|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ακομα θεσεις το δειπνο...
Αυριο θα δεις τον Νιδαλ απο κοντα,οποτε κλεισε θεση επιτοπου.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θεσεις υπαρχουν ακομα και λογικα θα μπορειτε να κλεινετε θεση και στην εκθεση. Απλα οσο νωριτερα τοσο πιο σιγουρα.................
|
||||
|
||||
![]()
τζαμι!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να φερετε καμια λεκανη για να πλυνουμε χαλικια-αμμο και να βαζουμε μεσα τα διακοσμητικα μας.
Επισης κανα σφουγγαρακι. Κι οποιος εχει καμια παλια πετσετα γιατι θα γινουμε μουσκίδι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ στον δικό μου έβαλα μέσα το Fluval 205 που δακρύζει από χθες, τι άλλο θα μου τύχει... ![]() Παίδες μέχρι τι ώρα λέτε περίπου να κάτσουμε;;; |
|
||||
|
||||
![]()
ενα 3ωρο-τετραωρο θα το φαμε...
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά όποιος βρει κάπου limpnophila aquatica-indica τη χτυπάει και τα βρίσκουμε.
Και οποιοσδήποτε δει σε μαγαζί ή έχει μας το λέει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
,ηπως καθαριζες κρεμμυδια εκει κοντα??? θα φερω κι εγω λεκανη |
|
||||
|
||||
![]()
θα φέρω και εγω κουβά..και καμια πετσέτα....!! !
eimastearrwstoi θα φέρω και το ''δικο'' σου .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ερθω κατα τις 6-630.ελπιζω να σας προλαβω να βοηθησω κιεγω με τη χοντρη δουλεια.μην πλακωθειτε κ τα ξεπεταξετε σε μια ωρα!ρουφηξτε και λιγο καφε!
![]() ![]() θα κοιταξω και για τη λιμνοφιλα στο δρομο.στελιο αυτη στον ωκεανο ειναι αυτη που θελουμε η οχι;(φωτο παραπισω)αν κ θα ρωτησω κιεκει. ------------------------- σεσιφλορα και αροματικα υπαρχουν στον πειραια.ακουατικα εχει ο ωκεανος αλλα ειναι χαλια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-10-12 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να ευχαριστησω εκ μερους ολης της παρεας τον Butterfly που μην μπορωντας να συμμετεχει στην ολη προσπαθεια λόγω φορτου εργασιας εστειλε σημερα 20 ευρω θελοντας με αυτο τον τροπο να ειναι μαζι στην προσπαθεια μας.
Η προσφορα του θα καλυψει της αγορες φυτων της τελευταιας στιγμης. Αγορι και παλι σε ευχαριστουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Ε και το νου σας γιατι παιζουν μεγαλες Ομαδες το βραδυ, μην το ξενυχτησουμε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ήμουν από τους πρώτους (εάν θυμάσαι καλά) που είπα ότι θα λάβω μέρος σε αυτή την ενέργεια. Αλλά με "πούλησε" η δουλειά και δεν μπορώ να σηκώσω κεφάλι ![]() ![]() ![]() Θα προσπαθήσω να παρευρεθώ στην έκθεση, θα το σκάσω από την δουλειά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια βγαλτε πολλες φωτογραφιες να σας θαυμασουμε....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλουντε οι κατοχοι σακουλας να φερουν καμια μαζι τους για τα φυτα αυριο!
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινάω..θα φέρω σακούλες κουβα 2 πετσέτες φωτογραφική ας φέρει καποιος αλλος
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ερχομαιιιιι
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-10-12 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σ' ευχαριστώ George !!!
Δεν ξέρεις πόσο ήθελα να είμαι εκεί τώρα... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σε φτιαξω τωρα ανεβαζω φωτογραφιες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπου να ναι ερχονται κ οι δικες μου !!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us σαν τη βουγιουκλακη ειστε! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
τρελο αγορι με τα ροζ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και κάποιες απο τις δικές μου...το πληρες ακουασκειπ απο αυριο..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΟ COMMENTS !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα!!!! Ευτυχώς που δεν τον αφήσαμε να στήσει μόνος του, σε λάθος διαγωνισμό νόμιζε ότι βρίσκεται!
![]() ![]() Εδώ σκεφτήκαμε να το γυρίσουμε σε ελληνικό βιοτοπικό με τις σακούλες και άλλα σκουπίδια, αλλά η σακούλα ήταν εισαγόμενη και το αφήσαμε! ![]() Και επειδή κουραστήκαμε λιγάκι... ![]() Καλή μας συνέχεια! Υ.Γ.: Butterfly μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία η πρώτη εικόνα! Μπράβο παίδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμε δυναμικά..να δουμε τι μας επιφυλλάσει η αυριανή...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αύριο έχει να πέσει μοντάρισμα και φύτεμα, μείνετε συντονισμένοι!
|
||||
|
||||
![]()
Nα με αφησετε να βουτηξω μια φορα το χερι μου μεσα στο ενυδρειο και αμεσως τραβατε με μια φωτο...Ετσι να φαινεται οτι κανω κι εγω κατι...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |