|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρούλα ωραία πράγματα οικογενειακή υπόθεση !!!
![]() ![]() ![]() Το πρώτο καλάθι μου φαίνεται σαν το βιολογικό της fluval δεν είναι μηχανικό ![]() ![]() Αχ δεν σου είπαμε η φτερωτή impeler , βγαίνει . Το τραβάς και βγαίνει . Και το πλένεις καθαρίζεις και λίγο μέσα ![]() ![]() Μπράβο !! Στο team οικογένεια !! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι θα είμαι !!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Κοιταχτε μπιχλα που εβγαλε https://youtu.be/3b9d_8x02k4.Ξέχασα να βγάλω βίντεο απο τους σωλήνες τι έβγαλα....... ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- https://youtu.be/WyYQhbX1wl0 αυτό που φαίνεται σαν σκόνη ο άντρας μου λέει οτι είναι οξυγόνο απο την ανατάραξη. Τι λέτε εσείς? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Και το τελικο αποτελεσμα ![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roulamidi : 28-01-18 στις 18:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειακο βαμβακι που έβαλε πανω ο άντρας μου. Πολύ μου φαίνεται....
![]() Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρά είναι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ Αρτεμισία μου που με βοηθάς τόσο πολύ. Ο γιος μου σου ετοίμασε μια ζωγραφιά καθώς σαν ηλίθιοι ετοιμαστηκαμε να πάμε στην κοπή πίτας νομιζωντας οτι είναι σήμερα. Ευτυχώς πριν ξεκινήσουμε την είδα την ημερομηνια. Χαχαχα.
|
||||
|
||||
![]()
Aχου βρε !!! Με συγκίνησες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι και μαλιστα τσαντιστηκε οταν του ειπα οτι δεν ειναι σημερα τελικα η εκδηλωση. Αρτεμισία εκανα ενα λάθος που ξέρω οτι δεν επιτρέπεται αλλά ηταν αναποφευκτο. Εκανα μεγάλη ανατάραξη του βυθού καθώς καθάριζα τα φυτά μου απο την άλγη. Βέβαια εκανα κατευθείαν αλλαγή νερου μετα αλλά μου έχουν πει οτι η ανατάραξη βυθού μπορεί να προκαλέσει ασθένειες στα ψάρια λόγω της βρωμας που βγάζει. Λες να χω πρόβλημα?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω , και εγω το έχω κάνει μπορεί και το 90% αυτων που έχουμε ενυδρείο. Μην ανησυχείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά κάνε μερικές έξτρα αλλαγές νερού μέσα στη βδομάδα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συντηρηση φιλτρου | Vangelis21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 32 | 04-09-12 09:59 |
συντηρηση εξωτερικου φιλτρου | georot1981 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 01-05-10 19:29 |
Συντηρηση φιλτρου | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-06-09 20:28 |
συντηρηση φιλτρου | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-10-07 09:02 |
Συντηρηση φιλτρου Juwel | abrous | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-06 12:32 |