|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Παναγιωτη!
πρεπει να βαλω τα sps στην θεση τους ειναι ολα μαζεμενα στο μια μερια! ------------------------- Παράθεση:
απο θερμοκρασια δεν ππρεπει να εχω προβλημα μολις τελιωση το arduino θα ξερω και ακριβως θερμοκρασιες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 17-11-14 στις 06:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασία στο ενυδρείο Σάκη νομίζω είναι καλύτερα στους 26-27 , με τα λεντ δεν έχεις θέμα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Λες να μην κατεβω πιο κατω;
Ειπα να κατεβενα μεχρι τα μεσα του χειμωνα στους 24 γιανα κανω προσομοιωση με την πραγματικοτητα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλο δεν κανει να κυκλο! |
|
||||
|
||||
![]()
Eγώ το δικό μου(αν ο κοντρόλερ είναι σωστά καλιμπραρισμένος), το τρέχω 25,1 - 27.
Είναι η χαμηλότερη που μπορεί να πιάσει το χειμώνα με την υψηλότερη του καλοκαιριού. Και αναλόγως την εποχή αυξομειώνω. Μέσα σε αυτές τις θερμοκρασίες δέν έχω δει άσχημα αποτελέσματα αντιθέτως θα έλεγα. Ειδικά όταν καλοκαιριάζει και ανεβαίνει η θερμοκρασία έχω παρατηρήσει κάποια κοράλια να προσπαθούν να αναπαραχθούν. Τώρα, το 24 - 28 προσωπικά πιστεύω ότι είναι υπερβολή. |
|
||||
|
||||
![]()
σκορδα σακη. πολύ όμορφο έγινε!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν με απασχωλει η καταναλωση. ------------------------- Ευχαριστω! Πρεπει να ξανα απλωσω τα sps μιας που τελιωσα με τα φωτα. Αυτο μαλλον θα γινει απο εβδομαδα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 17-11-14 στις 23:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε...οσο παει και ομορφαινει!!!!
συνεχισε!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω θαναση!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶σε τα από εβδομάδα και στρώσου στη δουλειά.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αλλιώε για καφέ δεν έρχομαι......
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το πολι πολι να βοηθήσεις και λιγο!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη ωραιος, και στα λεντ, αλλα και πολυ ωραιa δουλεια με το jarduino. βαλε καλες φωτο απο τα λεντ, να μας πει και ο Κωστας αν βλεπει διαφορα σε σχεση με τα δικα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατασκευαστικά πρέπει να είναι ένα κλικ πιο λευκά πιο χαμηλά τα κέλβιν λόγο ότι τοποθετήσαμε περισσότερα τσιπάκια στα 10κ ..αν και η πολύ εξυπηρετική κινέζα είπε όπως έδειξε και η μέτριση ότι είναι και αυτά στα 25κ όπως τα δικά μου
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο θεμα με της φωτογραφιες υπαρχει θεμα λογο οτι χαλασε η μηχανει καντε λιγο υπομονη. ------------------------- Παράθεση:
για την κινεζα εχω λιγο παρατηρησης. καθυστρερησε σε ολους τους τομης. παραγγελια 28/9/14 αποτολη στης 14/10/14 και μου ηρθαν 14/11/14 το μονο καλο ειναι οτι ηρθαν ολα καλα και χορις κανενα προβλημα! το μονο καλο ειναι που μας εστηλε της μετρησης! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 19-11-14 στις 06:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
την παρεξήγησες ήθελε να τα στείλει για δώρω τα χριστούγεννα
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και εγω σκεφτηκα να τα εχω απο την πρωτη μερα αλλα δεν πηραζει να περασουν μερικες μερες! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και το δικο μου 25000 το εδειξε οπως και του τασου.....δεν νομιζω να ειναι ολα 25000 κωστα .....απλα ετσι το γραφουν ! Αν μπορεσεις να καταλαβεις απο τις φωτο του Σακη ποσο διαφερει απο το δικο σου.... |
|
|||
|
|||
![]() Ενα βιντεακι αθλιας αναλυσης αλλα δεν υπηρχε κατι καλυτερο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιότατο αγορίνα , ο μαύρος αγαγωνίτης πραγματικά κάνει την διαφορά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αμα κανένας χομπιστα εχει κανένα frag θα του ειμουν υπόχρεος !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Σάκη.Τώρα ποιος σε πιάνει.....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω αλλα ελπιζω εγω να μην προλαβενω να ανεβαζω της ποσοτητες στα στοιχεια!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶θλια - ξεάθλια η ανάλυση μας τα πέταξες τα ματάκια, βραδιάτικα...
![]() ![]() ![]() Ξεστραβώνω...λέμε..... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το κοραλι ηταν σε μεγαλο χαλει οταν ευτασε στο ενυδρειο μου αλλα μετα απο λιγους μηνες το εφερε σε καλο επιπεδο!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο μετα απο την συντηρηση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο σάκη!
Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερο! Μου αρέσει πολύ το στήσιμο του βράχου σου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε κανενα 6 μηνο απο τωρα πιστευω θα εχω κανει καινουργιο βραχο τον οποιο θα κολησω χορις να χρειαζετε ξανα αλλαγη! |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου αρέσει γιατί έτσι δείχνει πιο φυσικός.
Αυτά που κάνουν με εξέδρες που είναι σαν δέντρα δεν μου πολυαρέσουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |