|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συναδελφε καλησπερα ο δασκαλος χωρις να τον ξερω προσωπικα ειναι μεγαλο μυαλο απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι τωρα και επειδη στο site ειμαι καινουριος οφειλω καποιο σεβασμο!πριν απο λιγο διαβασα οτι και ο ορος "κικλανοσωμα"καταργηθηκε.οπως και να χει ηταν καταπληκτικο πλασμα το χασαμε μετα απο 10 χρονια και μας λειπει!τωρα αν επιτρεπεται τι ψαρακια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Να υποψιαστώ ότι... σε μένα πάει το ερώτημα;
ΑΝ ΝΑΙ... με τέτοιο ψευδώνυμο... ΔΕΝ θέλει και φαντασία... με δίσκους ακόμα (από πολύ πριν τα cihlasoma. ΑΝ διάβαζες προσεκτικά τι έγραψα... έχουν αλλάξει και τόσες φορές τα ονόματα... που πλέον "χάνομαι").- |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη για πριν αλλα ειχα ενα τηλεφωνημα και αποσυντονιστηκα πολυ ομορφα ψαρακια οι δισκοι αλλα απαγορευτικα οχι λογω κοστους αλλα λογω γνωσεων νομιζω πως ειναι πολυ μικρος ο αριθμος αυτων που γνωριζουν τα μυστικα του μαυρου νερου!συγχαρητηρια!
|
||||
|
||||
![]()
Μαύρου νερού... γιατί μαύρου;
![]() Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαυρα χαρακτηριζουν τα οξινα νερα του αμαζονιου γιατι απο ψηλα οταν τακοιταξει κανεις εχουν μαυρο χρωμα!παντως η ενασχοληση και μονο με τετοια ψαρια πρεπει να εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας!
------------------------- χρονια πολλα και καλα!
scapegoat ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oreonymos : 15-05-18 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι δίσκοι εκτροφής ΔΕΝ έχουν την ανάγκη του "μαύρου" νερού, που κάποιοι "χομπίστες" προτιμάνε να έχουν, στα ενυδρεία τους. Ακόμα και για τα "άγρια" ψάρια μου... εγώ "καθαρό" νερό έχω.- ![]() ΥΓ. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.- |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Βοήθεια αρχάριος | MichalisDagk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 22-10-14 22:54 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |