|
||||
|
||||
![]()
Νίκο πάρε 7 κιλά για κάθε 100 λιτρα νερού και 40 κιλα αραγωνιτη 2-3 mm για βραχο δες στο ,aquapro 2000 και στο aquaristik net μπορεις να παρεις 30κιλα νεκρό και 10 κιλά ζωντανό πχ απο εδω
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
οκ καταλαβα!το ιδιο μου ειπε και ο σακης πανω κατω!να σε ρωτησω που θα παραγγειλω τον ριακτορα ασβ. γιατι δεν μπορω να βρω σαιτ που στελνει ελλαδα?
------------------------- κωστα αραγωνιτη ασπρο η' μαυρο?τι λες η' ειναι θεμΑ γουστου? αραγωνιτη ζωντανο ε? ------------------------- ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙς ΠΟΛΛΑ φιλια απο νινταλ! ![]() ------------------------- επισης τρυπα για την αντλ.επιστροφης να κανω?ο νινταλ μου ειπε αν θελω μπορω και οχι.τι λες? ------------------------- θα ερθει παρασκευη μαλλον απογευμα για μονταρισμα και τρυπες και μου ειπε για υπερ/ση θα κανει 2 τρυπες και θα βαλει ποτηρια.επισης μου ειπε οτι βγηκε μια νεα υπερ/ση που εξαλειφθει τελειως τον θορυβο αλλα παει κανενα 150αρι.οχι οτι αυτη που θα βαλει θα κανει πολυ θορυβο αλλα στην αλλη δεν ακους τιποτα και του ειπα εαν γινεται αργοτερα να μπει η νεα εαν θελω και μου ειπε οκ.. επισης μου ειπε οτι ο ριακτορας θελει ph contr. αλλα μετα απο συνομιλια με τον φιλο ΣΑΚΗ ΠΑΠ.(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΚΗ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΕ)μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαστικο....τι κανω?αν και εχω χρονο για τον ριακτορα ακομα... κατα τα αλλα ολα καλα του αρεσε η δουλιτσα που εχω κανει το μονο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να παρω αλλον ενα θερμοστατη για το δοχ.προετ. γιατι ειναι λιγο μικρος......αυτα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-11-15 στις 18:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ψηφιζω ασπρο αραγωνίτη...40 κιλά!!! εχεις να πλενεις 2 μερες ...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν μπορείς να βρεις καμια σκάφη σαν κι αυτές που κοσκίνηζαν την άμμο για να κανουν γύψινα είναι ότι καλύτερο....
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τελικα μιχαλη απο τα 100%ζ.βραχου+αραγωνιτη μιλωντας με τους παλιους καταληγουμε στο 70%νεκρου30%ζωντανου και 40κιλα αραγωνιτη. να'στε καλα παιδια γιατι χωρις εσας θα χρειαζομουν ενυδρειοδανειο... ------------------------- μπηκα και χαζευα για νεκρο βραχο στο σαιτ που μου ειπε ο κωστας το aquaristik net και βγαζει 3τυπους ν.βραχου 6ευρω το κιλο.να παρω απο όλα σαν τα σουβλάκια ας πουμε δηλαδή είναι θεμα γουστου η' όλα παιζουν το ρολο τους,οπως αν δεν κανω λαθος τα επίπεδα κομματια για πλατφόρμες. ------------------------- αραγωνιτη απο ελλαδα η' απο εξω?ζωντανος η' υπαρχει και νεκρος?υπαρχουν διαφορες εταιριες και αν ναι πια να παρω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-11-15 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε τον Ιγνάτιο Τηλ, έχει πιο φθηνό νεκρό βράχο, πολύ καλής ποιότητας και με πολύ λιγηοτρερα μεταφορικά από Γερμανία. Έχει και νεκρό αραγωνιτης, τον τελευταίο μην τον πάρεις ζωντανό, πετάς χρήματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω γρηγορη να εισαι καλα φιλε!το τηλ του ιγνατιου που θα το βρω?
------------------------- παιδια καλημερα!μια ερωτηση για εμπειρους-παλιους>εαν βαλεις νεκρο -ζωντανο βραχο μαζι στις ιδιες αναλογιες πανω κατω ποσο θα χρειαστει για να ζωντανεψει ο νεκρος περιπου?και σε πιες θεσης τοποθετειται ο ζωντανος?αναμεσα-πανω κατω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 04-11-15 στις 12:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε το igna.gr Νικο , δεν υπάρχει κανόνας για το πότε θα πιάσει βιολογία και ο υπόλοιπος βράχος , γύρω στο τρίμηνο θα μπορεί να υποστηρίξει όλα τα ψάρια εξαρτάται ομως
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:34 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απο εδω και περα πρεπει να εχεις περισοτερο υπομονη!!! Τι εκανες απο βραχο και αραγονιτη... |
|
|||
|
|||
![]()
βλεπω να βαζεις καρχαρία απο την πρωτη μερα στο ενυδρειο..
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() 40κιλα νεκρο με aquascape & 5-7κιλα ζωντανο.αραγωνιτη ασπρο νεκρο 3-5.... τελικα ειπα στο νινταλ να κανουμε τρυπα & στην αντλ.επ..... σακη ευχαριστω αλλα είναι απλησίαστα αυτά τα νουμερα για τους 2τελευταιους ριακτορες που μου εδειξες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-11-15 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:35 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αξιοπιστα τα εργαλια. αμα θελεις κοιτα και αλλες εταιριες. Με το 509 πιστευω θα εισαι κομπλε. το εχω εγω και ενα παλικαρι απο αρτα! για βραχο καλα εκανες πιο επελεξες? αραγονιτη δεν θα εβαζα ζωντανο καλυτερα βραχο.πιστευω οτι δεν μπορει να ειναι ζωντανος. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 07-11-15 στις 07:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια μπλε πλατουλα θα ηταν λουκούμι ....
|
|||
|
|||
![]()
Μαυρο.επελεξα στο δικο μου και στο νανο το οδιο.
πιστευω δεν φενονται πολυ οι αλγες στην πλατη καο τονηζει πολυ τα χρωματα στα κοραλια. |
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω μαυρο εχω ... και αισθανομαι οτι ειναι λιγο σκοτεινό...ισως θα επρεπε να ειχα βαλει μπλε.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μαυρο αλλα μου αρεσει !!!
Γουστα ειναι αυτα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το γιατι το ειπα. επισις το σκοτεινο δεν νομιζω να αλαξει κατι αμα το αλλαξεις... |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!καταρχην ένα μεγαλο ευχαριστω στο nidal,απιστευτες γνωσεις,τρομερος μαστορας(χειρουργος),πεντακαθαρη δουλεια & τροπος δουλειας(εργοστασιακο) και πανω από όλα καλος ανθρωπος παρολο που δεν τον γνωριζω χρονια!!
------------------------- Παράθεση:
------------------------- μου εχετε βαλει νέο διλημμα!μπλε μαυρο ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-11-15 στις 09:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το μαυρο ειναι safe . το μπλε ειναι γουστο.
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να γεμίσουμε νεράκι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μεταλου θα βαλει.....
![]() ------------------------- Μεταλου θα βαλει..... ![]() Νικο 235 +μεταφορικα το 509 εχει υλικο αλλα προτηνω να παρεις νεκρο κοραλι ARM. Για αραγονιτη καλη επιλογη εγω εχω λιγοτερο απο δυο δακτυλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 07-11-15 στις 13:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
είναι safe σε τι?
------------------------- εεεε τωρα που χειμωνιασε σιγα σιγα ωρα να αναψουμε τα καλαι μας,τι λες? ![]() ------------------------- Νικο 235 +μεταφορικα το 509 εχει υλικο αλλα προτηνω να παρεις νεκρο κοραλι ARM.δηλαδη σακη αυτος σε σχεσει με τον tmc1500 είναι καλυτερος σαν εταιρια αλλα πιο μικρος ?αν παει τοσο οκ! Για αραγονιτη καλη επιλογη εγω εχω λιγοτερο απο δυο δακτυλα.[/QUOTE] αραγωνιτη νεκρο ασπρο 2-4 κοκ. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-11-15 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι safe σαν επιλογη... το μπλε αν δεν το εχεις καπου αλλου να σου κανει κουκου μην το βαλεις.... βαλε μαυρο. εχει δικιο ο σακης. αντανακλα πιο πολυ φως εις βαρος των κοραλιων ... αλλα και παλι περι ορέξεως ...
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!αφου τελειώσαμε εχθες αυτην την ψυχοφθορα διαδικασια του ανοιγματος των τρυπων & και της τοποθέτησης του ενυδρείου με την συνδεσμολογια των σωληνων με το σαμπ στην βαση πλεον περναμε σε μια ευχαριστη φαση η οποια περιλαμβανει εκτος από πολύ υπομονη τα παρακατω:αγορα αραγωνιτη & νεκρου βραχου μες την εβδομαδα και σχεδιασμος aquascape,βαψημο πλατης 3 χερια με πλαστικο χρωμα ματ,σχεδιασμος ντουλαπιου πολυγωνικου ανοιγομενου προς τα πανω με κουμπασα μαλλον(εχω θεμα σε αυτό το κομματι και εχει σπασει το κεφαλι μου)για πανω από ενυδρειο διαστασεων 155χ10χ12,5χ12,5 με φαλτσα 22.5μοιρων,στην μετοπη θα σχεδιαστουν 6 ανεμιστηρακια που θα βαρανε πανω στο diy φωτιστκο και στον χωρο μεσα,το υλικο θα είναι κοντ.πλακ.θαλ.0.8cm
|
|
|||
|
|||
![]()
νερο ποτε σκεφτεσαι να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
ν.βραχος,αραγωνιτης,αλατι,βακτηρια και νερο.......
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συστημα δεν θα το δοκιμασεις ?
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |