|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας λειπει ενας ρουφιανος απο την παρεα, να βαζει τα ονοματα...
![]() τους ασχημους τους ξερω τους ωραιους ομως?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ την έφτιαξα , για ξανακοίτα τις φώτο τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Refresh
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχχ ωραία ήταν!!!
Να ξαναμαζευτούμε να πάρουμε γουρουνόπουλο την επόμενη ![]() ![]() [Σε κανά μήνα δηλαδή ε?!!]
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα κανονίσουμε καμιά επόμενη τώρα κοντά, τι λέτε;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τότε που αρχίζει η νηστεία.Να ξέρουμε και τι τρώμε. Εμείς θα νηστέψουμε αυστηρά όλα τα νηστίσιμα. ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνάντηση 03/09/05 | Celda | Greek Aquarist's Boards | 5 | 26-08-05 16:56 |
Επιτυχής Συνάντηση Β. Προαστίων!!! | Apostolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 04-02-05 10:14 |
Νεα Συνάντηση Θεσσαλονικέων & Λοιπών Νομών Δ | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 21-01-05 13:00 |
Συνάντηση βορείων και νοτίων. | Νίκος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-09-04 14:25 |
Συνάντηση Θεσσαλονικέων και περιχώρων. Σάββατο 3 Απριλίου | lasal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 26-04-04 01:23 |