα υγρα με το co2 με το φως οποτε περημενε κραρτα και σημειωσεις ανα 3ημερες και βγαζεις σε καποια συμπερασματα τετρα και σερα τα υγρα τους ειναι νεροζουμια τα εχω δοκημασει οι ταμπλετες μια χαρα φενοτναι οσο της χρησιμοποιω αλλα εχω δει τρελα αποτελεσματα με jbl αυτα καλη επιτηχια στο ενυδρειακη σου.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΒΕΤΤΑ!!!! | Maverick | Bettas | 13 | 14-01-05 00:19 |
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΒΕΤΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ.... | Markos | Bettas | 2 | 03-11-04 22:04 |
ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ ΒΕΤΤΑ 2 | ASCCO1 | Αναπαραγωγή | 0 | 15-10-03 21:28 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
ΑΝΟΡΕΞΙΕΣ ΒΕΤΤΑ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:38 |