|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μάριελ και να σου ζήσει το πανέμορφο γατάκι σου!!!!!!!
1ον. Όταν κάνεις αποψύλλωση καλό είναι να φοράς γάντια και να μην υπερβαίνεις τη συνιστώμενη δοσολογία. Το καλύτερο σκεύασμα της αγοράς είναι το Frontline. Αφήνεις να στεγνώσει και μετά χτενίζεις το γατάκι σου προσεκτικά. Ύστερα από 2 ημέρες μπορείς και να πλύνεις αν θέλεις. Φυσικά για τους ψύλλους θα χρειαστεί να αφαιρέσεις και μερικούς με το χέρι. Προσοχή! να είσαι σίγουρη ότι το γατί είναι καθαρό για να μη σου περάσει ψύλλους σε κουβέρτες κλπ. 2ον. Συνήθως τα περισσότερα γατιά δεν εκθέτουν την κοιλιά τους, παρά μόνο όταν σου έχουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. 3ον. Καλό θα είναι να δέσεις σε σκοινί ένα μανταλάκι, για να παίζεις με το μικρό σου γατάκι. 4ον. Προσοχή σε μπλούζες και λοιπά συναφή είδη. Έμας τα δικά μας, μας έχουν καταστρέψει μερικές. 5ον. Μάθε το από μικρό σωστά (μην το κακομάθεις) γιατί όταν μεγαλώσει θα είναι πια δύσκολο να το επαναφέρεις στον ίσιο δρόμο... 6ον. Από τροφές πάμπολλες. Εμείς χρησιμοποιούμε Pro Plan 7Kg προς 35 ευρώ. Για όποια άλλη πληροφορία στείλε π.μ ή πάρε τηλ., ή τα λέμε στο σύλλογο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι μαλλον την εχω καλομαθει ηδη...
πρεπει να'ναι συνεχεια αγκαλια αλλιως αρχιζει και κλαιει... ![]() την αποψυλλωση την εκανε ο κτηνιατρος.το συγκεκριμενο φαρμακο θα το χρησιμοποιω μια φορα το μηνα.τη μερα του ψεκασματος εβλεπα να πεφτουν συνεχεις ψοφιοι ψυλλοι,μετα απο τοτε δεν εχω ξαναδει κανεναν...ελπιζω να μην κρυβεται απλως... ηδη οταν παει να παιξει ψιλογρατζουναει και δαγκωνει,οποτε μαλλον πρεπει να της βρω παιχνιδια...συνηθως ποια τους αρεσουν?? εχει βεβαια ηδη μαθει να σκαρφαλωνει πανω μας οποτε καθομαστε καπου... απο χτες την ανεβασα και στο κρεβατι.περιττο να πω οτι ενω παλια μολις ξυπναγε κι εμεις κοιμομασταν αρχιζε το κλαμα,σημερα απλα καθοταν στο κρεβατι και χαζευε γυρω!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παθαίνει πλάκα και με μπαλάκι του πινγκ-πονγκ.....και από τον θόρυβο που κάνει αλλά και επειδή δεν μπορεί να το μαγκώσει με τίποτα.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κουκλακι ειναι... Τι ομορφο γατακι..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
είναι τέλειο!!! Να τη μάθεις στη ξηρά τροφή όπου να είναι πολύ καλής ποιότητας. Ρίξε μια ματιά στα συστατικά της κονσέρβας και της περιεκτικότητάς της σε αυτά και σε μια ξηρά τροφή καλής ποιότητας (proplan, hill's,...) που θα βρείς σε pet και θα καταλάβεις τη διαφορά. Mία καλή τροφή και πιο φτηνή υπάρχει στα carefur της εταιρίας purina η one!
Nα τη προσέχεις και να είστε πολύ καιρό μαζί.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ
![]() της αγορασα χτες τη eucanuba,αν κι ειναι λιγο πανακριβη.της εδωσα σημερα και μετα απο προσπαθεια αρχισε να τρωει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris21 : 22-05-06 στις 08:16 |
|
||||
|
||||
![]()
εχοντας την εδω και ενα περιπου μηνα,πρεπει να πω οτι ενω εχει μεγαλωσει(και ζωηρεψει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Μάριελ!
Θέλω να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη: Να της βγάλεις το λουράκι με το καμπανάκι από το λαιμό. Θα παρατηρήσεις και εσύ η ίδια ότι με τον καιρό δε θα της αρέσει. ¶σε που είναι και επικίνδυνο. Σε ευχαριστώ πολύ! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Μάριελ το γατί είναι απίστευτα όμορφο!!!!!!
Ακου και αυτό: για να κοιμάται έτσι με την κοιλιά της εκτεθειμένη σημαίνει ότι αισθάνεται ασφάλεια πλέον!! Περιμένω να την γνωρίσω ( και στα δικά μου ) .....
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!
Παράθεση:
γιατι ειναι επικινδυνο?στην αρχη την ενοχλουσε λιγο αλλα τωρα φαινεται οτι το εχει συνηθισει...τα απλα λουρακια χωρις καμπανακι ενοχλουν?
|
|||
|
|||
![]()
ποπο ειναι μεγαλο θεμα με τα μικρα γατια αυτη την εποχη παντου βρησκεις μικρα χαμενα ....
πριν κανα 2 μηνες ειχε βρει μια φιλη μου ειχε παει το σκυλο τηε βολτα και καποα στιγμη φευγει το σκυλι και μπααινει μεσα σε κατι κακτους και τησ φερνει ενα γατι που το χε στο στομα βεβαια το σκυλι ηταν μητερα πριν λιγο καιρο για αυτο μπορει να λυτουργησε ετσι το ετικτο μετα τρεχαμε και δε φταναμε με τον μικρο corto malteze αλλα τελικα δεν αντεξε ηταν πολυ μικρο και αδυναμο ηταν πολυ θλυβερο για μας να το χασουμε αλλα αυτα υπαρχουν στη φυση ... και γενικα κυκλοφορουν πολλα μικρα στους δρομους και ειναι λιγο θλιβερο μηπως πρεπει να γινεται κατι απο το ΔΗΜΟ μπραβω χερομαι για το γατι που βρηκες εσωσες μια ζωουλα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο τί όμορφοοοοοοοοοοοοοο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
...αλλα παλι αν επιμενεις να της βαλεις λουρακι...βαλε λουρακι με ρευμα,και δωσε μου το χειριστηριο......θα μοιαζει μονιμα σαν να ειδε κατι και τρομαξε...........
![]() ![]() ![]() εκ της διευθυνσεως του χιουμορ κορνερ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και φυσικα επανερχομαι με νεες φωτο...
![]() ![]() μαλλον το γατακι εμοιασε στη μαμα του(γκουχου,γκουχου)και εχει χειριστες σχεσεις με την καθαριοτητα του σπιτιου...γι'αυτο οταν καποιος(που δεν ειμαι εγω βεβαια) προσπαθει να βαλει ταξη στο σπιτι,του βαζει εμποδια.... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ.για το λουρακι...παρατηρησα τη συμπεριφορα της και δεν προσεξα να την ενοχλει ο ηχος απο το κουδουνακι,ουτε να προσπαθει να το βγαλει(δαγκωνοντας το κτλ).εν τω μεταξυ το'χω ξελασκαρει αρκετα ωστε σε περιπτωση κινδυνου να μπορει να αφαιρεθει αμεσως.λετε παρ'ολα αυτα να'χει ακομα προβλημα?? εκτος απο αισθητικους λογους το'χω και για λογους εντοπισμου,καθως εχει το ταλεντο να μου κρυβεται στα πιο απιθανα μερη και πολλες φορες εχει τυχει να σφηνωσει και να χρειαστει να επεμβω εγω για να βγει απο εκει.το καλο λοιπον με το κουδουνακι ειναι οτι ακουγοντας το βρισκω που ειναι.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι γατες, σε αντιθεση με τους σκυλους εχουν την ταση να τριβονται οπουδηποτε και να χωνονται και μεσα σε κλαδιά. τα κλαδια μπαινουν κατω απο το λουρακι και ξαφνικα η γατα βρισκεται κρεμασμενη απο το λαιμό.
αμα το λουρακι ειναι χαλαρο, ειναι ακομα πιο ευκολο να συμβει αυτό. αφου δεν βγαινει εξω, τι το θες το λουρακι.. (και αμα αρχισει και βγαινει.. δεν το θες...) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
xexe απιθενες φωτογραφιες !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η πρωτη ειναι αφασια!!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
καλα πολη ωραια η πρωτη φωτογραφια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,απλα χασμουριεται
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χεχε πετυχες την φαση ε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χα,χα,χα αυτό δεν είναι γατί, είναι άνθρωπος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...κοίτα που θα συμπαθήσω τις γάτες τελικά...!
|
||||
|
||||
![]()
εγω να δεις που τις αντιπαθουσα τρομερα πως τις συμπαθησα τωρα(και μαλλον τη δικια μου την εχω κακομαθει λιγακι....
![]() ιδου μια φωτο σημερα μετα την επισκεψη στον κτηνιατρο και τον εμβολιασμο της ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|